כן זה הזמן היחיד שיש לי על המחשב.. ואני בת :)
N niminam New member 28/8/04 #39 אני יודעת, בדקתי ../images/Emo9.gif ואם כבר נמצאים על יד מחשב, איך אפשר להעביר את הזמן בלי תרגול ממוחשב שקידום במיוחד הכינו לתלמידיה? לא נורא... כולה עד אוקטובר. נשאר רק לקוות שיילך טוב. בהצלחה! מי ייתן ושתינו נקבל תוצאה מעולה כמו של מנהלנו היקר...
אני יודעת, בדקתי ../images/Emo9.gif ואם כבר נמצאים על יד מחשב, איך אפשר להעביר את הזמן בלי תרגול ממוחשב שקידום במיוחד הכינו לתלמידיה? לא נורא... כולה עד אוקטובר. נשאר רק לקוות שיילך טוב. בהצלחה! מי ייתן ושתינו נקבל תוצאה מעולה כמו של מנהלנו היקר...
1 14מתן New member 28/8/04 #51 בעעעעעעעעעע עוד 4 ימים יש בצפר יש לי איזה מאה תרגילים (ואני לא צוחק) לעשות במתמטיקה וספר של 300 עמודים באנגלית שצריך לקרוא שלא התחלתי ועוד איזה תיאוריה עוד יומיים שרק אתמול התחלתי לקרוא את הספר לימוד של זה חוץ מזה הכל טוב
בעעעעעעעעעע עוד 4 ימים יש בצפר יש לי איזה מאה תרגילים (ואני לא צוחק) לעשות במתמטיקה וספר של 300 עמודים באנגלית שצריך לקרוא שלא התחלתי ועוד איזה תיאוריה עוד יומיים שרק אתמול התחלתי לקרוא את הספר לימוד של זה חוץ מזה הכל טוב
M maya567 New member 28/8/04 #63 רוצים אני אכין לכם את התרגילים ואתם תכינו את העבודות הסמינריוניות שלי?
1 14מתן New member 28/8/04 #66 לי יש 120 אני חושב.. ../images/Emo4.gif מה אני עושה ב5 יחידות אני עוד לא יודע
1 14מתן New member 28/8/04 #74 ב5 יחידות שעולה לי"ב ../images/Emo35.gif כי אם לא אז בלי לזלזל אבל זה ממש לא אותה רמה ואם כן אני סוגד לך שהצלחת לעשות כזה דבר
ב5 יחידות שעולה לי"ב ../images/Emo35.gif כי אם לא אז בלי לזלזל אבל זה ממש לא אותה רמה ואם כן אני סוגד לך שהצלחת לעשות כזה דבר
A adi007 New member 28/8/04 #76 לא, ב-5 יחידות עולה לי"א אבל אז ירדתי ל-4 יחידות... זה היה מטורף לעשות 250 תרגילים!!!
A adi007 New member 28/8/04 #68 חחחחחחחחחחח איזה מצחיק זה!! לדעתי צריך לעשות כזה בעברית שפעם אחת ולתמיד אנשים יקלטו מה זה לשרשר!!!
A amitooshacham New member 28/8/04 #58 למה לעזאזל לפתוח הודעה חדשה??? כשאתה רוצה לדבר אל מישהו אחד בלבד, ולא אל כל הפורום, שלח מסר! אם בכל זאת אתה לא רוצה להשתמש במסר, לפחות אל תפתח הודעה חדשה. תשרשר לשרשור אוף וזהו.
למה לעזאזל לפתוח הודעה חדשה??? כשאתה רוצה לדבר אל מישהו אחד בלבד, ולא אל כל הפורום, שלח מסר! אם בכל זאת אתה לא רוצה להשתמש במסר, לפחות אל תפתח הודעה חדשה. תשרשר לשרשור אוף וזהו.
B Boran New member 28/8/04 #59 למה לא לשרשר? תשרשר לשירשור אוף או לאיזה שירשור אחר ואם יש לך שאלה פרטית אליי אתה יכול לשאול גם במסר למה סתם לפתוח הודעה חדשה? הדף קשר בקישורים של הפורום וגם בטאגליינס
למה לא לשרשר? תשרשר לשירשור אוף או לאיזה שירשור אחר ואם יש לך שאלה פרטית אליי אתה יכול לשאול גם במסר למה סתם לפתוח הודעה חדשה? הדף קשר בקישורים של הפורום וגם בטאגליינס
B Boran New member 28/8/04 #71 נצל"ש: הברבור- מתמודדת חדשה? אתם מוזמנים להיות הרופאים של "הברבור" ולראות איך הדמות הבאה, שבאמת צריכה מייקאובר, תיראה אחרי הטיפולים שלכם. קישור כאן
נצל"ש: הברבור- מתמודדת חדשה? אתם מוזמנים להיות הרופאים של "הברבור" ולראות איך הדמות הבאה, שבאמת צריכה מייקאובר, תיראה אחרי הטיפולים שלכם. קישור כאן