חברתי

• פותח הנושא חציל לעזאזל
  • פורסם בתאריך

LOVEtheMcMAHONS

New member
בטח לא אני

עשיתי 5 כימיה 5 ערבית 5 מתמטיקה 5 אנגלית באופן מטורף לגמרי קיבלתי את אותו ציון בכל המקצועות של ה-5 חוץ מבאנגלית שקיבלתי נקודה יותר. כדי לא לצאת רברבן אני לא אספר מהו. אני עוד חייתי בעידן ההגרלות |אייקוןשלרוןמודהלאמנוןרובינשטיין| ככה שבגרות בתנ"ך, ספרות והסטוריה של עם ישראל כלל לא עשיתי. איך זה נראה כל כך רחוק 10 שנים אחרי. |אייקוןשלרוןשותהתהחםומנסהלהביןלמההשכנותממולחייבותלהרעישכלהזמן|

maya567

New member
../images/Emo6.gif אצלנו היה מיקוד

שנה לפנינו עוד היתה הגרלה

niminam

New member
אבל כללי?

נהנתי יותר ממה שחשבתי מלעשות מעט דברים בהרבה זמן. סתם אין כוח בגרוש לעוד שנה של קריעת תחת בשביל בגרויות אנד סטאף. מה גם, אני לומדת לפסיכומטרי במועד אוקטובר ... יש עוד מישהו שעושה? (אני כבר עכשיו בשלבי יאוש מתקדמים. מי המציא את היצור הזה?!?!)

niminam

New member
קורס

יצאתי מתוך נקודת הנחה שאולי קורס ידרבן אותי ללמוד בלי לחשוב על שאר האנשים שעושים כיף בזמן שאני נמצאת עם הראש עמוק בספרים העבים.... מה איתך?

Boran

New member
קידום ../images/Emo45.gif רולז

עשיתי שנה שעברה קצת קריעתחת אבל זה שווה את זה.

niminam

New member
הם בהחלט מצויינים...

מעמיסים עליך טונה של שיעורים, תגבורים ומה לא. בסך הכל, באמת שווה.

Boran

New member
כן, אבל

א. את לא חייבת לעשות את כ-ל השיעורים כל הזמן. חיפפתי מלא בשיעורים. ב. מעיפים טונה של שיעורים ותגבורים אבל תראי שבסוף זה יהיה שווה את זה.

maya567

New member
כמה קיבלת?

גם אני עשיתי בי"א עם קידום. מי ידע שהתוכנית הזו קיימת 10 שנים אחרי זה

adi007

New member
וואי שולט!!

הלוואי שאני אגיע לזה..
טוב יאללה זזתי לישון.. מחר צריך ללמוד! בעעע.. לילה טוב!

adi007

New member
גם אני קורס

של קידום תיכון וזה ממש קשה.. אני קולטת את עצמי שקועה בתוך הספרים זה אף פעם לא קרה לי!!! כבר בקושי יש לי זמן לכתוב בפורום..

niminam

New member
חחח.... אתה מוצא קצת זמן...

בעיקר בשעות הקטנות של הלילה

למעלה