חברים

איזה קטע, קטע קטע../images/Emo16.gif

לא יודעת מה קרה לה הבחורה הפסיקה להסתרק עוד יחשבו שם שהישראלים פרועים
אבל מה יש לה קול לא רע בכלל ומה שמבדיל אותה מזהבה בן שהיא יודעת קצת יותר טוב לדבר לפי מה שראיתי הבחורה הייתה בשוק מעצמה נקווה שלפחות לא נהיה בסוף הרשימה למה הפירגון בימים אלה בטח לא יעזור לה. אז בואו ונדליק ביחד נר נררררררררררר

שבת שלום../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

הילדים כאן, תענוג. כבר לא קטנטנים, חברים לחיים... שבת מדהימה היום, העצים והפרחים מציצים מהחלונות והאדניות פורחות בשלל צבעים. רגעים של אושר..

בוקר טוב

את מוזמנת להגיב. לעורר. ולהציף שאלות. להשתתף ולשתף מכל מקום ברוכה הבאה שיהיה לך בוקר נפלא ויום כייפי

ים האחת

New member
עבור חופשי-כרוח ים../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

תודה לך שהתיחסת לדבריי זו בהחלט הרגשה טובה ושיהיה גם לך בוקר נפלא להתראות בהמשך

אורליטה../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

יום יפה גם לך... ת´געגענו לשמוע את קולך

ים

ברוכה הבאה ל
נו הקט תרגישי בנח יש
ובכלל אנשים חכמים וכפיים ולך חופשי כרוח ים מגיע צל"ש זכרת לברך את ים ,אהבתי.

../images/Emo32.gif חברים

נפתחו כאן כמה הודעות תודה וכ"ד שחבל שהן דוחפות דיונים משמעותיים למטה. לכן אני משרשרת אותן ובואו נעשה סדר ב
ובמהלך הימים הקרובים,כל עוד שההודעות עדיין קופצות נשרשר הודעות לכאן.

נו מה זה איפה כל החבר´ה

אריסטו (יקירי) גורן יערית עמי ........... אז מה אם מחר עבודה? יללה בואו כבר ושיהיה לנו שבוע טוב בלי פיגועים ויפים יפים יפים

החזר חובות ../images/Emo6.gif../images/Emo21.gif../images/Emo94.gif

בצל (אפשר להוסיף וואריאציות אישיות כמובן) היה טעים

אביגיל ../images/Emo51.gif

ו.... אוף נימס לי כבר תגידי לי איך עושים ת´כחול הזה בגוף ההודעה? לא מצליח לי בכלן

בכלן לא קשה ../images/Emo6.gif

1. תמצאי ת´לינק (עכבר ימין על הנקודה של ההודעה, אם זו הודעה) > פרופרטיס > להעתיק מהחלון שנפתח את כתובת ה - URL ) 2. בזמן כתיבת הודעה להדביק את הכתובת שהעתקת בשורה ריקה אחת , תחת המילה "קישור: " (1 בתמונה) לא לשכוח למחוק את ה =http:// שכבר מופיע , כדי שלא ייצא פעמיים ואז הקישור מתחרבש. 3. מתוך ההודעה שכתבת את מעתיקה מילה , משפט או מה שאת רוצה ומדביקה בשורה המקבילה תחת המשפט " מחרוזת מתוכן ההודעה: " (2 בתמונה) זהו , זה מזה @שוט

../images/Emo6.gif אי אפשן ככה

חייבין מילים בתוך ההודעה. כלומר תוכן שיהווה את הקישור. בשביל להוסיף קישור בלי תוכן בהודעה את מדביקה את הכתובת בקבוצה הראשונה של הקישורים(שקוראין לה :" כתובות אינטרנט נלוות ") (ניתחת למילה :כתובת") ואז ב"תיאור" את מוסיפה מלל חופשי. וזה יוצא בשחור בתחתית ההודעה. מה קורה איתֵּך?

למעלה