זה חם מהתנור..

metjust

New member
../images/Emo32.gif זה חם מהתנור..

המם, זה עוד לא גמור, אבל אני פאקינג עייף.. bitter fantasy\X This last few monthes have been hell, and you're not here to ease the pain again the difference between my imagination and reality, all my faith in vain I had a little fantasy I had a little dream, you and me hand in hand but really it's just you and him the bitterness helps overcome melencholy when hapiness is everyones' share I do not dance to love songs' music but I wanted you and me to dare I had a little fantasy I had a little dream, you and me hand in hand but really it's just you and him.. it's freezing cold inside my thoughts it's deathly dark as well, the only light was you, now it's off I'm chained to darkness of my hell I had a little fantasy, I had a little dream your hand holds my hand safe but now my hand's blood runs, in a thick, red, stream and I scream.

זה ממש ממש יפה. הכי טוב שלך בינתיים

השתפרת המון.
הפנמת את הקטע של החרוזים והפיסוק. אך זה כה עצוב.
זה שיר פיקציוני אני מקווה.

McBlack

New member
לדעתי הוא גמור.

אם תוסיף משהו עכשיו (חוץ מניקוד), זה רק ייגרע מערכו.
and ice cream...

Velvet Goldmine

New member
Special Scorpions 23/6/05 ThorHeim

ביום חמישי 23.06.05 תערך הפקה מיוחדת לרגל בואם של להקת Scorpions לארץ. במהלך הערב יוקרנו קליפים והופעות חיות של הלהקה, שישולבו עם די.ג'יי סט של טל אורלב, שינגן להיטי סקורפיונס יחד עם עוד קלאסיקות מטאל נוסטלגיות. במהלך הערב תהיה במקום מכירת חולצות, דיסקים ותקליטים, במחירים מיוחדים, ומחירי הבר יהיו גם הם מוזלים ומיוחדים לערב. הערב מומלץ לכל אוהבי Scorpions בפרט וכל אוהבי ה-HeavyMetal בכלל. למי שלא מכיר את המקום, המקום מעוצב באווירת ימי הביניים, ואת כל שאר המידע אתם יכולים למצוא בהזמנה המצורפת. יום חמישי 23.06.05 מועדון הטירה(ThorHeim) בן אביגדור 4 פינת המסגר תל-אביב

metjust

New member
איך את מעזה?

השארת אותי לבד במערכה, עכשיו אני אצטרך לבקר את עצמי כפליים. *מבקר את עצמי*, *נח*, *מבקר את עצמי*, *הולך וטורק את הדלת!*.

McBlack

New member
טוב, צודק.

תעבור על הפיסוק שוב, ותצמצם רווחים (עכשיו אני נשמעת כמו מד"סית...). הם מיותרים.

metjust

New member
משהו בעברית, לא מחדש...

התחלתי אותו בתור שיר שמח, באמת, אבל בסופו של דבר אני לא מסוגל להוציא שום דבר חוץ מ... העתקתי את זה מהר אז אם יש שגיאות כתיב מצטער, שגיאות תחביריות ניתן למצוא כמו בכל שיר כמובן (שאני אאכזב אתכם?) ותודה לכולכם אנשים טובים. הזמן \ אקס שהייתי ילד והיית את ילדה, והתמימות עוד בעינינו אחזתי את ידך שאחזה את ידי, ודבר לא הפריד בינינו בתמונה של שקיעה, מקומטת, ישנה געגועים לא מתים, רק גדלים כל שנה זכרונות של אביב, מלאים בחיים התחלפו בחדר חשוך, ובו קבצן של מילים מגע של אדם, מלא חום אמיתי התחלף בקור הרצפה הקשה של חדרי זה כואב שהזמן עובר, והתמימות לא תחזור זה כואב שאת אינך פה יותר, ולקחת את האור בחדר חשוך, מלא רחמים רוצה שתחזרי, אך את בין מתים.

McBlack

New member
אקס?! ואני כל הזמן קראתי איקס../images/Emo4.gif

אוקיי... אז השיר. המבנה, החריזה, התוכן (חלקו, לפחות) הזכיר לי מילים של שיר מזרחי. שזה לא טוב, ואני מצטערת, עברית לא הולמת אותך. כמו שבשירים אחרים שלך הרגשתי שאפשר להתאים לזה באופן מושלם לחן ניו-מטאליסטי, לזה מתאים מזרחי... פשוט לא הצלחתי להתחבר אליו. אפילו באופן תיאורטי. תשנא/ו אותי כרצונך/ם

Blade Of Fire

New member
אני נוטה להסכים

הרגש מבוטא מידי.... לא מוסתר.. בלי לאמץ את המחשבה כדי להבין מה רצית... וזה בדיוק מה ששירים מזרחיים מכוונים אליו... וקולעים...

metjust

New member
המם

time \ X when we were little , with an innocent heart we used to hold hands, and never to part, the framed sunset, is now grey and old they never died, the longings, in each year they've grown memories of spring, die in my songs they changed to a dark room, and a beggar of words a human embrace, with real feelings and compassion are now locked in the cold, all the pieces and fractions time is passing, every heartbeat hurts it cuts me deep and you're not here to light up my words in a dark room, I'm full of self pitty, and sad I wish you were here, but you're long-dead.

metjust

New member
אקס זה כמו סטרייקאאוט, מחיקה של השם

\אנונימיות \ פחדנות

McBlack

New member
/unnecessary/understood

מובן מה רצית להביע ב-X. אגב, הכותרת הייתה התירגום שלי ל- \אנונימיות \ פחדנות שלך. (ולא, הבבילון לא דפוק, חלילה טפו-טפו-טפו)

למעלה