חברים

אורלי41

New member
בוקר טוב ושבת שלום../images/Emo24.gif

שיהיה לכולנו יום נפלא וה-
תאיר ותחמם את
שלא תחשבו שנעלמתי. אני כאן השכם וערב אך אין לי כח ו/חשק להגיב או לעורר שאלות חדשות. (למרות שיש לי כל כך הרבה שאלות ודברים לא מובנים ולא הגיונים ....)
אאגור כוחות ואחזור .....מבטיחה עוד היום לספר סיפור ותהייה... שיהיה לכולנו יום מתוק מקסים ומלא אהבה וריגושים

ים האחת

New member
היי, בוקר טוב../images/Emo29.gif

אני די חדשה פה בצ´אטים ומזדהה עם חלק מהדברים שאני קוראת פה.

ים האחת

New member
שלום לכם../images/Emo42.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

היי אני חדשה פה, מה הענינים מקוה ששלומכם טוב.נו אתם הולכים לראות את האירוויזיון היום? מה דעתכם שרית חדד תשחק אותה,למרות מצבנו בימים טרופים אלה???

ים האחת

New member
תודה על הברכות.../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אבל אני ממש לא בסדר,רוצה להישאר ולהיות בענינים אבל כל פעם משהו צץ ואני צריכה לצאת, אשתדל לחזור יותר מאוחר להתראות.

שחף 1

New member
לכולכן/ם../images/Emo23.gif

מצטער שאני כמעט לא מגיב בפורום בזמן האחרון אבל תדעו שאני נכנס כדי להתעדכן מה חדש עקב שהייה מרובה בבית החולים ע"י אימי לכל החדשים ברוכים הבאים

היי אורלי

שבת שלום אכן יום נפלא התעוררתי מוקדם ונהניתי מבוקר של שבת כייפית אכן השמש זורחת . יום נפלא ללכת לים בקשר לשאלות ולתהיות את ממש לא חייבת. זה מן הסתם לעולם לא נגמר. וזה אפילו עובד הפוך. ככול שיודעים יותר . סימני השאלה גדולים יותר. אחד ממחנכי פרופסור הורוביץ שמו אמר לי פעם אם היינו יודעים את שאנו לו יודעים אז היינו יודעים יותר משאנו יודעים שיהיה לך יום כייפי. ים של אהבה וים של ריגושים

היי הפנינה

בוקר טוב גם אני התעוררתי די מוקדם. והילד לא אצלי. נהנה מהשקט ומהיום היפה היום ארוך והכל פתוח יום כייפי

../images/Emo104.gif שרית חדד גדולה הקטנה הזאת

מעריצה אותה ואת שיריה בחורה מתוקה יש אומרים שאני דומה לה סתם סתם לא דומה הפן של השער דומה בכל אופן מקווה שהיא תביא לנו מקום טוב ההרגשה שלי אומרת שכן שיהיה בהצלחה אני כמובן מחכה כבר שיתחיל ואם לא שרית לא יודעת אם הייתי מחכה בכלל

לשחף

השם הזה הולם אותך יותר יופי שחזרת אליו מקווה שהכל יסתדר ושאמא שלך תחזור במהרה הביתה בריאה מוצאת

amigor

New member
בוקר טוב לכולם! סוף סוף הצלחתי

גמרתי לתקן את המחשב,עכשיו בשעה זו, וכל החומרה והציוד ההיקפי, היה בלגן בלי אנטי וירוס, לא כדאי להפעיל אינרטרנט, ממליץ לכם, רציתי כל כך לענות על כמה סוגיות,והייתי חסר אונים, רק אנגלית נו טוב! לעינייננו. את חובי ניצה, לא הצלחתי בגללך! סתם..ניסיתי בסורק החדש לשלוח וזה סיבך לי את המחשב ושרשרת התקלות, איני מעיז כרגע. עד שאלמד למה נעדרתי? הכרתי אשה יחודית הותירה בי ניחוח אישה הטביעה בי חותם בלתי נשכח חלום מתמשך, הקרינה אור זוהר ידעה להצית
גם בצלילה במים צוננים מצאנו מין המשותף וההבנה גם בתחביביי הינן תחביביה מרתיע? יש בה תכונות יפות ללמוד האחד מהשני יש מה הלאה? איני יודע! נרתע למעוד, נחכה למחר אסיים בתקווה להמשכים יפים לכולם! שיאיר לכם יום חדש של אושר
אוהב והרבה ניחוח
ויתגשמו כל משאלות
עמיגור

חיוכים37

New member
עמיגור שהשמים יהיו הגבול..../images/Emo6.gif

שהחיים רק ימשיכונ להעיר ושהמחשב לא יתקלקל בשנה הקרובה הייתי בסרט הזה בעך לפני שבועיים...

עמיגור

בשעה טובה סיימת עם המחשב ומסכימה אתך בקשר לאנטי וירוס ביחוד עם כל התולעים שמסתובבות בשטח
נפלא לשמוע שהכרת אישה יחודית ולך צעד אחר צעד,אין לאן למהר. בהצלחה

amigor

New member
ערב טוב!שלום../images/Emo124.gifהלוווווווו

מה קורה! אין אף אחד
אהה..יצאתם לכם, לבילוי בשניים שיהיה בהצלחה ובאושר לא מפריע, שקט...... טוב בסדר!בסרד! אני הולך....ביי

אני לא בקטע ../images/Emo8.gif

עוברת לי פה על מה שעבר עליכם היום... אני ביליתי את יומי בין הטופ-ספין לברייקדנסר ללופ וחוזר חלילה,עם קצת דשא וסטלבט בשמש עם ביתי ובת של חבר. חזרנו עייפים אך מרוציםםםםםםם

למעלה