וסליחות...

noam270

New member
../images/Emo32.gifוסליחות...

השרשור OFF הקודם כבר נעלם, אז פתחתי חדש
לקראת יום כיפור, מה אתם חושבים על היום הזה? יש מישהו ספציפי שאתם צריכים להתנצל בפניו? דברים שאתם מצטערים עליהם? מוזמנים לכתוב כאן הכל..
אני אנצל את ההזדמנות, ואגיד לכם כמה דברים. אני מנהלת את הפורום הזה, כי אני רוצה, ואוהבת לנהל אותו. אם יש לכם בעיה כלשהי, תלונה, טענה, משהו מציק לכם, גם אם זה קשור אליי, תגידו לי. אני פה כדי לפתור את הדברים האלה, אם משהו מפריע לכם, תכתבו לי ואני אנסה לעזור. אף אחד לא יכעס עליכם, על זה שתגידו את דעתכם. (אבל בצורה מכובדת כמובן...
) צום קל, וגמר חתימה טובה לכוווווולם!!!!

supercoconut

New member
יום כיפור.

מסורת. לא מאמינה בזה, אבל זה מסורת אז למה לא. אני גם לא חושבת שצרך להתנצל ביום הזה. סליחה צריכה לבוא לבד מרצון לתיקון ולא כי עכשיו זה הזמן ההוא בשנה להתנצל...

The Ocean Girl

New member
../images/Emo45.gif מסכימה בהחלט

זה טיפשי לחכות ליום הזה בשביל לבקש סליחה.

asaf105

New member
אבל אתם לא מבינים

שעל פי המסורת זה לבקש סליחה מאלוהים! והצום הזה הוא בעצם בשביל לסמל את הבקשת סליחה מאלוהים, שבסוף תמיד סולח

The Ocean Girl

New member
ועוד משהו

אם מישהו רוצה לבקש ממנו סליחה הוא לא צריך להרעיב את עצמו.

asaf105

New member
זה מה שאת מאמינה

אבל זה מה שמאמינים ביהדות שבגלל שזה תחילת שנה, אנחנו צריכים לעשות חשבון נפש, לפתוח דף חדש ולבקש סליחה מאלוהים על כל מה שהיה שנה שעברה הצום הזה רק מוכיח כמה אנחנו באמת מתכוונים לסליחה הזאת שאנחנו מבקשים ממנו, להעצים את הסליחה, שאלוהים באמת יסלח לנו מקרב לב

morosh1234

New member
../images/Emo207.gifחייבת חייבת עזרה בגיאומטריה../images/Emo7.gif

דיי נמאס לייי!!! אני לא מצליחה לפתור את התרגילים האלו וזה מתסכל
מישהו יכול לעזור לי?
זה תרגיל מספר 13, עמוד 253 בספר הנדסה של חלק ב' של בני גורן. ABC הוא משולש החסום במעגל. BD הוא מיתר כך שהנקודה C היא אמצע הקשת BD. הוכח: AED = ABC (הזוויות), נתנו הדרכה שE היא נקודת החיתוך של המיתרים BD ו-AC

The Ocean Girl

New member
גם אני

שמו כמעט את כל השכבה שלי ב3 יחידות, גם את אלה שהיו בהקבצה הכי גבוה. בית ספר של מפגרים

o Unicorn o

New member
../images/Emo235.gifמנסה לעזור

לא בטוחה אבל נראה לי שככה מוכיחים: זויות ADE ו-ACB שווה (נשענות על קשתות שוות CD ו-BC) זויות ADB (שזה בעצם גם ADE) ו-ACB שוות (נשענות על אותה קשת AB) ואז המשולשים ADE ו-ACB דומים (ז.ז) ומכאן שגם הזויות ABC ו-AED שוות (זויות מתאימות במשולשים דומים) ואם את לא מצליחה עוד תרגילים יש פורום לימודים ושיעורי בית בתפוז אולי יוכלו לעזור לך שם
ויש גם אתר שנקרא "פותרים" http://potrim.co.il/main/view אפשר להירשם לאתר ויש שם פתרונות לתרגילים בספרים של בני גורן בהצלחה:)

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifלא חייבים דימיון משולשים

אפשר גם פשוט לעשות ששתי הזוויות שצריך להוכיח שהן שוות, שוות 180-x-y (כש-x ו-y מסמנות את שני הזוגות של הזוויות השוות).

o Unicorn o

New member
../images/Emo235.gifצודקת../images/Emo45.gif

לא היה לי כוח פשוט להסתבך עם סימוניםP:

larisa125

New member
פתרון:../images/Emo54.gif

מעבירים את הקטע AD. קשת BD שווה לקשת DC לכן: DAE=CAB (הזוויות) נימוק: זוויות היקיפיות שוות נשענות על קשתות שוות. ADE=ACB נימוק: זוויות היקפיות שנשענות על אותה קשת שוות זו לזו. לפי החלקים המודשים: ADE~ACB לפי משפט דמיון ז"ז ולפי זה הזוויות שצריך להוכיח שוות. זהו, מקווה שעזרתי

noam270

New member
שיחות עם מייקרוסופט../images/Emo6.gif

אתמול התקשרתי למרכז שירות של מייקרוסופט, כי אבא שלי קנה חבילה של אופיס 2007, ומשום מה, היא לא עובדת. ו...תשמעו, זה אחד הדברים המצחיקים שקרו לי!
דיברתי עם שלושה נציגי שירות. שניים מתוכם, חשבו שאני בן. יצא לי לחשוב על זה אחר כך, ואני עדיין לא סגורה על הסיבה- שוביניזם, ליקוי שמיעה??
בכל מקרה, רק הנציג השלישי שדיברתי איתו היה נחמד, למרות שבסוף לא הצלחנו להפעיל את התוכנה...
היה שלב, שהייתי צריכה להקיש איזה מספר שלא ידעתי, אז לחצתי על הספרות של המספר טלפון שלהם, וזה עבד.

JeykinsN

New member
../images/Emo6.gif

תמיד חושבים גם שאני בן "שלום, אמא או אבא בבית?" נציג שירות שטני "לא, אפשר להשאיר הודעה?" אני
"לא תודה חמודי אני אתקשר שוב מאוחר יותר"
רועעעע

למעלה