חדש לסופ"ש

לימיצ

New member
באמת??../images/Emo13.gif

איזה קטע. טוב, את גם יכולה להעיד על התספורת של טיןטין שהיא מקסימה

לשלי יש מדרגה/פטרייה מספיק ארוך?

אחרי פעמיים ראשונות שהוא צרח במספרה,הוא הולך בכיף,וישב רגוע וזז לכל כיוון שהספר אומר לו,אומר בסוף תודה ודורש סוכריה. רק דבר אחד נשאר בעייתי-את הכסף הוא לא רוצה לתת,הוא שם אותו בכיס ובורח

דבר ראשון ממליצה על הספר "האריה הרעמתן

והגירפה גם" מאוד עזר לנו כדי להסביר למה צריך להסתפר "כי מגרד בראש" וכמה שזה באמת לא נורא ולא כואב... דבר שני למצוא מספרה עם כיסאות לילדים בצורת מכונית ותספורת מול טלויזיה - עוזר כדי למקד אותם במשהו אחר מאשר בספר ובמספרים דבר שלישי - לזכור שהפעם הראשונה בדר"כ מאיימת ולא להכנס ללחץ אם הילד מתנגד - חשוב להרגע אותו ולהשאר רגועים דבר רביעי - תגידי מראש לספר כמה היית רוצה לקצר ותתיעצי איתו אצלינו איתן כבר מבקש בעצמו ללכת להסתפר. מבקש שנקרא לו לפני זה את הספר וממש מתלהב מכל העסק לנו יש תספורת קצרה כי לצערי עם שני קודקודים אי אפשר משהו באמצע אחרת יש כרבולת מכובדת
אנחנו מסתפרים ברעננה אבל זה קצת רחוק בשבילך - אולי תשאלי את מלי איפה היא מספרת את עמית...

מזה הכל התחיל...מההצגה והספר :)

ופתאוםםםםםם התחיל גם לגרד לו ברעמה
אני ממש מקווה שזאת השפעה מההצגה ולא ממשהו אחר
תודה על הטיפים

lital_helmer

New member
גם אני מאשדוד

ומאוד לא רציתי לקצץ...(אני אשתדל לצרף תמונה) ואיכשהוא הגענו למשהו באמצע שנראה נחמד. למרות שאני חושבת שבסוף לא תהיה ברירה כי נהיה חייבים לקצץ כי זה פשוט לא מסתדר...יש לשיער שלו כיוונים בלתי אפשריים.
בפעם הראשונה סיפרתי פה במספרה מקומית והיה בסדר. (אין שם כל מיני דברים נחמדים והפתעות) ובפעם אחרת סיפרתי ב"שוקי זיקרי קידס" (סתם כי היו טילים ולא רציתי להסתובב בעיר) כי אני לא מכירה משהו אחר בראשון. ודווקא אני לא ממש מרוצה.

תודה ../images/Emo24.gif

אשמח לראות תמונה אם ייצא לך... אין לי מושג איזו תספורת כדאי לעשות...אני כל כך אוהבת את השיער הארוך...טוב, אולי במספרה ימליצו לי...

kanarit

New member
גם שלי מסתפר בקיד קאט

אפילו קנינו כרטיסיה כך שתספורת יוצאת יותר זולה. בני אוהב את יובל המבולבל והם שמים לו את הDVD של יובל ואז זה מוריד את רמת ההתנגדות. זה לא פשוט לו בכלל להסתפר ולכן הוא יושב עלי בכל תספורת ואני מעודדת שכבר נגמר ולא כואב והנה יובל וזהו עובר ולאה מקסימה. התמונה צולמה חודש אחרי התספורת האחרונה.

chipadripa

New member
צריכה את עזרתכם/ן.נוירולוג מומלץ ומקצועי

באיזור המרכז. ראשל"צ, חולון, בת ים, תל אביב.בזמן האחרון תוקפים אותי כאבי ראש איומים שממש מקשים עליי לתפקד. קשה לי מאוד. ואני מחפשת נוירולוג מומלץ דחוף.

לולי 136

New member
המלצה למיטת נוער לבן שנתיים וחצי

הפשוש כבר בן שנתיים וחצי ועדיין בלול נראה לי שהגיע הזמן לעבור למיטה איזה כדאי לקנות ואיפה במחיר סביר? הוא ילד ראשון. תודה

kanarit

New member
קנינו עכשיו בעצמל'ה ב2500 ש"ח

אני חושבת שזה סכום סביר, מאמינה שאם מחפשים המון אפשר למצוא גם בפחות. בחנויות שהיינו בהן זה נחלק לשניים, אלה שלוקחים עץ מלא וצובעים אותו ואלה שמצפים אותו בציפוי של לוחות פורניר. עץ הוא חומר חי ונושם ועם הזמן יוצאות עיניים עגולים שחורים כאלה. בין אלה שצובעים יש צביעה רגילה שבה רואים את העיניים כתמים כהים כאלה ואלה שצובעים בצביעה אטומה שזה אמור לעזור אבל אומרים שזה מזיק לעץ. מיטה מצופה בעץ מייקרת את המחיר. בעצמל'ה קנינו מיטה שלא צבועה בצביעה אטומה ורואים את העיניים. ראינו מיטה סבירה גם ברהיטי רגב ראינו מיטת ילדים סבירה בסכום הזה. העניין הוא שחשוב למדוד את המקום בחדר, כי מוכרים בדרך כלל ברוחב של 80*1.90 או 90*1.90 וכמובן זה לא רק 90 רוחב כי יש מסגרת למיטה ויש גם את משענות בסוף ובהתחלה המיטה, תוודאי שיש לך מספיק מקום.

למעלה