ו

B o o b a

New member
לי יש!!!!!!!

לי יש ןלי יש לי יש וזה לא כזה משהו ענק זה סתם עגיל למרות שזה יפה ורוב הבנים אהבו את זה ואמא שלי לא יודעת על זה חחח

האמת שכן..

אבל כדיי לקבל אותן אתה תאלץ להגיד לי מי אתה.. שאני ישלח לך איכשהו כי אני לא שמה בפורום

לי זה פשוט נראה כואב...........

וחסר טעם אם יהיה לי פצהע ואינפקציות ובסוף סיבוכים אני לא יוכל להזדיין בחיים.. לא רוצה אפילו לקחת תסיכון

חחח כל אחד והתיאוריות שלו על החיים

חחח למי שיש שיער יפה גם גוף יפה? חחח והשיער שלי באותו יום לא נראה טוב בכלל ואין לי תמונה שהשיער שלי ממש יפה בו אבל השיער באמת יפה ואת זה אני לא יכחיש התחת שלי והשיער שלי זה הדברים ההכי יפים בי אני חושבת..

אני מגלה כאן אנושיות...

יש מצב שזה בת ולא בן??? (סתם סתם) פשוט בנים אף פעם לא כל כך רגישים הם אומרים הייתי עושה לך טובה הייתי עושה אותך וכדומה אתה אמרת עושה אהבה דבר איתייייייייייי בבקשה אתה נשמע חמוד!! מי זה????ואתה לא מכיר תתחת שלי!!מאיפה לך...

הרגליים לא הכי מעוצבות

הן קציצות החלק הכי שמן בגוף שלי זה הרגליים.. בעע אני לא סובלת את זה למרות שזה נראה רזה.. חחח

De-Panther

New member
יא חתיכת סוטה../images/Emo3.gif../images/Emo166.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

למה אתה נרשם לתפוז?

בוא נכיר אותך קצת משעמם לי שעת לילה מאוחרת אני מדברת עם מישהו שהשעה שלו עברה ועוד מישהו שבא עכשיו להציק לי חחחחחח בקיצור בוא לצ'ט עכשיו.. אם אתה בא אז תגיד לאיזה חדר אני יבואאאאא

../images/Emo32.gif אבל שווה!

דבר ראשון אני מתנצל מראש על תוכן ההודעה ועל חוסר ההקשר המשווע שלה...אבל איפה אפשר להעביר מידע בצורה הטובה ביותר אם לא פה... עצמאות 2003 בוילה 2 מסיבות במחיר של אחת..עם המון אוכל ומיטב הדי ג'ייס. 21:00 קבלת פנים - בר עשיר בניצוחו של "שף קרוזו" 21:30 - קוקטייל מוזמנים סביב הבריכה 22:00 - פתיחת מתחם הבריכה הכניסה עם בגדי ים 22:30 - הקונצרט מתחיל - 12 שעות של מוסיקה מטורפת ו11 הדי ג'ייס המובילים בארץ- Dj ASAF AMDURSKI Dj ASI KOJAK ׂ)resident FFF TLV) Dj BOAZ KOPLED (resident DOME) Dj ERAN BARNEA Dj MOMI LEVI (TACT) Dj BOOGI BEN Dj THOMAS Dj YANIV OHANA Dj NIR GOLDMAN Dj OREN KUK Dj ZARCHI מופעי פירוטכניקה, רקדניות, קרייזי באר ואלכוהול חופשי, מתחם וי איי פי ומתחם שאנטי... 5:00 - אפטר פארטי 6:00 ארוחת בוקר מלכותית סביב הבריכה לפרטים: 124536210 (איי סי קיו)

B o o b a

New member
לי יש רעיון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בואו נעשה אורגיה כל הפורום הזה איפשהו וזה כזה מאגניבבבבבב יענטו מפגש פורום כולם עם כולם יאללה כולם קדימה בואו מה אפכת לכם יהיה כייף נו יאללה דיי יאללה בואו כולם טוב די מספיר או קיי אני יהיה בסדר משה אמר לי חחח אכשיו רציני בואו!!!!!!!!!!!!!

B o o b a

New member
אני עושה ת'מבחן הסקס של נענע ו...

יחסי מין זה רק רגיל זין לכוס?.. חחח או שזה יכול להיות גם אנאלי/אוראלי?... זאת חברה של ספיר

Mסטולית

New member
גם לי היהההההה

וגם אמא שלי לא ידעה על זה חחחחח.. אבל הורדתי אותו כי היא כמעט גילתה על זה... אל דאגה!! הוא יחזור למקומו במהירוווווותתת..... חי חי... זה באמת יפה...

הייי !!!

שלום אני חדש פה בפורום אז לכולם מה המצב??????????? ואני מקווה להשתלב פה מהר כולם פה נראים אנשים ממש נחמדים אז מקווה לדבר קוקה-קולה

De-Panther

New member
../images/Emo6.gifאתה לא מכיר תתחת../images/Emo166.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שלי
גם אצלי התחת זה אחד הדברים היפים וכן יש לך גוף יפה בהחלט

למעלה