ו

s a d e

New member
שלום אנשים יפים!

אז... אחלה פורום! הגעתי במקרה וממש אהבתי! שיהיה לכולם לילה טוב!

EverMan

New member
../images/Emo32.gif

יש היום הפגנה מחוץ לכנסת ... של הארגונים הבאים : אגודת החרשים, אופק, איל"ן, איתך- משפטניות למען צדק חברתי, ארגון הגג של ארגוני הנכים, בל"ד, האוהלים, הארגון לזכויות הדיור, הבחירה הדמוקרטית, המרכז לעיוור, המרכז לפלורליזם יהודי, הסתדרות הגמלאים, הסתדרות המורים, הפורום למאבק באבטלה, הקשת הדמוקרטית המזרחית, הפורום החברתי הישראלי, השומר הצעיר, התנועה הקיבוצית, חד"ש, עמותת ידידי, יהדות התורה, יתד- משפחות חד הוריות, חטיבת זכויות האדם, ככר הלחם, מימד, מפלגת העבודה, מרצ, סינגור קהילתי, עם אחד, קול בשכונות, רע"מ, ש"ס, שומרי רבנים משפט, ש.ח.ר, שלום עכשיו, תנו לעבוד בכבוד, תע"ל. כל מי שחשוב לו להתנגד לתוכנית הקלקלית - תגיעו בשעה 12 מול הכנסת ! יש הסעות מכל רחבי הארץ !

הודעת ../images/Emo32.gifחשובה מאוד מאוד

אנשים.. החלטתי לנטוש תפורום לשבוע כן אני יודעת שלא תתגעגעו אליי אבל יהיה טוב:) גם אני חולה עליכם חמודים וכוסיות!! יש לי מתכונת בהיסטוריה מניסיון קודם אני ממש פוסטמה..ולכן --- בדיוק כמו פעם שעברה אני מתנקת מהעולם עד ליום שישי הבא.. אה ויש לי בית ריק חמישי שישי שבת ולכם לא! חעע! :) חחח שלכם ב*סיסיות* גבינה בולגרית של אהבה :)

לא אני חייבת את מבינה?

כל כך הרבה אנשים אמרו לי היום שאני מטומטמת על סמך זה שאני מאמינה באלוהים ושהם לא הבינו כלום ממה שניסיתי להגיד והתחלתי להתעצבן כי אני.. ככה כי יש לי עצבים לפעמים אה ואני בטוחה שההוא שחייב להגיד את המילה האחרונה תיכף יגיד משהו על זה בכל אופן :( מה שבטוח המתכונת מאוד מאוד חשובה לי וני מעדיפה לשקוע בסיכומים מאשר לקרוא פורום שבו אנשים עושים עליי לינץ'.. זאת הכניסה האחרונה שלי לאינטרנט השבוע... אנשים תבואו לוילה בהרצליה פיתוח אני יהיה שםםם...יום שלישי !! ויום שישי מסיבה ברגבה 2.5.03 יהיה מגניב מסיבת שמיניסטים תבואו במילא אין מה לעשות.. ב-
אלוש ה~מטומטמת~ אל תדאגו אתם עוד תשמעו ממני אני לא יצא פריירית תזכרו את השם שלי טוב טוב.. אני עוד יצא גדולה

icy rain drop

New member
אבל אני לא חושבת שאת מטומטמת אם זה

עוזר במשו... אני לא רוצה שתלכי! אפילו אני מוצאת זמן בין חרישה לחרישה לבקר פה... (וגם לי יש מבחן בהסטוריה, אחרי השביתה) אל תקחי ללב..!!!...
אותך :) (ומקווה שבכל זאת תכנסי במשך השבוע, כי אני בטח אהיה פה מלא עקב כך שהחבר סוגר שבת
)

למעלה