וסליחות...

supercoconut

New member
למה לא לעשות

"שלום מדברים הממכון לבריאות העולם אנחנו עושים מחקר על הרגלי החיים שלך." "אוקיי." "את מעשנת?" "לא." 'כל יום כל היום.כל מה שבא ליד.' "אי פעם עשית דיאטה?" "לא" 'לאכול דאבל צ'יזבורגר לכל ארוחה נחשב?'/'אני אנורקסית גאה' "טוב תודה" ~מנתקת~ ~~~~~~~~~~~~~~ "שלום מדברים מX.אנחנו עושים מחקר על Y" "היי." "אחד ההורים בבית?" "לא" אפשר להשאיר הודעה?" "לא.
"/"כע."~שוכחת את ההודעה באופן מיידי~

JeykinsN

New member
דעתי ../images/Emo3.gif

דבר ראשון לא לסקול, כי אני די דעתנית וווואנשים נוטים לשנוא את הדעות שלי
אז נתחיל מזה שאני חילונית לגמרי ולא צמה. אני לא חושבת גם שיש לי מה לצום, כי אם אני פוגעת במישהו אני אתנצל במקום ואני אל מרגישה צורך לצום בשביל לכפר על החטאים והכל...אני חושבת שאני כמעט תמיד, אם לא תמיד יודעת אם אני פוגעת במישהו, פשוט כי אני משתדלת לשים לב לדברים האלו וחוץ מלשים לב אם פגעתי במישהו אני משתדלת פשוט לא לפגוע (ואם אני פוגעת זה בטעות. נו טוב או מרשעות
סתם לא
) מלכתחילה. הממ האמת אין לי איך להסביר בלי להכעיס אנשים, אני פשוט לא מאמינה וחילונית במלוא מובן המילה.

noam270

New member
../images/Emo45.gifמסכימה איתך.

אני צמה כי אני רוצה לצום, לא כי מישהו מחייב אותי... אפילו ההורים שלי לא צמים!
אבל באמת, סליחה צריך להגיד כשפוגעים במישהו, גם אם זה לא יום כיפור... מכיירם את זה שאנשים מחכים שתתנצלו, אבל פשוט אין לכם על מה, כי לא עשיתם להם כלום? זה כל כך מחרפן

JeykinsN

New member
../images/Emo6.gif הזכרת לי סיפור שהיה לי עם חברה שלי

כשהיינו קטנות קטנות קטנות קטנות קטנות (לקרוא כמו בפרסומת של הוופלון בייט הזה..הו כה חמוט ^__^) אז היא ביקשה ממני ללכת לאנשהו, בקיצור יצא שהסתובבתי בכל העיר ולא מצאתי אותה, והיא ממש בקשה שאני אבוא, ובכלל לא רציתי
אבל אמרתי יאללה אני אלך, וחיפשתי וחיפשתי ולא ידעתי איפה היא, אז התקשרתי אליה מהפלאפון של חברה אחרת והיא לא ענתה וזה וזה וזה.. בסוף חזרנו לבית שלי (אחרי שהזענו בעל העיר
) והתקשרנו אליה שוב אחרי כמה שעות ואז היא כזה בשיא הנונשלנטיות "כן בסוף זה עבר למקום אחר" ואז התחלתי להגיד לה, טוב אז לפחות תתנצלי וזה והיא לא התנצלה, ואז ביום כיפור הקרב ממש רציתי שהיא תתנצל. אבל היא לא התנצלה עד היום

noam270

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב!!../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

זכרתם להזיז את השעון אחורה?
טוב... לפחות הרווחנו עוד שעה לישון
תוכניות מיוחדות לערב מישהו?

