חברתי

• פותח הנושא חציל לעזאזל
  • פורסם בתאריך

amitooshacham

New member
נשמע אחלה מקצוע

אבל לא משהו שהולך להיות בבית ספר שלי במאה שנה הקרובות.

Jחח אני מתחיל בגדול השנה

למה מקנאה אצלכם אין ?? כן זה מקצוע פשוט מטריף אומנות הפשע אין משהו יותר מעניין לומדים על פושעים על מניעים הכל וואי זה באמת הולך להיות כיף ...

Boran

New member
נשמע מגניב ביותר

זה בטח יעזור לך כשתרצה להתקבל לאקדמיה לקרימינלים.

|צחוק זדוני|

מואהאהאהא חח נו באמת אני לא הולך להפוך לקרימנל או לפושע (למרות שהמיקצוע הולך לעזור למי שכן הולך להיות) זה פשוט מעניין ... וזה עדיף לי על מדעי המחשב שלא אהבתי את פסקל ובגלל זה נטשתי יש גם תיקשורת יש תאטרון יש קולנוע יש גרפיקה תעופה .. בחרתי סוציולוגיה קרימנולוגיה וביולוגיה שזה הכי מעניין ביולוגיה פשוט הדבר הכי קשה שלמדתי בחיים שלי

fsss

New member
תשקיע בזה!

N כמוני (תומר נדמה לי?!) אחלה של בחירה! מקווה שתצליח! תספר אח"כ חוויות.. אתם גם הולכים לבתי כלא וכאלה?

אני חושב...

כן נראה לי יהיה לנו כמה סיורים בררור שאני אשקיע... זה מקצוע שכיף ללמוד ... וכן זה תומר נעים מאוד.. וואי את עושה לי חשק לחזור ללמוד תפסיקי זה לא בסדר זה הולך נגד האמונה שלי חחחח צוחק למרות שאני חש רגש לחזור לבית סר ומתרגש אני יודע שאחרי שבוע של לימודים אני כל כך אתגעגע לחופש הזה

fsss

New member
חחחחחח

איזה כיף שאני סיימתי ללמוד!!!!!!! אבל צבא זה בעעע!!!! תגיד תודה לה' שלא בחרת מדמ"ח אני למדתי 10 יח"ל מחשבים ו5 יח"ל פיזיקה וזאת הטעות הכי נוראית שעשיתי בחיים שלי!!! רק אם יכולתי להחזיר ת'גלגל אחורה! שיהיה לך בהצלחה! עוד מעט יש חופש יהיה בסדר!

למה את מתחרטת?

מה מדעי המחשב לא תורם ? חחח אני מתאר לעצמי שצבא זה עוד יותר חרא (מצטער פטריוטים) אני ומבא לא מסתדרים...אבל כמובן שבעזרת השם אני אתגייס אין על זה ויכוח

ארןפ

New member
שחק אותה סטרייט מה באמת?

ידוע לכם מה קורה במציאות עם גקי ובארנס???

חחחח

לא אנחנו משקרים לכולם הם בכלל מתו ממזמן ... זכרונם ... חחחח קודם זה באנקס שינית כל חיפוש בנט עם זה ברשת חיפוש למשל סתם אבל לדוגמא לא ריציני כאילו סתם אתה יודע בקטנה www.google.co.il !!!!!!!!!!! וזהו שם תחפש ואפילו על באיזה שעה נשיא ארצות הברית נכנס לנוחיות (חח אני אוכל אז משתמשים בשפה יפה ) אתה יכול לדעת כיום תהנה ואגב קרא את חוקי הפורום ותשרשר להועדות נכונות ברוך הבא!!!! תהנה פה כי זה מה שצריך לעשות

Boran

New member
או ברוך השם

סוף סוף המערכת הדבילית של הציונים פתחה את עצמה בפניי מחלק מהציונים אני קצת מאוכזב אבל בגדול יוצא שהממוצע תעודת בגרות שלי הוא 111.6

ח

חציל לעזאזל

Guest
בבקשה

תיכנסו לקישור הזה קצת הסברים על התמונה התמונה צולמה בברצלונה שבספרד מאורחי יש את האופנוע הכבד דוקטי 998 אחד החזקים שיש :) הא ואל תתיחסו לחיוך פאדיח

talrv

New member
אוי ברצלונה..

עם כל האופנועים היפים שחונים שם.. כל כך מתגעגעת.. הקריטריון לשים תמונה זה שהיא חייבת להיות בחו"ל? כי אני לא יודעת איפה האלבום מברצלונה
טל.

למעלה