וכאלה

Boys Like Noy

New member
../images/Emo207.gifיש פה משהו שיש לו עגיל באף?../images/Emo110.gif

פשוט אני ממש רוצה לעשות פירסינג באף... וההורים שלי מרשים לי... אבל בבצפר אסור אז אמרתי לאמא שלי שאני אעשה אותו בתחילת חופשה ואז שיתחיל בצפר אז אני אוריד אותו בבצפר... אבל קראתי איפשהו שצריך להישאר עם העגיל הרפואי שבועיים... אבל אני רוצה לעשות את זה בסוכות ואז אני אצתרך להוריד אותו אחרי 10 ימים... השאלה שלי היא שאולי מישהו פה עשה או מכיר מישהו שעשה ויכול להגיד לי עם אפשר להוריד את העגיל הרפואי תוך 10 ימים??? זה ממש יעזור לי... תודה מראש וסליחה על החפירה נוי

Moriah888

New member
בקשר לנזם

בבית ספר שלי היה אסור עגיל באף... ובנות פשוט שברו את הסוף כאילו את היהלום בסוף.. ושמו רק את את המקל...לי אין עגיל אבל כל מי שיש לו נסתם לו ממש מהר, אז או שלא תעשי לא נורא או שתעשי ושימי בזמן בצפר רק את המקל של העגיל...

הממ... ../images/Emo115.gif

כמה חברות שלי עשו. זה תלוי איך את מגיבה לפירסינג... חברה אחת שלי למשל החליפה את הרפואי אחרי כמה ימים, אבל חברה אחרת נשארה עם זה בערך שבוע וקצת... בעיקרון, נראה לי ש-10 ימים יספיקו כדי להחליף את העגיל הרפואי. אבל גם אחרי שאת מורידה אותו, נזם נסתם בד"כ דיי מהר. זאת אומרת, גם לחברות שלי שהם עם העגיל כבר כמעט שנה, נסתם כמה פעמים כשהם הורידו את העגיל ליום בערך, והן היו צריכות לפתוח את החור מחדש :/ בקיצור, אם לא מרשים לכם לבוא איתו לביה"ס - לא מומלץ במיוחד.

Boys Like Noy

New member
תודה לשתיכן!../images/Emo110.gif

נראה לי שאני אעשה בתחילת סוכות ואקווה שב5-6 שעות של בצפר הוא לא יסתם לי.. תודה רבה-רבה!

dirty look

New member
הממ ילדות מהכיתה שלי פשוט שמו חוט דייגים שקוף

בזמן הביצפר...

Lintu666

New member
וואי זה אסור!

לא שמעת על מישהי שהתאשפזה בגלל ששמה חוטי דייג בעגילים שלה בגלל הצבא? זה ממש מסוכן פאק אני פשוט לא מבינה אנשים כאלו קנו קיפר וזהו

Lintu666

New member
חח כן אני יודעת.. כתבתי את זה שBoys Like Noy

תדע לא לעשות את הטעות הזאת

Lintu666

New member
אסור להוציא עגיל פחות מ3 שבועות מאז שהוא נעשה

את בטח מתכוונת לעשות באקדח,לא? כדאי שתקראי את זה קודם- http://community.walla.co.il/?w=/303/2998/////10&id=548701 וגם אם העגיל הוא חדש,אפילו אם תורידי אותו לכמה דקות יש סיכוי שהוא ייסתם לך לדעתי,כדאי לך לחכות לפסח או לחופש הגדול,תעשי אותו אז,חכי 3 שבועות\חודש ואז תחליפי את העגיל לקיפר(עגיל שקוף)

Boys Like Noy

New member
תודה רבה! ../images/Emo110.gif

אני ואמא שלי כבר אמרנו שנלך לדיזינגוף סנטר... שמעתי שיש שם חנות שעושה קעקועים אבל הם גם עושים פירסינג... אז נדבר איתם שם...

Boys Like Noy

New member
הממ...../images/Emo110.gif

אי אפשר להחליף לקיפר אחרי 10 ימים? עם זה שקוף אז אולי המורות לא יסימו לב.. ._.

Lintu666

New member
כן,זו הכוונה שלא ישימו לב

וברור שאת יכולה אבל זה לא בריא בכלל בשביל העגיל שלך :/ לדעתי כדאי לך לחכות מאשר שתסתכני ותהיה לך אינפקציה וזה

למעלה