יש לי את החברות הכי טובות בכל העולם!!! ../images/Emo101.gif
אני לא יכולה לתאר כמה אני אוהבת אותן!
ועכשיו אני אספר לכם למה.. הביאו לאחת החנויות דיסקים [דיסקברי] שיש אצלנו פוסטרים של MCR והביאו רק 2 פוסטרים של אותה תמונה וזהו וידיד שלי קנה את אחד הפוסטרים ואמר לי ללכת לקנות את השני ושבוע אחר כך הלכתי לקנות את הפוסטר וכבר קנו אותו
כמובן שבמשך כמה ימים ארוכים בכיתי לחברות שלי שקנו את הפוסטר האחרון וחברות שלי אמרו לי "לא נורא, יביאו אחרים ובלה בלה". אותי זה לא עודד
וחברה שלי שברה את שורש כף היד לפני שבועיים וחצי ושמו לה סד אז היא לא יכולה לכתוב ואני מעתיקה לה את כל השיעורים וכאלה וגם לה בכיתי שקנו את הפוסטר והכל והיא רק צחקה עליי -_-" לפני כמה ימים היא אמרה לי שיש לה הפתעה בשבילי ושאני אקבל אותה ביום שישי הבא ולא אתמול וחירפנתי אותה שאני רוצה את ההפתעה עכשיו כי כולם יודעים שאני ממש לא סבלנית
וניסיתי לקבל מהם רמזים מה המתנה והרמז היחיד שחברה שלי הסכימה לתת לי זה שכשאני אראה את ההפתעה אני אצרח ואאנוס את חברה שלי מרוב שימחה
אז אתמול היא ועוד 2 חברות שלי באו אליי לראות את ה-DVD של MCR וכשישבנו בגינה שלי חברה שלי ששברה את שורש כף היד אמרה לי שיש לה הפתעה בשבילי ואני כמובן שמחתי והתחלתי לקפוץ DD:: פתחתי לאט לאט את המתנה ונחשו מה ראיתי..
הפוסטר של MCR!!!!@#$%^&* אעהאהעאהעהאהאהעהאעהא בסוף מסתבר שחברה שלי קנתה את הפוסטר האחרון וזאת הייתה ההפתעה שלי ובגלל זה היא כל הזמן צחקה עליי כשבכיתי לה שאני רוצה את הפוסטר של MCR ושכבר קנו את האחרון
התמונה שבפוסטר היא כזאת
רק שהפוסטר הרבה יותר גדול
כשראיתי את הפוסטר התחלתי לצרוח כמו מטומטמת ולקפוץ עליה ובמשך שעה חיבקתי אותה ולא עזבתי אותה עד שהיא כמעט נחנקה
ואז החלטנו לעשות ספיישל MCR ולחגוג את זה שעברתי לחדר חדש ועכשיו יש לי קומה משלי [הקומה השלישית] וחצי מהקומה זה החדר שלי והחצי השני הוא מרפסת ענקית ויש לי שירותים ומקלחת בחדר שלי והוא ענקי DD:: אז שמתי את TBP בסטריאו והגברתי כמעט עד הסוף ובקושי ששמענו אחר כך משהו
אחר כך ראינו את ה-DVD של MCR ותלינו את הפוסטר ועוד כל מיני כתבות על MCR ועוד פוסטר קטן יותר של MCR שחברה שלי הביאה לי DD::: וגיליתי שבדיסק של TBP איפה שהדף עם הליריקס אז אם הופכים אותו יש פוסטר של MCR! הוא די קטן אבל לא נורא
אני אצרף את הדוגמא של 2 הפוסטרים האחרים בהודעה אחרת למטה :] איזה כיף!!!@#$%^&*