ולא צלוי

פינוק בבריכות בריף הדולפינים ../images/Emo45.gif

מעולה לזוג. האוירה שם מדהימה. 3 בריכות בתוך גו'נגל: בריכת מים מלוחים - ים המלח סטייל, עם המון מלח סביב לביצוע פילינג משותף (אחד לשני). בריכת מי מעיינות (או משהו כזה) - אם אני לא טועה, מים קרים מאוד. בריכה רגילה. המטפלות שם מדריכות ועושות טיפולים בסיסיים - פינוק בלבד (מעין וואצו בסיסי מאוד) מפנקים בשתיה חמה וקרה, יין. עובד גם בערב ובלילה (מאוד רומנטי)

leezi

New member
ממליצה מאוד

היינו והיה ממש כיף. כשבאים בבוקר גם מקבלים ארוחת בוקר. שמעתי שגם בערב סבבה.

mamy78

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo207.gifלדרומיות האם עיר המלכים

מתאים לגיל שנתיים וחצי?

אילתית 2

New member
המלצתי גם

אבל בפעמים שהייתי הייתי בלילה וזה הכי כיף שקט ורומנטי

אילתית 2

New member
היי

קודם כל חופשה מהנה !!! איזה כיף חופשה רומנטית תראי באילת אין שום דבר חדש..אם כבר עשיתם הכל...וציינת שכבר עשיתם ביקרתם וחרשתם... אז המלצה שלי יש מקומות שלא משנה אם הייתם או עשיתם תמיד כיף לעשות שוב... צלילות, מצפה תת ימי, הצוללת, הפלגה ביאכטה, פעילויות ספור ימי, יש טיולים במדבר של חוות הגמלים עם גמלים/חמורים או טיולי ג'יפים או טרקטרונים, אפשר לטייל באזור בחי בר או בפארק תמנע - בעיקר בסיורים הליליים שיש להם שם והמלצה שלי אישית חוץ מספא שתמיד כיף...אין על ה"בריכות סטלבט על המים" שיש בדולפין ריף! מומלץ בחום! תהנו ותבלו והכי חשוב תנוחו זה גם טוב

../images/Emo140.gifהזמנה לאירוח

ביום ב' , 2.6.08 בין השעות 21:00-23:00 תתארח בפורום גרושים צעירים מירי קובלסקי, מטפלת זוגית ומשפחתית מוסמכת, מת.ל.מ ירושלים- המרכז לטיפול פסיכולוגי, יעוץ ואבחון. מירי תתמקד בנושאים הקשורים ביצירת זוגיות חדשה לאחר גירושין. ההצלחה ביצירת תא זוגי חדש כרוכה לעיתים קרובות בהתמודדות יעילה עם הפרידה מבן הזוג הקודם והגעה אל הקשר החדש תוך עיבוד הכאב והצער שמלווה לעיתים את הפרידה והגירושים שקדמו לו. אם ישנם ילדים מהנישואים הראשונים, מתעוררות גם שאלות סביב שילוב בן הזוג/בת הזוג החדש/ה במערכת המשפחתית הקיימת, מידת המעורבות בחינוך ילדי בן/ת הזוג, והאופן בו ממשיכים בקשר ענייני עם הגרוש/ה לטובת הילדים, מבלי לפגוע בבן/ת הזוג החדש/ה. גם שאלות בנושאים רלוונטיים אחרים כגון התמודדות עם תגובות המשפחה המורחבת לגירושין, האופן והעיתוי בו רצוי לספר לילדים על הפרידה וכל נושא נוסף שקשור לתחום ייענו בשמחה ניתן להעלות שאלות כאן
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1756&msgid=117296153 ו
להנהלה על האישור לפרסם כאן

dididushi

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif בריכה ../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif

אני מחפשת המלצה לבריכה נחמדה באזור רעננה/ כפר סבא/ הוד השרון או באחד המושבים בסביבה. אני רוצה משהו יחסית קטן ולא עמוס מאוד.... לא קאנטרי קלאב, משהו שמתאים לפעוט בן שנה וחצי. תודה :)

יש בריכה נחמדה בנווה ירק../images/Emo45.gif

בילינו שם הרבה בשנה שעברה לפני שבוע גם קיבלנו פלייר על הבריכה במושב חגור אז נבדוק גם אותה ואני גם מאוד אוהבת את בריכת שרונית בשכונת מורשה ברמת השרון (רחוב בית הלל 7) - יש שם בריכת תינוקות מוצלת ופשוט נחמדה וגם גימבורי לילדים ליד הבריכה. כל הבריכות לא יקרות יחסית ועולות בסביבות 30-35 ש"ח כניסה

כן, רק בשבת צריך "להזמין" מקום - להודיע מראש

שבאים, כי הם לא רוצים שיהיה יותר מדי עומס. נסענו לשם כל הקיץ שעבר לא היתה בעיה בכלל.

בשנה שעברה רצינו ללכת לבריכה שם

ואני לא זוכרת מה קרה אבל ממש עצבנו אותנו בטלפון (היו מאוד חוצפנים) והחלטנו בסוף לא לנסות אפילו אולי באמת ננסה ללכת לשם שוב פעם השנה

UmaGuza

New member
בריכת מכבי ברעננה

היינו שם ביום שישי בצהריים - חוץ מאיתנו היו בבריכה עוד 5 אנשים... והבנתי שלרוב ממש לא עמוס שם. הבריכה של הקטנים ענקית ומוצלת ולידה יש רחבת דשא גדולה שגם כן מוצלת לחלוטין. אבל מתאימה לפעוט רק אם הוא בגלגל/מצופים/ידיים, כיוון שעמוקה מדי לישיבה/עמידה (נדמה לי שמשהו כמו 60 ס"מ). חוץ מהבריכה יש מגלשה ונדנדות, לא משהו מפואר אבל לקטנה שלי זה הספיק. חייבת לציין שמאוד הופתעתי לטובה.

למעלה