וכאלה..

Unaffected

New member
ארה"ב.

ויש לי של עוד להקות...דה יוזד,נירוונה,פיונרל פור א פרינד ו-א סטטיק לולאבי.

ענבר85

New member
ממאממ.. דה יוזד? פוב? פיונרל פור א פרינד? ../images/Emo2.gif

את בנאדם טוב!

Unaffected

New member
לקנות סיכות מאנשים טובים זה בריא ../images/Emo3.gif

שלחי לי מסר אם את מעוניינת

ענבר85

New member
את רצינית? כאילו, באמת באמת?!?!?!?

אני יכולה לקנות את כל הסיכות ועוד לשלם לך טיפה יותר שתישלחי לי הכל בדואר??????? את בנאדם טוב, טוב מאוווד!! ~רצהלשלוחלךמסר~

מותק1212

New member
אני מעוניינת../images/Emo13.gif../images/Emo119.gif

את מוכרת גם את הסיכות של דה יוזד?

Unaffected

New member
אני כבר שולחת לך מסר. וכן,

אני מוכרת את הסיכות של כל הלהקות שציינתי

liorez

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

יאייייי! תודה תודה תודה! אני רוצה של פול אאוט בוי ושל פיונרל פור א פרינד! D: *שלחתי מסר*

Misery Business

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo111.gif../images/Emo34.gifעזרה!!../images/Emo34.gif../images/Emo111.gif

יוו איזה כותרת צומי XD טוב, אממ, אני רוצה כינוי חדש
רעיונות?

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif XDDDD

שאלות: 1.את רוצה שהכינוי יהיה קשור לאיזהשהיא להקה??? 2.אם כן: שיהיה קשור לשם של הלהקה או שיהיה מתוך שיר של הלהקה??? 3.אם לא: למה את רוצה שזה יהיה קשור??? [כינוי קשוח ואפל/תוכניות טלויזיה/אימו...]

Misery Business

New member
|בוב|../images/Emo11.gif

1.את רוצה שהכינוי יהיה קשור לאיזהשהיא להקה??? אממ לאמשנה 2.אם כן: שיהיה קשור לשם של הלהקה או שיהיה מתוך שיר של הלהקה??? גם לאמשנה 3.אם לא: למה את רוצה שזה יהיה קשור??? [כינוי קשוח ואפל/תוכניות טלויזיה/אימו...] כנ''ל |דגש|רק שיהיה כינוי חדש
*בכיבכיבכי*
מישי רשמה את אותו כינוי שיש לי עם 1 בסוף, וכל הזמן מתלבלבים
חוצמזה שכבר מיציתי

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif את רוצה שהוא יהיה קשור לMCR???

כי כתבתי במסר לטל כמה כינויים שקשורים לMCR אם את רוצה לבחור מהם [אני ישלח לך אותם במסר] אם לא זה המסנג'ר שלי [email protected]

