תוכלי להזדיין אבל לא בטוח שתוכלי להגיע לאורגזמה לפחות לא דרך גירוי הדגדגן...
נ ני3ו3ות New member 30/4/03 #80 תוכלי להזדיין../images/Emo47.gif אבל לא בטוח שתוכלי להגיע לאורגזמה לפחות לא דרך גירוי הדגדגן...
ה הדרדס על גראס New member 30/4/03 #50 זה רק יחסי מין מלאים....חדירה אוראלי ואנאלי יש לך שאלות נפרדות..
F feeler New member 1/5/03 #84 אוקיי, שני דברים אלייך... א. איך קוראים לך (אם את מוכנה לספר...) ב. מה יש לך עם חתולים? (אנמי לא מתלוננת, זה נחמד קצת תום כאן...) יש לי חולצה חדשה!!! ענבר
אוקיי, שני דברים אלייך... א. איך קוראים לך (אם את מוכנה לספר...) ב. מה יש לך עם חתולים? (אנמי לא מתלוננת, זה נחמד קצת תום כאן...) יש לי חולצה חדשה!!! ענבר
K K o n d A s o n New member 29/4/03 #33 יש לי רעיון יותר טוב בואו נעשה שואה ללימור ליבנת? אם אין מחר שביתה אני יוצא לקומזיץ על האוטו שלה.
F FrooTeLa New member 29/4/03 #34 ילסבית אני רק אתך מזדיינת... סתם בכלל לא ראיתי אותך ערומה אבל אני אוהבת את הציצים שלך עם העגיללללל!!! (משה!!!!)
ילסבית אני רק אתך מזדיינת... סתם בכלל לא ראיתי אותך ערומה אבל אני אוהבת את הציצים שלך עם העגיללללל!!! (משה!!!!)
F FrooTeLa New member 29/4/03 #36 אני מזדיינת רק איתך לנה ילנהההההה ילנההההה ילנהההההההההההההההההההההההההההההה טוף אני הולכת להתלבש ואני באה אליך
אני מזדיינת רק איתך לנה ילנהההההה ילנההההה ילנהההההההההההההההההההההההההההההה טוף אני הולכת להתלבש ואני באה אליך
ש שובה של הנרגילה New member 29/4/03 #3 לילה!?!? בנאדם 12 שעות זה לא לילה זה חצי יום! אבל תהנה בכל זאת
ש שובה של הנרגילה New member 29/4/03 #4 מסיבה כזאת טובה...חבל שיעלם... אתם לא חושבים..... ושוב אני מצטער אבל זאת רק שורה אחת (ארבע) לא קריטי
ג גבינת האהבה New member 29/4/03 #5 מסיבה פצצה תבואו היא תיהיה שם../images/Emo26.gif אז תחליטו לבד אם שווה לבוא..
ג גבינת האהבה New member 29/4/03 #7 אבל פרטים אצל היחצן שלי לא אצל אדם. סורי אדם ממש ממש ממש סורי... אבללללל אלירן 7322150 (אי סי קיו) הוא מחולון למעוניינים.. הוא עושה מחירים שווים מכירה מוקדמת ב-70 שקל במקום מאה !!! תקנו מהר לפני שיגמררר ושוווווה לבוא!!!!!!!!!!!!!!!
אבל פרטים אצל היחצן שלי לא אצל אדם. סורי אדם ממש ממש ממש סורי... אבללללל אלירן 7322150 (אי סי קיו) הוא מחולון למעוניינים.. הוא עושה מחירים שווים מכירה מוקדמת ב-70 שקל במקום מאה !!! תקנו מהר לפני שיגמררר ושוווווה לבוא!!!!!!!!!!!!!!!