ושונות

אתם אוהבים אותי?

השעה 02:18 ואני בבצפר. כן כן, בבצפר. אני מדבר אליכם מהמחשב של חדר עיצוב אופנה P: אני ואודי, עם כל החברים מההפקות שלנו לבגרות בתאטרון. חזרות כל הלילה, וישנים פה. (גם גדריאל יצטרף אלינו אחרי שהוא יחזור מהתאטרון) קיצר, הבגרות שלי ושל אודי בתאטרון בתאריכים 21.2 בשעה 19:00 (רביעי) 22.2 בשעה 18:00 (חמישי) באולם ''אשכול פייס'' בקרית גת. אני ואודי באותה הפקה מהממת ואני ממש ממליץ לבוא!!!
אנחנו מצפים לראות אתכם
אז מי בא?

i love gay boys

New member
../images/Emo120.gif מפגש אנטי אהבה התבטל.

חחחחחחחחחחחחחחחחחח!!11 צר לי להודיע לכם שמפגש אנטי אהבה התבטל. למה? לאליאור יש לימודיםXD. גם ככה לא יכולתי לבוא :) XD.

TLF

New member
ממתי את כותבת פה? ../images/Emo2.gif

נחמד לדעת שאת חיה, בכל מקרה. ^^ TLF [טל].

eliormagick

New member
או זה נכנס ללכתוב הודעה

סוף סוף... וכן בוטל המפגשP: איני רוצה להיות בדד בעזריאלי עדיף ללמוד לשון. ניפגש בפורים או משהו... שבוע טוב לכולם

היה המשך לתגובה, מחשב מפגר..

פחחחחחחחחח.... אליאור שוב לומד. יאללה אליאורי תקרע ת'תחת!
ואל תדאג, נעשה מפגש בקרוב [פורים
] אווווווווווווווווווווווווווהבת

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif אוהבת המונמלאנטלפים 3>

וואי, איזה נוסטלגיה לימים שאני הייתי כל הלילה בתיכון בחזרות למגמה. אני לא בטוחה שאבוא אבל אני מבטיחה שמאוד מאוד אשתדל ואולי אביא איתי עוד כמה ג"צניקים חתיכים. בכל מקרה בהצלחה בטוחה שאתם מדהימים אוהבת!

יואו באמת...?

גם אני כל יום בחזרות לבגרות שלי בתיאטרון שלי זה יוצא מה 14 - 16 למרץ איזה הפקה אתה עושה...?

בעלי המהמם!!!!!

אני עוד לא יודעת
רב הסיכווים שלא, אבל יש מצב שכן... נראה מי יבוא ומתי חוזרים וזה... אני אוהבת אותך הכי בעולםםםםםםם, ובהצלחההההה !!!

וואי1

New member
יו תאטרון

אני שנה שעברה עשיתי מוזיקה לבגרויות של תאטרון....וגם השנה לכיתה שלי אני עוזר אין כמו תיאטרון....ומי כמוני יודע....... אני מאחל לכם המון הצלחה בבגרויות..... ואיזה מחזות אתם מעלים?

תודה לכולם. המחזות שאנחנו מעלים:

''כישוף'' \ יעל רונן. ''בדלתיים סגורות'' \ ז'אן פול סארטר ''הם יורים גם בסוסים'' \ הורס מקווין ( שאני ואודי שם, אני בתפקידראשי P: ) אני מקווה לראותותכם
אה, מאור איזה מחזות אתם מעלים? אני זוכר שאתם מעלים את פלונטר..

חחחחח כן

אנחנו עושים את: "פלונטר" (בעיבוד רצחני ביותר אני חייב לציין) "ליצנים של אלוהים" "חתונה מושלמת" (שם אני משחק) נ.ב - אני לא מאמין שאתם עושים את נו אקזיט זה אחד המחזות המורה שלי לתיאטרון מביים את ההצגה הזאת בתיאטרון החדר

idonkey

New member
אולי אתם תביאו את הישועה

האם מישהו עשה כאן את הפרוייקט באנגלית במסגרת 5 יח"ל בנושא הומוסקסואלים?! נאבדה לי העבודה ויש לי עליה מגן- לקראת הבגרות בעל פה!!!! אם עשיתם תפנו אלי מתחנן!

למעלה