הימים האחרונים היו הימים הכי מצחיקים בעולם

אז בא לי לשתף אותכם
זה התחיל מיום שבת :] וקודם אני אגיד מה לבשתי כי זה חשוב להמשך
לבשתי סקיני שחור, חולצה שחורה של הביטלס שמקדימה יש את התמונות שלהם וכתוב LET IT BE ומאחורה כתוב THE BITLES, חגורת ניטים, נעלי בובה לבנות עם גולגלות שחורות, הכובע הסקס שלי, כפפות חדשות שקניתי והן מאמצע כף היד עד קצת לפני המרפק בצבע שחור ויש חור לאגודל ושמתי את התיק של ג'ק D: יצאתי עם חברות שלי סתם לקניון ובאתי להיכנס לאיזה חנות ופתאום חבורה של 5 בנים קוראים לי "ילדה, ילדה" במשך שעה אז הסתובבתי -_-" ואז אחד הבנים אומר לחבר שלו: "הנה.. היא הסתובבה" והצביע עליי ואז חבר שלו אומר: "חבר שלי מתבייש אז אני אגיד לך את זה.. הוא דלוק עלייך" והצביע על הבן שאמר לו שהסתובבתי X_X לא ידעתי מה לעשות אז פשוט נכנסתי לחנות ולא הגבתי
ואז חברה שלי רצתה ללכת לקנות גלידה אז הלכתי איתה והם הלכו אחרינו ואז הלכנו להסתובב בקניון והם הסתובבו אחרינו וככה זה המשיך עד שישבנו לאכול פיצה
פגשנו שם עוד 2 חברות שלי אז ישבנו איתם ואז הן רצו אייס קפה אז הן הלכו לקנות מארומה אייס קפה [זה בקניון] וכשהן חזרו הן אמרו לי שחבורה של בנות משכבת ז' שהן מכירות שאלה אותן אם אני פריקית ובלה בלה בלה -_-" כל החבורה הזאת כמובן הסתכלה עליי מוזר
הלכתי להזמין פיצה עם חברות שלי וזה מה שקרה: המוכר בפיצה: "למה את שמה את החולצה שלהם? הוא מת." אני: "כי הוא טוב" המוכר בפיצה: "טוב במה? |גבגבות|
" אני: "חה חה חה. מצחיק
" המוכר בפיצה: "ס'חמודה D: "
והמוכר השני התחיל לשחק איתי ברובוטריקים
יום ראשון: סהר לקח ממני את החגורה ושכחתי שאני הולכת למיג"ל אז הוא החזיר לי אותה ביום שני
הלכנו למיג"ל ויש שם מדריך חתיך וישבנו באודיטריום וחברה שלי דלוקה קשות על המדריך שלנו
הוא ישב 3 כסאות מאיתנו בערך והיא פשוט בהתה בו אז התחלתי לתת לה כאפות כדי שתחזור למציאות והוא התחיל לצחוק עלינו
ואז חברה שלי אמרה את המשפט הכי מפגר ומצחיק בעולם: "רם, רואים לך את הורידים בשרירים!
"
במשך שעה לא הפסקתי לצחוק XD ממתי יש ורידים בשרירים?! היא התכוונה להגיד שרואים לו את השרירים ויצא לה משפט מפגר
יום שני היה יום מצחיק בביה"ס לריקוד אבל אין לי כוח לספר עליו
היום בהפסקה בביה"ס הלכתי עם חברות שלי לאשכולות פיס והתחלנו להצטלם שם כמו מפגרות
ואז היה צלצול לשיעור וזה די רחוק מהכיתה שלי אז התחלתי לרוץ לכיתה ופתאום התחיל לרדת גשם אז רצתי בגשם -_-" שיעור מתמטיקה היה השיעור הכי מצחיק בעולם! ילד מהכיתה שלי שיושב ספסל מאחוריי חיבר שרשרת למגנט ואמר שהוא יכול להפנט ילדים XD אז אמרתי לו שיהפנט את המורה שלנו ובדיוק היא נתנה עבודת כיתה אז הוא קרא לה והתחיל להגיד לה: "את מרגישה עייפה! את נרדמת! את לא מלמדת מתמטיקה!"
אפילו היא צחקה
יש לי ידידה ששונאת שאומרים שביל הומו כי היא אוהבת את TH או יותר את נכון את ביל
אז הלכתי וכתבתי לה על הספר במתמטיקה: "ביל הומו" ואז אמרתי לה: "מי רשם את זה?!
" והיא האשימה את ידיד שלי
כשניסיתי לחזור לשולחן שלי ידיד שלי ניסה לנשוך אותי והתחלתי לברוח אז הוא תפס אותי ביד ובמשך שעה הוא מנסה לנשוך אותי
הוא לא הצליח כמובן
כל השיעור צחקתי ועוד ידיד שלי צוחק אחריי כי הוא אומר שהצחוק שלי מדבק D: בקיצור, אלה הימים הכי מצחיקים שהיו לי

למעלה