ומודעות

שרימפי

New member
ביסקסואלים וביסקסואליות הם גם חלק מהקהילה

מדובר בקורס העשרה לאקטיביזם גאה, וכל אחד/ת מוזמן/ת לקחת חלק. גם את/ה.

justmeandu4ever

New member
יש קבוצה של ביסקסואלים

וזה בשרשור
כי זה כנראה לא כל כך קשור לפורום. חבל להתעצבן סתם

Blackice

New member
היי ארז, שם יפה יש לך...

6 צבעים פרסמה כאן פעילות שפונה לכל הקהילה הגאה: ללסביות, הומואים בי, טרנס וחברים. זה קשור לפורום מכיוון שאנחנו חלק מהקהילה הזו. והקורס בנושא של שינוי חברתי וכו', נושא שרלוונטי גם לביסקסואלים (הטרנסים ואנחנו צריכים בדרך כלל יותר מאמץ להתמודד כנגד דעות קדומות והתנגדויות שונות. אז אם כבר, זה יותר רלוונטי אלינו). אגב, זה בשרשור אוף כי בדרך כלל הודעות שכאלו לא פותחות דיונים וסתם חבל שהן יתפסו מקום של הודעה ראשית בשביל הודעה אחת-שתיים.

Blackice

New member
אוקי..

אני מבין את הנקודה שלך. נקודה דומה עלתה בטור בגוגי שהוזכר כאן בהודעה אחרת. ואם זה באמת נכון- שבמשך 12 מפגשים הם מדברים על הומואים, לסביות וטרנסים ולא מתייחסים לבי- זו נקודה חשובה. זו נקודה מאוד חשובה, ואני בטוח שאם נדון בה כאן בפורום נוכל להעלות כמה הצעות איך ניתן לתקן את זה. אני מכיר קצת את שרימפי, אני יכול לדבר איתו על זה... פשוט ההתנסחות שלך קודם גרמה לי (ולא רק לי, לכל מי שהגיב לך) לחשוב שאתה כועס על זה שהוא מפרסם פה בפורום, לא כועס על התכנים של הקורס שלהם בלי קשר לפורום..

tomer azarya

New member
יוגה במרכז לקהילה הגאה

שלום לכולם. אני שמח לספר לכם שמחר (יום א') מתקיים שיעור יוגה נוסף במרכז לקהילה הגאה. היוגה תועבר על ידיי יערה, מורה ומדריכת יוגה. 20:00, המרכז לקהילה הגאה. לפרטים נוספים ושאלות ניתן לפנות אלי, תומר, ל [email protected] ניתן להתעדכן באתר הבית שלנו: www.gaycenter.co.il נתראה, במרכז הגאה...:)

6 צבעים

New member
קורס העשרה לפעילות ופעילים חברתיים בקהילה

'לדעת עוד'- קורס העשרה לפעילות ופעילים חברתיים בקהילה הגאה
- המחזור השני יוצא לדרך... תקציר: קורס העשרה לפעילות ופעילים חברתיים בקהילה הגאה בשיתוף פעולה בין "שישה צבעים -בונים קהילה גאה בישראל" לבין המכללה החברתית-כלכלית. רוצים לשנות ולא יודעים איך עושים את זה
רוצים להשפיע על החברה ולא שמעתם כיצד
בואו ל-12 מפגשים מרתקים, שיהפכו אתכם למובילים חברתיים ויאפשרו לכם לעצב את המציאות בה אתם חיים
סדרת המפגשים תיצור חממה לומדת, ותיווצר הזדמנות להכיר פעילים מהקהילה ומחוצה לה. בין המרצים: ליאור מנצ'ר, מנהל "אדם לאדם", ח"כ דב חנין, דורית אברמוביץ' רכזת פרויקטים וקמפיינים של ארגוני נשים, ד"ר דלית באום מרצה ללימודי מגדר ואקטיביזם, ג'רי לוינסון, פסיכולוג וממייסדי הבית הפתוח בירושלים ופעילים נוספים. רכז הקורס: ברוך אורן, יו"ר עמותת שישה צבעים מועד: ימי חמישי 18:00-19:30 מיקום: המרכז העירוני לקהילה הגאה, גן מאיר, תל אביב. שיעור ראשון: 13/11/08 שיעור אחרון: 5/2/09 (לא יתקיימו מפגשים, ב-20/11 יום הזיכרון לטרנסג'נדרס ו25/1 חול -חנוכה) הרשמה: תתקיים פגישת היכרות עם רכז הקורס. לפרטים נוספים: שישה צבעים 0545-969612 [email protected]

