וכאלה

לי יש עגיל באף.. תשובות..

אם זו הפעם הראשונה שלך עושה נזם עדיף שתשארי אותו לפחות 10 ימים. אם זו פעם שנייה /שלישית את יכולה להוריד אחריי יומיים.. אני עשיתי כבר 3 פעמים חח

Boys Like Noy

New member
חח... ../images/Emo110.gif

באמת??!?!?!? 10 ימים ?!?!?!? אני אואבת (אני יודעת שכתבתי עם שני אלפים) אותך!!

Lintu666

New member
אבל זה מזה לא טוב

יואו אני פריקית של פירסינגים ואתם כותבים פה כ"כ הרבה דברים שמזה מזיקים שאתם אפילו לא מודעים לזה וחבל

../images/Emo220.gifהלך לאיבוד:

שימחת החיים, סגנון החיים, משמעות החיים, טעם החיים, החיים.. כל המוצא מתבקש להחזיר לבעליו. בתודה מראש דורין.

dirty look

New member
דיי!!

מה קורה לך.?
למה את כזאת עצובה? החיים יפים! את צריכה לקפוץ ולצחוק כמו כל ילד D: תתעודדי!!!! דברי איתי במסן

../images/Emo220.gifכי זה ספטמבר!

וזאת הסיבה הכי גדולה. זה החודש של סבתא שלי. בספטמבר בגיל 3 וחצי לראשונה ראיתי גיטרה בחיי.. ופרטתי עליה.. זאת היתה גיטרה אקוסטית של פנדר... והיום יש לי אחת כזאת.. אקוסטית של פנדר.. בספטמבר זאת הפעם הראשונה שהייתי בלונה פארק.. שהייתי בים.. שהייתי בסופרלנד.. בבריכה.. והכל.. הכל עם סבתא.. ובספטמבר.. זה גם החודש שלקחו לי אותה.. אבל לי לאומת אחרים.. לא לקחו את סבתא.. לקחו את אמא.. מעולם לא קראתי לה סבתא.. רק אמא.

../images/Emo220.gifכה מרגש..

רק חבל שכל זה מציאותי.. ואם זה מרגש אותך אז יש עוד מלא דברים שקרו איתה בספטמבר-_- כגון אילת ממדיון נסיעה באוטובוס(שאומרים שנורא אהבתי את זה) כל הדברים שאני הכי זוכרת.. הראשונים. היו איתה.. איכ.. ותודה(על החיבוק)

SainTonix

New member
בקרוב האתר יתחדש

האתר הישראלי עומד לקבל מתיחת פנים רצינית. אנחנו עוברים מערכת, ובחסות האתר Emo.co.il ובקרוב גם MCR.co.il אנחנו נצטרף וכל האתר ישתנה, ישתדרג ויהיה הרבה יותר איכותי =]

../images/Emo220.gifשלום..אני נוסעת.

לאילת מחר ב10 בבוקר יוצאת מיבנה לכיוון אילת רק עם אמא(תנו הימורים כמה ריבים יהיו) ביום שלישי לפנות בוקר אחותי מגיעה באוטובוס.. וביום שלישי בלילה אחים שלי ושתי חברות שלהם(זתומרת שני אחים שתי חברות)ואבא שלי מגיעים.. יהיה טוב.. יומיים וחצי עם אמא בלבד! נקווה להסתדר.. ואז עם המשפחה+שני נספחים.. או ומאז שאחותי תגיע גם עוד נספח שהוא סתם יתנחל לא ישן..(חבר שלה גם באילת איזה כיף!ערס.) וביום חמישי בלילה/שישי בבוקר חברה שלי אחותי מגיעה.. לשישי שבת.. אך.. בקיצור במוצ"ש אחזור.. או בראשון במקרה קיצוני..

למעלה