חדש

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifאחותי רצחה אפרוח!!../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif

או שהיא סתם חושבת!
היא הכינה בצים קשות פתאום היא צורחת לי.. והראתה לי שיש לו עין.. היינו מזועזעות לרגע ואז החלטתי שאם הוא כבר מת אז נעשה לו ניתוח.. ובסוף גילינו שזאת סתם היתה נקודה.. וזה בכלל לא עין..

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifשבת שלום לכולם../images/Emo9.gif

היה שבוע בסדר לא יותר מזה נקווה לטוב משום מה יש לי הרגשה לא טובה בכלל לשבוע שהבא..=/

חולה חולה ושוב חולה

נמאס לי כבר להיות חולה!! היתי לפניי יומיים ועכשיו אני חולה שוב ואני אפילו לא יודעת מה יש לי אוףף נמאס לי מזה!! היה לי היום מבמחן במתמתיקה והרגשתי רע בבוקר יותר מעכשיו אפילו!! ולא ידעתי עם אני הצליח לעשות את המבחן אבל מועד ב לא בא בחשבון כי זה מזה סיבוך עכשיו אני צריכה אישור רופא ולדבר עם המורה ואולי יעשו לנו איזו ועדה בקיצור כבר העדפתי לסיים עם זה היום אני מקווה שאני צליח לא יודעת.. שיהיה לכולם שבת שלום!=]

וגיליתי מה יש לי!!

כנראה שיש איזה וירוס שמסתובב ואת מי הוירוס מצא?? אותי!!יש איזה שפעת בבטן משהו כזה הבטן שלי כנראה התקררה אנערף משהו כזה וכיף זה לא... בכ"א עכשיו קצת יותר טוב מהבוקר...תשמרו על עצמכם! זה לא כיף להיות חולה!!!!=[

dina101

New member
חחח אתמול הייתי בהאנגר בראשל"צ.

ובדיוק שניכנסתי,התחיל תיראי זה אני ב24 ,זה היה מגניב(8 . ואח'כ הלכתי למקס ברנר שממול,היה ממש כיף!
וגם אח'כ קניון וכלל החרא הזה ><. לילה מטורף!

niro levi

New member
../images/Emo216.gifשבת שלום

בקושי יצא לי להיות פה סופ"ש והיום בכלל לא. אז הנה חזרתי חח

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifשבת שלום מתוקיז../images/Emo140.gif

תרגישו טוב כל החולים למינהם! ותשתו שוקו חם

למעלה