חדש

ווינגז

New member
../images/Emo32.gif חדש ../images/Emo100.gif../images/Emo68.gif

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום - שרשרו לכאן. שימו לב לחוקים, בבקשה: - אין לנצל"ש שרשורי תפוז
אנשים, כנאמר וכידוע - הן נעלמות אחרי 24 שעות, אם רק עוזבים אותן בשקט. - אין לשרשור לפה הודעות שקשורות לנושא הפורום - לכולן יש מקום מתאים. - אין לשרשר הודעות
לאף הודעה חוץ מלזו, בטח ובטח לא לפתוח אותן בהודעות חדשות. כל הודעה שתעבור על הכללים, תשורשר או תמחק בהתאם להחלטתינו. המשימה הפעם: ספרו לי במה התחדשתם לאחרונה

Guid

New member
הממממ...

שני ג`ינסים (סיילים בעזריאלי זה דבר שולט), ומטען לפלאפון, כי המכשיר שלי עשה ברוגז עם המטען... /tapuzforum/images/Emo3.gif

לבנדר א

New member
החלטתי להתחבר לצד הנשי שלי

ולקנות עיפרון לעיניים. אין לי מושג מה לעשות איתו.
התזכורת החודשית: אנשים, game of thrones הולך להיות סופר אדיר וכולכם הולכים לראות את זה תודה ביי.
עידן, דבר איתי.
מישהו עשה שנת שירות\מכיר מישהו שעשה שנת שירות\בעל מושג כלשהו על העניין? אם כן, מאוחר מדי להתחיל לחשוב על זה השנה? כי שקלתי להתחיל את כל העניין שנה מוקדם מהרגיל, אחרי שגיליתי שזה אפשרי. אבל יש המון שיקולים, ולכאן, ולשם, ולפני שאני אתחיל לחשוב אני רוצה לדעת אם עוד יש עם מי לדבר בזמן הזה של השנה.

לבנדר א

New member
עוד אין תאריך שידור ודאי

זה ייקבע, כנראה, כשהסדרה תקבל סופית את האור הירוק לעונה שלמה. אבל התאריך המשוער הוא חורף 2011.

ToryMaster

New member
דברי איתי בערב

אתן לך הסברים מדויקים ומפורטים עד שלא תרצי לשמוע יותר.

deisy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תעשי קבוצה וצרפי את עדן

miss_t

New member
לא עשיתי

אבל מכירה חברים שעשו אשמח לעזור במסרים או בנייד

ממ.

מגן סיליקון ורוד-זוהר לפלאפון
, טבעת, ג'ינסים, ושבוע הבא אני אתחדש בהחלקת שיער. D:

כי

הדבר היחיד שאני אוהבת בשיער שלי-הוא הצבע. אני שונאת את הסוג שיער שלי, אין לו הגדרה. משהו בין מתולתל לגלי והוא אף פעם לא מסתדר נורמלי, והוא יפה, אבל אם הולכים איתו פזור יותר מידי הוא מתנפח ונהיה מגעיל.

yonVata

New member
רק רציתי להודיע..

נשפטתי וקיבלתי 14 יום ריתוק, מה שאומר שאני יוצא עוד 21 יום, מה שאומר סך הכל 28 ימים בבסיס... לא יודע מה אתכם... אני אישית ממש מעדיף כלא על פני 28 ימים בשטח באימון חורף :/

deisy

New member
../images/Emo201.gif

מתגעגעים.... תחזיק מעמד! מקווה שיעבור מהר ולפחות יהיו ימים שמשיים יותר...

yonVata

New member
לאור העובדה...

ששלשום היה כאן בין 2 ל4 מעלות... גם אני מקוה!...

מצטערת לשמוע יונתן

אני מקווה שהימים האלה יעברו לך כמה שיותר מהר ושתחזור הביתה במהרה ובבטחה
אל תדאג, הימים האלה יעברו, עוד לא נולד מי שיכול לעצור את הזמן
ולפחות זה ייספר לך כחלק מהשירות ככה שלא תצטרך להחזיר את הימים האלה בנוסף לימים שהיית יכול להעביר בכלא... הבנתי נכון
אני די נובית השתחררתי מזמן
אבל זה מה שהבנתי מהשיחות שלכם כאן

yonVata

New member
כל זה נכון, אבל..

כמה שעצוב להגיד אתזה התנאים בכלא יותר טובים מאלה שבשטח... :/

אל תדאג

גם זה יעבור, תנסה להסתכל על הצד החיובי, לפחות לא תצטרך להחזיר את הימים האלה אח"כ... בתור מישהי שעברה זמנים קשים, אני מבטיחה לך שזה יעבור

למעלה