חדש לסופ"ש

../images/Emo33.gifמבקשת המלצות לטלפון נייד חדש../images/Emo33.gif

אז אחרי שגנבו לי את הפלאפון ביום רביעי בקופת חולים
ואחרי 3 ימים בלי פלאפון
, אין ברירה ואני חייבת לקנות מכשיר חדש-מדהים כמה קשה לתפקד בלי טלפון נייד
... אז בגלל שאת המכשיר הישן שלי ממש לא אהבתי (Sony Ericsson K601i)אני פונה לעזרתכם ומבקשת המלצה לפלאפון מומלץ ונוח (רשת אורנג) אז יאללה, תנו המלצות
וכמובן גם דיס-המלצות

mAmA MiSiSiPi

New member
איזה פוקציות את צריכה שיהיו בו?

אני למשל מסתפקת באחד כזה שיש לו קליטה וגם בו לרוב לא משתמשת, אז חשוב שידעו מה חשוב לך במכשיר.

פונקציות די בסיסיות

ספר טלפונים נוח שמאפשר להזין כמה מספרים לאותו שם יומן פגישות - אם אפשר לסנכרן עם OUTLOOK אז נהדר אבל לא חובה תפריט נוח והכי חשוב עמידות בפני מכות ונפילות

ר ע נ נ ה

New member
מבחינתי רק נוקיה

אנחנו במשפחה רק עם נוקיה, לא משנה איזה דגם. הממשק שלהם פשוט והם אמינים ועמידים. עמידות כלומר, הילד יכול לזרוק את הפלאפון עשרות פעמים ואפילו למים והם עדיין יעבדו...

buba300

New member
רעננה - כל מילה פנינה../images/Emo45.gif

ורצוי שיהיה של אורנג'. גם כתום כ
וגם האיכות.

מניסיון מר (פעמיים!) עם סמסונג- רק נוקיה!

יש לי סמסונג די חדש שכל פעם מתגלות בו בעיות חדשות... בדקתי אופציות של שדרוג אבל כיוון שהמחיריםמטורפים ואני לא מתכוונת להיכנע לגזל הזה של 20 שח על חבילת גלישה (כי אני לא גולשת באינטרנט), וגם ככה עושה שיחות בנייד רק אחה"צ בדרך הביתה (אם אני בבית מדברת מטלפון קווי), חזרתי לנוקיה הישן והטוב שלי (3100). אז נכון שהוא לא משוכלל, אין בו חבילות גלישה, מצלמה וכו', אבל השמע שלו מצוין, הסוללה מחזיקה מעמד המון זמן (טפו!), יש לו ספיקר ובעיקר הוא עמיד וקטן ועונה על כל הדרישות שלי. (אמרה זו שעד היום בבוקר כמעט והוציאה מלא כסף על שדרוג ונדדה אתמול בין סניפי סלקום ואורנג', אבל החליטה להישאר עם הטוב והמוכר). ואיזה אנשים רעים יש שגונבים פלאפונים

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מבצע לסימילאק ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בסופר פארם בכפר סבא- זה שעל רחוב וייצמן (לא זה שבקניון ערים) מבצע: 3 יח' סימילאק טופ ב- 90 ש"ח * לא כולל אדוונס * עד 6 יח' ללקוח * בתוקף מ- 29.1 עד 4.2 * תקף לסימילאק טופ 400 גרם 1,2 או 3 מצ"ב הפרסום שחולק בתיבות הדואר

buba300

New member
יש המלצות על חוות לורילנד???

יום יפה ורוצים לנסוע לשם...

לחמניות...

יש יום גיבוש של הבן בפארק היום. אנחנו מביאים לחמניות (בעלי עושה אותן לבד, הן מצוינות)... הבעייה היא שהוא השאיר אותי (אותי
) לשמור עליהן עד שהן נאפות, וכשהשוודית תתעורר, שאני אביא אותן כשאני באה... עכשיו, השאלה היא, אם הוא ספר אותן לפני שהוא הלך
(כי כל הבית מריח כאן מלחם טרי
)

UmaGuza

New member
../images/Emo8.gif אם הן ספורות זה בגדר התעללות...

אני רוצה גם...

נושקולה

New member
../images/Emo207.gif שאלה על סל-קל ../images/Emo207.gif

אולי אתן מכירות? יש פירסום לסלקל בשם EMBRACE המיוצר ע"י EVENFLO במחיר של 299 במקום 699 - זה נראה כמו הזדמנות... לא הצלחתי למצא באתר של בטרם נתוני בטיחות מי מכירה את הסל קל ויכולה לעזור לי? האם יש / אין המלצות עליו מבחינת נוחות? תודה

נצל"ש- אני ממש ממש לא שלמה עם זה, אבל../images/Emo4.gif

אין ברירה צריך לספר את עילאי השיער כבר ממש ממש ארוך ומציק לו והחפיפות היומיומיות לא נעימות לו.... אז למרות כל הקושי (שלי!שלי!שלי!) מחפשת מספרה.... ש"יודעת" איך להמיס התנגדות של ילדים
ואולי אפילו לגרום להם להנות מהחוויה... הא, וגם שיהיו מקצוענים שם...
ועוד משהו, אם יש לכם תמונה של בנכם שהסתפר ועדיין שמר על שיער ארוך במידה (לא קצוץ), אשמח לתמונה
!!

לימיצ

New member
יש בראשון מספרה מצוינת שנקראת "קיד קאט"

היא ממוקמת בפסאז' חיים על רוטשילד ויש שם בחורה מקסימה מקסימה שמנוסה ברמות שאת לא מבינה בכלל, קוראים לה לאה. תקבעי תור רק אליה. יש שם אוטו שהוא יושב בו ואקווריום ענק שאמור להסיח את דעתו. כשאת קובעת תור (ופוגשת אותה תמסרי לה ד"ש מאמא של מתן וליבי, אני גם מתכננת ביקור השבוע), תקבעי רק אליה ותגידי שזו תספורת ראשונה שלו. תקבלי גם תעודה בסוף, כלומר הוא יקבל
ותמיד יש הפתעה בסוף התספורת. אתיכולה להכין אותו עם כל הנתונים האלה (אוטו, אקווריום, הפתעה בסוף, לאה) וכך הוא יגיע מוכן לכל הסיפור.

למעלה