ותזכורות

אני לא המפיק, אבל לדעתי....

אם הערב יהיה סולד אאוט - הסינמטק יערוך עוד ערבים. ממה שמושל סיפר לי, אלון גרבוז רוצה לבדוק אם הערבים האלו יכולים להיות פופולריים. לדעתי, פעם בכמה חודשים יש מצב לערב כזה, ואפשר למלא אולם - זה תלוי בעיקר בהצלחת הערב הראשון. צריך לעבוד קשה כדי שהערב יעבוד כמו שצריך, הקטעים יהיו מוצלחים והמעברים ביניהם יהיו אלגנטיים. בקיצור - כן.

moshel

New member
אני המפיק אז אני גם יענה

כל מה שאורי אמר נכון ובנוסף אנחנו עובדים קשה מאוד על העריכה של הערב והמעברים ב2.5 יש לי פגישה עם המקרין הראשי של הסנימטק ואנחנו עושים טסט על כל הקטעים כדי לראות שהכול עובד כמו שצריך ואם אתם באמת רוצים ערבים נוספים שכאילו והתיכנון שלי הוא להגיע למצב של ערב כזה פעם בחודש שיוקדש כולו ללקה אחת או שניים בלבד או לזאנר מסוים ויש לי הרבה חומר להקרנה כך שחומרים לא חסרים עכשו הצלחת הערב הזה באמת תלויה בכם ובפירגון שתפרגנו לערב זה ספרו לחברים שלכם על הערב הזמינו ושרינו לכם מקום דרך האתר שלי ושנעבור את הערב הזה בהצלחה שלכם moshel

oded 19

New member
מושל..

למה שלא תעשו את הערבים האלה בשישי בערב, או שבת בערב.. לטובת החיילים שלא יוצאים חמשושים שביננו (או שאני היחיד...
)... או לפחות תתזמן את זה עם הרגילה הבאה שלי... אני שוקל לביים מוות של קרוב משפחה רחוק כדי לצאת ולהגיע לערב הזה
..

moshel

New member
ניקח זאת בחשבון

אני אשקול לעשות זאת בפעם הבאה כמובן בתיאום עם הסנימטק אם ובמידה וזה יתאפשר אז כרגע אתה יכול להזמין לך מקום נישארו לנו עןד 110 מקומות 40 כבר הוזמנו

Tough Midget

New member
גם לתלמידים זה בעיה להגיע...

בכל זאת, נהוג לישון יותר מ3 שעות לפני יום לימודים...

הההמממ...

אם אתה מעוניין ללכת להופעות ואירועים בתור תלמיד פשוט תתרגל לישון 4 שעות בלילה, ואז 3 שעות לא נראה כזה נורא... תאמין לי מניסיון!

ממה שזכור לי מימי בית-ספר

יום שישי בכיתה הוא סוג של חלום-בהקיץ - אף אחד לא לומד כלום בכל מקרה. פשוט צריך לישון טוב לפנות ערב (שעתיים-שלוש), ולהגיע רעננים בלי לישון בכלל. ואז אפשר לישון ביום שישי בצהריים.

להגיע לבית ספר לא עירני

זה שווה ערך ללא להגיע בכלל. ויש אנשים שיש להם ארבע שעות מתמטיקה ביום שישי. הזמנים השתנו מאז שהיית בבית הספר אורי. מתי זה היה, תזכיר לי? לפני או אחרי קום המדינה?

מאולץ מאוד, הפתרון שלך

" להגיע לבית ספר לא עירני זה שווה ערך ללא להגיע בכלל" ממש לא נכון. אתה כותב מה שהמורה אומר, וזה בדרך כלל מספיק, כי בכל מקרה לומדים למבחן יומיים קודם. "הזמנים השתנו מאז שהיית בבית הספר אורי" להזכירך, אני מגיע ללימודים כמעט מדי יום. אני סטודנט. אם אני יכול להגיע עייף לפעמים, גם השמיניסטים יכולים.

שיר, לאן הדרדרת?

אתה מטיף לאנשים ללכת ללמוד בבית ספר תיכון? שכחת לגמרי באיזו מדינה אתה חי? יש כאן מערכת חינוך שמורכבת משאריות של קומבינות ורבע אחוז ממנה אידאליסטים שנלחמים בתלמידים בצעקות. אולי נפלת על בית ספר יוצא דופן במיוחד, אבל בהסתמך על החוויה הלימודית שהיתה לי ולכל מי שהכרתי בתקופת התיכון, אני כבר כמה שנים משתדל לעודד אנשים לברוח מהמוסד הנוראי הזה כמה שיותר מהר, ולהתחיל ללמוד באמת על מה שקורה בעולם הזה.

Rubycon

New member
exactly!

My relationship with Wikipedia is almost an addiction. And work, it's also very important. You can't manage without practice.

הבעיה היחידה שיש לי בהקשר הזה

היא שאני מת להתחיל לכתוב ערכים, ואני מרגיש שאני עדיין לא מוכן לעשות את זה כמו שצריך. אני מאוד מקווה שזה יגיע בהקדם.

moshel

New member
עדכון לגבי כמות ההזמנות לערב

עד עתה יש לי כבר קרוב ל60 הזמנות מתוך 150 המקומות שמוקצים לי אני שוב פעם חוזר ומדגיש הבסיס להזמנות הוא על בסיס של כל הקודם זוכה מי שחושב שהוא מעוניין להגיע לערב זה מתבקש לעשות הזמנה מסודרת דרך האתר שלי www.progrock.co.il והכרטיסים יחכו לו בקופת הסנימטק תחת שמו ביום האירוע. כל הקטעים הם באיכות מצוינת וצליל נקי ללא רעשים אורך המרתון הוא 4 שעות מחיר 30 שקלים בלבד !!!!! שלכם moshel

Rubycon

New member
There you go

Finally, this fucker refused to upload! Of course, I'd appreciate any corrections / addition.

למעלה