חברתי

• פותח הנושא חציל לעזאזל
  • פורסם בתאריך
אוףף...

עוד כמה ימים בצפר... מי בא להתאבד?
חוץ מזה.. אני עוד מתאוששת מהחזרה לארץ... אחרי הונגריה, והבנים הכ"כ יפים שם!! ו.. עוד מעט יומולדת... אז אני מחפשת מקום לחגוג.. ממ...זהו..
ומה קורה איתך, ירון?

IDOffryn

New member
אממ..

הכל טוב
אני בעיקר נהנה שה1.9 מתקרב ואני לא אצטרך להיות בבית ספר.. אבל אני עכשיו בתיכנונים של לעשות משהו באותו היום רק כדאי להדגיש את החוויה שאני לא בבית ספר באותו היום.. בנתיים הרעיון שבשעה 8 אני עדין אהיה במיטה.. כנראה שאחרי זה ים או אילת.. זה לא ברור עדין.. הציונים היו בסדר.. חוץ מאזרחות שקיבלתי 57:/ אבל לפחות עברתי :) חוץ מזה אני היום צריך ללכת למסיבת ערסים בגלל יום הולדת של מישהי.. אבל יהיה טוב..

talrv

New member
מתלהב ../images/Emo3.gif

ביצפר? מה ביצפר? אני מנטלית עוד בארה"ב. פיזית בארץ לצערי. ככה שאני צריכה ללמוד מתמטיקה למבחן בשבוע הראשון. בית ספר רשע וחסר לב. הבגרויות היו מצויינות. היסטוריה 96 ולשון 92 (אבל 94 בזכות המגן). אז אני לא מתלוננת. טל.

maya567

New member
בגרויות? מי זוכר בכלל....

הדבר היחיד שאני זוכרת מהבגרויות, זה שעשיתי רק 22 יחידות. התחלתי עם 30+ (5 פיזיקה, 5 כימיה, 5 מתמטיקה, 7 אנגלית) - ובסוף סיימתי רק עם ה-5 מתמטיקה ו-3 בכימיה
ואם אני לא טועה, הציון בבגרות בלשון שלי היה הכי גבוה, והציון בהיסטוריה (ולא פלא שעכשיו אני לומדת היסטוריה) היה הכי גבוה בבי"ס.

maya567

New member
אני כבר סיימתי ללמוד../images/Emo9.gif

באוניברסיטת תל-אביב. תואר ראשון במדע המדינה והיסטוריה כללית. נשארו לי עוד 3 עבודות סמינריוניות לכתוב. וזהו!

הציניקן

New member
"שלוש עבודות סמינריוניות וזהו"

מין עניין זניח שכזה, לכתוב משהו כמו 90 עמודים מינימום, עם הערות משנה וביבליוגרפיה וכאלה. את משלה את הדור הצעיר כאן, שעבודה סמינריונית היא לא סיוט.

maya567

New member
חס וחלילה

אם זה היה כזה זניח הייתי כבר מסיימת אותן, ולא מקטרת עליהן בכל שניה פנויה ביום. ובטח שלא הייתי הולכת ומבקשת הארכה נוספת לסמינר של גוטפלד

maya567

New member
ירדנה תמיד מאשרת לי

(טפו, טפו, טפו). הצחיק אותי לגלות בתחילת השנה שהיא ממש יודעת מי אני. באתי לשאול אם אפשר לקחת עבודות בחזרה (מסמינר שעשיתי אצל זאנד) - והיא אומרת לי "הממ, בדיוק עכשיו שלחתי לך את זה בדואר". אני זוכרת שחשבתי לעצמי - אוקיי, היא יודעת מי אני ומה שמי. אולי בגלל זה היא תמיד מאשרת לי הארכות. וביקשתי הארכה של שבוע, שבוע וחצי (מההארכה הקודמת שהיתה עד סוף אוג'). אתה הגשת לגוטפלד? עשית סמינר או רפרט?

הציניקן

New member
אני עושה אצלו סמינר

ועוד לא התחלתי, בגלל מבחן-הבית של הוניגמן. אני אתחיל ביומיים-שלושה הקרובים. קיבלתי מירדנה הארכה עד התחלת שנת הלימודים הבאה. מנסיונך, הסיכוי סביר שאני אקבל גם מעבר לזה?(ירדנה מכירה אותי טוב ומזהה אותי בשם, אם זה עוזר במשהו)

maya567

New member
../images/Emo45.gif

אמנם דוויד כץ מנסה להנחיל מדיניות חדשה בחוג להיסטוריה - אבל זה לא ממש הולך לא. אני יכולה לקבל הארכות גג עד ה-14/10. אח"כ אני כבר צריכה לשלם על עוד שנה. וד"א אני מכירה הרבה אנשים בחוג שבכלל לא מבקשים הארכות, ופשוט מגישים אחרי שנה את העבודה לירדנה. בלי להגיד כלום. ואפילו מקבלים חיוך בחזרה.

למעלה