tomer azarya

New member
קונטאקט אימפרוביזציה

שלום לכולם. מתארגנת קבוצת קונטאקט אימפרוביזציה. אימפרוביזציה- אילתור המאפשר לתנועה הנולדת מרגע לרגע להתקיים, לזרום ולהפוך ליצירה אישית מביעה ומעצימה. היכולת להגיב בכל רגע באוםן חדש, נקי ומשוחרר. קונטאקט אימפרוביזציה- טכניקה של ריקוד במגע פיסי/מנטאלי המתאפיינת באלתור תנועתי תוך כדיי תקשורת עם הרוקדים עמנו. איכות התנועה מפתחת "הקשבה פיסית", עבודה עם משקל, כיוון תנועה, שימוש בתמיכה למעוף/קשר עם הקרקע בעת ובעונה אחת. בואו לרקוד, להשתעשע, להשתחרר ולחוות. השיעור מלווה בהנחיה ובג'אם חופשי. בהדרכת- ורד צח- בוגרת סמינר הקיבוצים, מדריכה ומשקמת בפילאטיס, מורה ורקדנית ויוצרת. מעבירה סדנאות באימפרוביזציה, קונטאקט ומחול מודרני. השיעורים יתקיימו בימי שלישי בשעות 18:00 עד 19:30 במרכז העירוני לקהילה הגאה. עלות חודשית- 170 ש"ח לחודש (42.5 ש"ח לשיעור). לפרטים נוספים- [email protected] או בהודעה זו. נתראה, במרכז הגאה...:)

tomer azarya

New member
חדש חדש חדש. ציור ורישום במרכז לקהילה הגאה

קורס בהנחייה אישית לאנשים החולמים לצייר ומטרתו הקניית הבסיס לרישום וציור פיגורטיבי. במקביל פתוח למעוניינים ליצור פרוייקט אישי חופשי. . לקראת סיום הקורס נבנה פרוייקט אישי על בד, על פי אישיותו של כל אחד ואחת מהמשתתפים. הקורס הינו בן חצי שנה, בתשלום מראש. שימו לב, מספר המקומות מוגבל. ההרשמה בעיצומה. לפרטים נוספים ושאלות ניתן לפנות לתומר, המרכז העירוני לקהילה הגאה ת"א: [email protected]

glbt

New member
../images/Emo41.gifניוזלטר האגודה - והפעם../images/Emo41.gif

סדנה להורות בשיתוף מכון אדלר מחאה בארה"ב לאור השינוי לרעה בקליפורניה יום הזכרון הבינלאומי לטרנסג'נדרס דרושים מתנדבים (בלה דואגת, איגי והאגודה) חידוש חברות

eladli

New member
הקבוצה הביסקסואלית התל-אביבית - הפגישה הערב!

שלום לכולן/ם, באיחור קל- הקבוצה הביסקסואלית נפגשת הערב (יום ראשון), כרגיל, בשעה 20:00 במרכז הקהילתי הגאה שבגן מאיר בת"א. לפרטים נוספים: אליאור תירוש 052.3898128 [email protected] נתראה! אלעד.

יש עם מי לדבר - פתיחת קורס הכשרה

אם אתה חושב שיש לך יכולת להקשיב ולא לבקר, את את יכולה לגלות אמפטיה מבלי לקחת את נטל העולם על כתפיך. יש לנו משהו שיכול לעניין אותך. "יש עם מי לדבר, קשב ומידע לקהילה הגאה" פותח בתחילת דצמבר קורס הכשרה למתנדבים חדשים. משך הקורס - כ 4 חודשים, אחת לשבוע, בימי ראשון בשעות הערב. מצ"ב פרטים על פעילות הקו וההתנדבות. לשאלות או בירורים, ניתן ליצור עימי קשר גם במייל [email protected] כפיר ------------------------------- "יש עם מי לדבר", הינו קו הקשב והמידע של הקהילה הגאה בישראל, בני משפחותיהם וחבריהם והוא פועל בחסות אגודת ההומואים הלסביות הביסקסואלים והטרנסג'נדרס (להט"ב). הקו נותן מענה אישי, טלפוני, פרונטאלי ואינטרנטי למבקשים להתלבט, להתייעץ ולהישמע בנושאי זהות מינית, נטייה מגדרית, ונושאי קהילה שונים. חלק מהפונים לקו מחפשים מידע בנושאים להט"בים, חלקם מחפשים אוזן קשבת, וחלקם מחפשים גם וגם. מטבען של שיחות, הנושאים לא פעם משולבים זה בזה. הסיוע ניתן בתנאים של אנונימיות וסודיות, שהם חלק מעקרונות היסוד של הקו.

GayBIU

New member
מפגש פתיחת שנה בתא הגאה של בר אילן

שלום, מפגש פתיחת שנת הלימודים של התא הגאה של אוניברסיטת בר אילן יתקיים ביום ראשון הזה, 23/11, בשעה 20:00 באוניברסיטה, וכל הסטודנטיות/ים הגאות/ים מוזמנות/ים! נושא המפגש הפעם הוא סופרים גאים, ויתארחו בו שלושה סופרים להט"בים שידברו על חייהם ויצירתם. אנחנו מקבלים בברכה גם אנשים שזו להם הפעם הראשונה, פנים ידידותיות מובטחות :) לכל שאלה בנושא התא, המפגש, המיקום וכו', ניתן להיכנס לאתר שלנו או ליצור קשר עם סיוון ב-054-5622904. נתראה שם, התא הגאה באוניברסיטת בר אילן

סתם קופצת לבקר../images/Emo140.gif

סורי אנשים ואנשות - אני בוקשי נכנסת בכינוי הזה, אבל בכל פעם שזה קורה אני קופצת לבקר
בפעם האחרונה זה היה כשגייסתי קולות לשפרה מ"האח הגדול", (שלשמחתי עדיין נמצאת שם
). הפעם סתם באתי לבקר
חיבוקים לכולם

למעלה