תקציר עם ד"ר עדה למפרט.
כל אחד מחפש לפי התת מודע או לא את הקרוב אליו. במשך חמש שש שנים ראשונות נמשכת האהבה. רק למי שיש "כרטיס גנטי " תואם לקידוד שלנו הוא זה שיעניין אותנו. ההורים שלנו הטביעו בנו. אנחנו בוחרים שלא מדעת התאמה גנטית. וגם מה שהוטבע בנו. נשים כמו גברים? מחפשות אוטודוור? עדה : סיפר לי חבר שהוא אוהב נשים שיש להן פלומה על השפה העליונה. חשבתי , האם הלך עם "הדמיון הגנטי" קצת יותר מדי? התשובה שלו "כזה היה לאמ´שלי"
מחפשים טמפרמנט דומה. היתרון - פריון יותר גבוה (חה !) על ה - DNA יש בקרה ללא הפסק. מאיפה הטאבו ,אם כך לגילוי עריות? - שם יש תמרור אין כניסה - לפני אמהות , אחיות או אבות ואחים. כי כשהדמיון עובר סף מסויים ועובר להיות כמעט זהות , הוא מסוכן ומעלה גנים שעלולים לגרום נכויות . זוהי הטבעה שלילית - מנגנון המונע מזיווגים לבני משפחה. וזה בטוח לא קיים מהכיוון של הילדים להורים. הקפיצה משלב ההתאהבות - לשלב האהבה הארוכה. עדה - חתימה לשמונים שנה היא קשה. יש ,תערובת של מספר גורמים. המיניות היא "מתייחמת". באה בסערה , בעונתה וחולפת כטורנדו בלי להשאיר דבר על כנו. זוהי הצפה הורמונלית שאין לעמוד כנגדה. בניגוד לקופה , האם שלא יכלה לפני מליוני שנה לגדל את הילד לבד ואז נברא "אב המשפחה". וכשהאב בורח האשה הפסיקה להתיחם , ללא "עונה" ואז הייחום פרוש על פני כל השנה , כל השנים. זו תופעה המיוחדת לאשה מול הקופה. כשהגבר הצטרף לתופעת ההורות , האשה הרגישה שצריך לצ´פר אותו , בראש ובראשונה , מינית. הנשים מסוות את הייחום שלהן לא במודעות , אבל מוכנות לתת מין כל השנה כדיי שהגבר יבוא הבייתה ואפילו "פינו" את ילדיהן מגופן בשבילו . מה שלא נעשה אצל אף חיה בממלכת החיות. רק האם האנושית תוותר על ילדה לצידה , לטובת הגבר שהוא עוד אחד שאוהב את השדיים שלה. מצב משולש - אמא , אבא, ילד , מצב שבטבע לא כל כך שכיח. רוב הגברים יודעים "בלי מודעות" שזו השיטה הנכונה. האבולוציה תאהב גבר מסור ונאמן למשפחתו אשתו וילדיו אך "חוטף" מהצד מדי פעם. זה מה שקורא בפועל ל -50 - 60 % מהגברים הנשואים לפי הסטטיסטיקות. - מה לגבי הנשים ש"חוטפות מהצד. - יש אבולציונליסטים שחושבים שהאשה הבוגדת רוצה מהגבר המאהב , את טובות ההנאה ומהאב - את ה"גנים" הטובים לילדיה. הפסקה לפירסומות
וסליחה על כל עיוות בהבנת הנקרא שלי און ליין.