זקן

ווינגז

New member
../images/Emo32.gif זקן ../images/Emo161.gif

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום - שרשרו לכאן. שימו לב לחוקים, בבקשה: - אין לנצל"ש שרשורי תפוז
אנשים, כנאמר וכידוע - הן נעלמות אחרי 24 שעות, אם רק עוזבים אותן בשקט. - אין לשרשור לפה הודעות שקשורות לנושא הפורום - לכולן יש מקום מתאים. - אין לשרשר הודעות
לאף הודעה חוץ מלזו, בטח ובטח לא לפתוח אותן בהודעות חדשות. כל הודעה שתעבור על הכללים, תשורשר או תמחק בהתאם להחלטתינו. המשימה הפעם: ספרו לי מה הדבר הכי קיצוני שעשיתם לאחרונה, במובן של משהו שלא מתאים לכם לעשות ועשיתם בכל זאת.
ובתור התחלה - תודה לכל מי שכתב, התקשר, סימס או תקשר איתי באמצעות מסרים תת-הכרתיים במהלך יום ההולדת, אני אוהבת את כולכם. (זה לא איפור ממש לא תואם, פשוט שיזוף מקולקל)

Guid

New member
משהו קיצוני...

האמת שאני לא יודע אם זה קיצוני או פשוט מטומטם, אבל בכל מקרה- השבוע אחי נתן לי לשמוע איזה שיר ראפ (או היפ הופ? מוזיקה שחורה, קיצר) חדש שיצא לא מזמן. לא יודע למה, אבל שמעתי את כל השיר. אז מה קיצוני בזה? אני שונא את הז`אנר הזה! לא יודע למה בכלל הסכמתי לשמוע...

ToryMaster

New member
לוידעת

הרבה הרבה דברים נכללים בהגדרה הזו, היא רחבה נורא, גם R&B לפעמים נופל אליה, בלי סיבה טובה ממשית.

Ramin Tarbush

New member
נעלמתי קצת

עבדתי השבוע 12 שעות ביום וקצת נפלתי למשכב ביום יומיים האחרונים אבל אני עדיין פה. אני חושב איך אפשר לעשות את המדריך קניות הזה למטס שדיברנו עליו

Hasselblad

New member
../images/Emo9.gif

ואווו אתה עובד קשה.... מקווה שלפחות בסופ"ש תנוח קצת... לגבי המדריך... אשמח לעזור אם תרצה, אני מוכנה לכתוב לך מסר עם כל מה שאני יודעת על הMTS תוסיף את מה שאתה יודע ומה שאחרים כתבו תערוך ותעלה לפורום... אני יודעת שיש לנו מנהלת שמאוד מאוד אוהבת שכותבים מאמרים....

ווינגז

New member
בדיוק היום חשבתי על זה

שיש לי כמה מאמרים לערוך שאיבדתי עליהם מעקב [שניים שאני יודעת עליהם], ואם הועלו עוד מאמרים בכל הזמן של הקורס - לא ראיתי את זה. יש?

Don Nirtin

New member
יש 3../images/Emo87.gif

1. קוסם קרח וברקים באימון ספיריט ויקינג- נכתב ע"י אני 2. השגת סקילים- קוסמקרחברקים - איריס 3. השגת סקילים- בישופ - גלית כולם נמצאים באותו שרשור של Spirit Viking And me. תריצי חיפוש עם החיפוש החדש של תפוזבל.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifוגם..=0

יש 2 מאמרים שהייתי רוצה לתקן בהם טעות..XD המאמר שלי על באנדיטים. והמאמר של ניר על MPQ. יש בו טעות=]

Ramin Tarbush

New member
כן גם בן דודי היקר הסכים לעזור ../images/Emo13.gif

יניב (סימס) אמר שהוא ירכז את כל המכירות שהוא עשה ויראה מה אפשר לעשות מזה.

spongbob

New member
../images/Emo110.gifאתמול עשיתי טיול עם דוד שלי

על טרקטרונים בשטח
היה קולל!

Don Nirtin

New member
../images/Emo87.gif הייייי חבר'ה

קצת נעלמתי השבוע בגלל פורים. וכשזה פורים אז כל יום יש אירוע משפחתי כזה או אחר. הדבר הכי קיצוני שעשיתי היה להיות עירום במרפסת של החדר מלון שלי בשוויץ ולהשתין בדיוק למטה- היכן שזוג מסכן ישב ורצה להתמזמז....

D amaged R oses

New member
ניררררררררררר

אתה רציני?
צריך להרביץ לך אתה!! אני ממש מתגעגעת אלייך
פורים שמח יקירי

למעלה