JeykinsN

New member
אנ זכרתי ../images/Emo12.gif

אבל השעון המוחי-ביולוגי שלי עוד לא התרגל ולכן קמתי מוקדם ולא ניצלתי את השעה
השעון שעליי כוון, וגם זה שליד המיטה וגם במחשב
תכניות מיוחדות וואי לא נעים אבל הבאתי כמה דיוידים
ולהגנתי ייאמר..טוב אני לי הרבה מה להגיד
..אה כן זה ליומיים!
|לאלשנואאותי|

asaf105

New member
זכרתי להחליף../images/Emo9.gif

והתוכניות להיום בינתיים זה לאכול ולאכול ולאכול ולטרוף ולזלול ולאכול במפסקת, שהבטן שלי תתפוצץ מאוכל
כי לא בא לי להרגיש רעב ב-25 שעות האלה

יובלל ג

New member
../images/Emo180.gifהזזתי [:

תוכניות: לצאת עד סביבות 5:00 בשביל להיות עייפים לשנ"צ

KAriNi94

New member
חחח אתמול לפני שהלכתי לישון החלפתי =]

בערב עוד לא מרגישים את הרעב/צימאון אז אני אצא לי עם חברים עד 3-4 בלילה ככה, כדי שאני אהיה ממש עייפה ואלך לישון מאוחר ואז למחרת אני אשן הרבה הרבה ולא אחשוב על הרעב :) צום קל לכל הצמים!

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifדוקטור הו

וארוחה מפסקת באמצע הצום
יש לי משפחה מיוחדת.

noam270

New member
אעאעאעאהה סיימתי להקליד../images/Emo2.gif

אופסי, אני מציפנית היום.. טוב, אני לא נכנסת בכיפור, אז זה ירגע
בכל מקרה, אעאעאעאעאעאעאעאעאעהההה סיימתי!! כאילו, הכל! (כמעט, אבל מי נכנס לקטנות?) אעאעאעאעאעאעה!! איזה אושר!!
סופסוף
זו הרגשה כל כך.... מוזרה, טובה, כיפית, לא יודעת...
זהו, הוצאתי את זה

yomat

New member
יש לי בעייה קשה

אני מכור להברזות..מכיתה ח אחרי השביתה יש יום בשבוע שאני לא בא לב"ס, עד היום זה לא הפריע לי, אף אחד לא דיבר איתי והכל היה בסדר, עכשיו שאני כבר שישיסט פתאום למורים אכפת שאני לא בא, היום למשל, כן אתם עכשיו בב"ס ואני בבית, הברזתי וסיננתי את המורה שלי והיא השאירה לי הודעה קולית לבוא עכשיו לב"ס או שאני לא נכנס בלי שיחה עם הרכזת, לא מפריעות לי שיחות בכלל או כל מיני עונשים, אבל אני באמת מכור, למישהו יש פתרון טוב שיעזור לי להגמל?

Tom Sawyer10

New member
כדיי להגמל מהסטייה שלך...

אתה צריך לנשום עמוק ולחשוב לאן תתקדם עם כל ההברזות האלו. אחרי שתבין שעוד 20 שנה תעמוד בכניסה של מגה בול ותבקש מכל מי שעובר בכניסה "5 שקל לבאר-שבע" אתה תחזור לשיעור שנקבע לך במערכת כמו ילד טוב ירושליים!
יום טוב וברוך הבא לפורום תומר

KAriNi94

New member
בי"ס זה לא מקום כזה נורא...

לא הבנתי את הקטע שיש דווקא יום אחד בשבוע שבו אתה לא מגיע[?!] כנראה שהתרגלת לזה אבל תחשוב שהיום הזה צריך להיות כמו כל שאר הימים בשבוע, להתעורר מוקדם בבוקר וללכת לבי"ס, אין מה לעשות, חוך חינוך חובה מחייב אותך ללמוד לפחות עד סוף כיתה י'... אני מציעה לך לחשוב על בי"ס כעל מקום יותר נחמד שדווקא כיף לבוא אליו (לא בקטע הלימודי, אלא יותר בשביל ההפסקות; אתה רואה את כל החברים שלך וזה... אפילו בשיעורים עצמם זה לא נטו למידה, תמיד יש הפרעות וצחוקים...) נכנס בך הרגל לא טוב של להבריז מיום אחד בשבוע קבוע (אגב, מדוע דווקא היום הזה?)

larisa125

New member
ובגלל שזה פורום ולא מסנג'ר

לא פותחים סתם הודעות ללא תוכן...את יכולה לשרשר לשירשור של יום שלישי+רביעי.

למעלה