חבר'ה כנסו!!

../images/Emo32.gifחבר'ה כנסו!!

שמעו אני באמת רוצה לפרוק מה שאני מרגישה.. אני מרגישה לא נעים בפורום.. אני מרגישה שהפורום מחייה את עצמו רק כאשר רבים ומתוכחים פה אני מרגישה שכולם מרגישים כמוני ושהכל פה מתפרק.. תחושת החברות (גם אם היא ורטואלית) שקיימת או זתומרת הייתה קיימת נעלמת. אני רוצה לעזוב את הפורום אז אבל פשוט לא מסוגלת!! רק כי אני רגילה..ואני מתגעגעת לאיך שהוא נראה פעם.. אני פה מאז שהפורום התחיל..אני בתפוז בזכות הפורום...הכרתי את העולם הזה שלא נקשרתי אליו בשום דרך לפני בזכות הפורום וקיבלתי עבודות בזכות הפורום. אני יודעת שאני נשמעת דרמטית אבל באמת כואב לי.. להיכנס כמה פעמים ביום ולראות שריק כאן ושיש הודעות מלפני 5 ימים בדף הראשון או להיכנס ולראות ריבים וויכוחים ולהגיד 'הו שוב זה..' וזה לא נגמר אף אחד לא מוכן לשתוק וזה רק ממשיך. יש פה הרגשה עכורה ושוממת.. זה מבאס.

nirp01

New member
מישל -

קודם כל תודה שאכפת לך. אני יכול להבין איך את מרגישה, אבל אני חושב שלכל חברה יש עליות ומורדות, והפורום הוא סוג של חברה. חוץ מזה, הפורום הוא אוסף של אנשים, וזמנים משתנים - לאנשים שהיו פעילים בעבר לפעמים כבר אין כל כך זמן לקחת חלק פעיל, ומצד שני אנשים חדשים נכנסים. הדינמיקה היא בלתי נמנעת, אבל לפעמים היא גם מועילה. מה שבטוח הוא שאם נעזוב כשלא נעים לנו, ברור שמה שישאר לא יהיה חביב כל כך. בנוסף, אל תשכחי שיש תקופות שאנשים יותר עסוקים. למשל עכשיו לרוב הצעירים והצעירות שבינינו זאת תקופת מבחנים, אז פחות יש להם זמן לכתוב, להיות מעורבים בהפקות שאחרי זה עולות לפה, וכד'. אבל זה משהו זמני. ולגבי הוויכוחים, אולי כולנו צריכים לאמץ קצת יותר את האימרה "סייג לחוכמה - שתיקה", ופחות להגיב לוויכוחים. ככה לפחות לא נמשיך לעודד אותם. אני יודע שזה קשה כי לפעמים זה נורא קורץ להגיב, ואני מודה שגם אני חוטא בכך לפעמים, אבל אם רובנו נשתדל קצת יותר, הוויכוחים יפחתו משמעותית. אני חושב שקצת סבלנות וגישה חיובית יעשו את העבודה. וכולם יכולים לתרום. אם זה להגיב יותר בשרשורים הכלליים, לשתף בהפקות ולענות לאנשים לשאלות (אבל בצורה עיניינית וכשזה תורם), וכד'. גם יוזמות כמו יוזמת שרשורי השאלונים מהתקופה הלא ממש רחוקה יכולות לעזור
סך הכל, אני מאמין שצריך להסתכל לטווח ארוך יותר, ואז דברים נראים הרבה יותר טובים. זאת לפחות דעתי. ניר

זה בדיוק מה שאני עושה בויכוחים הסתמיים האלה-

שותקת. לא כי אין לי מה להגיד או להגיב בנושא אלא כי אי אפשר לנהל פה שום דיון בצורה נורמלית כל אחד חושב שהוא צודק ולא מוכן לזוז מילימטר וחצי מהצורת מחשבה שלו ולפתוח קצת את הראש לדעות חדשות שונות ומגוונות.

Cry to the Sky

New member
כמה שתיקחי יותר בקלות ככה תיפגעי כמה שפחות

בדיוק כמו החיים,בסקס,וכ'ו וכ'ו..? גם למקומות וויטואלים באינטרנט תמיד יש סוף, זה לא משנה אם זה עכשיו/עוד חצי שנה/שנה, לא יודע כמה זמן.. בדיוק כמו בהרבה מקומות שהייתי שותף להם בעבר ונגמרו והייתי מבואס בטירוף גם המקום הזה בסוף יהפוך למשהו הרבה הרבה פחות טוב וכבר לא ישאר המקום עם החברים הקבועים שיש כרגע בעתיד, אנשים יעזבו/ימותו/התחלפו, אנערף מה... בקיצר מה שאני רק באתי להגיד זה ש... הזמן עושה את שלו וכלום לא נשאר כמו שהיה, אז אין לך על מה להצטער או לבכות, פשוט אין טעם לנסות לתקן משהו שלא שבור, אם משהו מסתיים כנראה שזה הזמן שלו להסתיים.. סליחה על המחילה שחפרתי

L e n a K o n

New member
יא גם אתן באות ?:)

אני כנראה ב2..ואת? וואי צריך לבקוע שניסע ביחד!

האמת שאני נוסע מיקנעם באוטובוס ישיר...

ואני מגיעה ב9 בואי גם ב9?? 2 זה מאוחר הצילומים זה 3-4 שעות נאמר 6-7 נסיים...זה מפחיד ומאוחר... יום רביעי הזה אני ממשיכה משם לעוד צילומים אבל רביעי הבא נוכל ללכת לאכול ולהסתובב בתל אביב קצת.. כי נסיים באיזה 2 ככה וזה נחמד..בא לך לבוא ב9?

לא כי יש לי אוטובוס ישיר לתל אביב מהקניון אני

מגיעה בשעה ועשרים ככה ורכבת זה גם ככה בערך אבל פלוס נסיעה ללב המפרץ חצי שעה\35 דק'..

למעלה