חברתי

• פותח הנושא חציל לעזאזל
  • פורסם בתאריך

adi007

New member
חחחחחחח!!!

חח איזה מצחיק זה, כל השיר אני נקרעת.......!!!

Boran

New member
טריפל נצל"ש:

השיר-קריוקי החדש: פולצ'ה סע מצחיק עד דמעות

maya567

New member
כבר מצאתי - וזה מה זה ישן

אני גם מעדיפה את מור מרוז על פני יואב ואזאנה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
פעם היו לי את כל הדיסקים שלו

ואת השיר על אי-ביי שמעתי איזה מליון פעם.

../images/Emo70.gif אני ../images/Emo70.gif

אז ככה לאחרונה היה לי יומלדת 16 (16.7.88) ולכבוד זה עשיתי קעקוע מדליק בגב . אממ יש לי עגיל בשפה היה לי בלשון אבל לבקשת חברה שלי שנמאס לה מהעגיל אז הורדתי (ראסמי גם אני לא אהבתי אותו ממש ) אמממ מת לחזור ללמודים (יותר מידי חופש- אני אתחרט על זה אחרי שבוע של לימודים) מת ללמוד ביולוגיה ,סוציולוגיה,קרימנולוגיה... וזהו חי לי ברמלה סיטי עיר האורות שלי ... בשקט בשקט...

fsss

New member
אתה לומד קרימנולוגיה???

איזה כיף לך!!! אני מזה מקנאה בך!! בהצלחה! אל תזלזל במקצוע הזה!

Boran

New member
זה נשמע מה זה מעניין

אם היה את זה אצלי בביצפר היתי לומד את זה.

fsss

New member
גמני! אני פאקינג כ"כ רוצה ללמוד את

זה!!! בר אילן מחכה לי אחרי הצבא! אני לא אוותר על החלום שלי!!!

maya567

New member
חברה שלי לומדת את זה בבר-אילן

זה המקום היחיד שיש את זה כתואר ראשון. אלא אם כן את רוצה מכללה (חברה אחרת שלי לומדת את זה באוניברסיטה הפתוחה, אבל זה סתם חרטא שם).

fsss

New member
אני יודעת שזאת האוני' היחדיה!

מה היא מספרת? היא נהנת מהלימודים ? מה אפשרויות העבודה? באיזה שנה היא? סורי על כל השאלות! היא הבנאדם השני שאני שומעת שלומד קרימינולוגיה והבנאדם האחר לומד במכלל עמק יזרעאל ואני ממש לא רוצה ללמוד שמה!

maya567

New member
האמת שלא דיברתי איתה מלא זמן

אולי באמת אני אנצל את ההזדמנות ואתקשר אליה. אני חושבת שהיא מסיימת שנה שניה. כל הזמנים התבלבלו לי. פעם אחרונה שדיברתי איתה - היא מאד נהנתה מהלימודים. הבאסה בבר-אילן זה כל קורסי היהדות המעיקים שחייבים לקחת.

fsss

New member
איזה כיף לה!

ברור שיהיו שמה שיעורי יהדות הרי בר אילן זאת אוני' שפונה יותר לקהל המסורתי! בקיץ קיץ אם תבוא לי השראה ויהיו לי שאלות יהיה אפשר לשלוח לך מסר ותשאלי את חברה שלך??

למעלה