../images/Emo41.gifרגע של הרהור...../images/Emo32.gif
אחותי ביקשה ממני לחפש לה עבודה מהלימודים שלי, התחלתי לחפור בכל מה שיש לי מהתקופה ההיא, ופתאום מצאתי את הקטע הזה במחשב. לא ברור לי למה בדיוק, אבל בא לי לחלוק אותו איתכן.
מתוך עליסה בארץ הפלאות, כאילו דא. "תוכל לומר לי, בבקשה, באיזו דרך עליי ללכת מכאן?" שאלה עליסה חתלתול צ'שיר, שישב על ענף עץ ונראה לה די נעים ונוח, אם כי היו לו ציפורניים ארוכות מאוד וגם שיניים רבות נורא, שרמזו לה כי עליה לנהוג בו בכבוד. "הדבר תלוי מאוד במקום שאליו את רוצה להגיע" ענה החתול. "לא אכפת לי כל כך לאן" אמרה עליסה. "אם כך , אין הבדל באיזו דרך תלכי" ענה החתול. "כל עוד אגיע לאן – שהוא" הוסיפה עליסה לצורך הסבר. "הו, אין ספק שתגיעי" אמר החתול. "אם רק תלכי די זמן". עליסה מצאה שאינה יכולה להכחיש דבר זה, ועל כן ניסתה שאלה אחרת : "אילו מן אנשים ויצורים חיים פה בסביבה?". "בכוון הזה" ענה החתול בהניפו את כפתו הימנית, "גר כובען. ובצד ההוא" הניף את הכפה האחרת "גר ארנב אביב. תוכלי לבקר אצל מי שתרצי. שניהם משוגעים." "אבל אני לא רוצה לפגוש משוגעים" העירה עליסה. "אה, אין לך בררה" אמר החתול. "כולנו משוגעים כאן. אני משוגע, את משוגעת." "מנין לך שאני משוגעת?" שאלה עליסה. "זה מובן מאליו" ענה החתול. "אחרת לא היית באה הנה." זאתי.