ו

שיבושם לך...ולו...

אבל למה הוא מוריד את זה למחיר זנות...מי יכסה את זה....חבר שלי דיבר עם היחצן הראשי...כי אני עובד תחתיו (חבר שלי) והוא אפילו לא מסכים שירדו או יעלו את המחיר בשקל... אלא אם הוא מתכוון לכסות את זה מהכיס שלו... וחוץ מזה אני גר במרכז יותר קל להגיע :)

../images/Emo105.gifלמי שלא הבין זאת אני בתמונה

לא רציתי להגיד אבל יו זה עיצבן אותייייייייי הייתי חייבת כן כן סוף סוף שמתי פה (חצי) תמונה שלי ...עד כמה שלא רציתי.. חחח

MaGeFa

New member
שלי לא היה מגיע לראות

תמונה שלך... נרשם... הכללללללללל נרשם

amirjak

New member
פוחדים

להעלות לך את המורל אז תתעלמי ממה שאני אומר פה את פצצה!! (אבל את בטח יודעת את זה).

../images/Emo4.gifהלוואי וגם היו לי הפנים

ואז הייתי הבנאדם הכי מאושר בעולם והייתי הולכת לפחות לנסוווווווווווווווווווווווות לדגמן

amirjak

New member
אולי פשוט

תשמחי עם מה שיש לך.. יש לך גוף שמלא בנות היו רוצות. (וגם מלא בנים) ולפי דעתי בטח יש לך גם פנים יפות ואת סתם אומרת..

liran b

New member
ממממממממממ

אם הייתי בא זה רק בשביל לראות את זה יותר מקרוב.. הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר מקרוב :) למי איכפת מהמסיבה שיש לך את זה מול העיניים אה?

על האש

New member
גוף יפייפה,אבל בעייה אחת

חסרות הפנים שישלימו אותו כי הריי מה שווה הגוף בלי הפנים? ובבקשה על תציעי לי כרית.. :).

*הפשלה*

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה מצחיק מידיי אבל גם אני אנושית יש שם כתם כזה בבית שחי
אבל זה קורה לכולנו! :):):)

למעלה