ואוף:)

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאיכ,אצלנויששבועספרמגעיל.

בא לכן לקרא משהו באנגלית ותלקן לי טעויות ניסוח? |פאפיפייס|

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifיששששש../images/Emo2.gif../images/Emo9.gif

אתן מלכות
|סוגד| סליחה שזה דווקא על פנינה רוזנבלום, אולי תחכימו

fat luey

New member
ניסיתי.

אני חושבת שמצאתי את כל הטעויות [מסומנות בכתב ירוק ומודגש], אבל תבדקו גם אתן, אולי פספסתי משהו. יש כמה דברים שלא הבנתי מה ניסית לומר, יש לידן סימן שאלה. מקווה שעזרתי.

fat luey

New member
אה, יש לי טעות.

She married and divorced Moshe Haim twice. * [אה, ואני מקווה שלא "לקחתי" לאיילת\ליאור את התפקיד ושלא נעלבתן\נפגעתן או משהו.
]

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifציור חדש^_^

אני מרוצה
חח השיעור ספרות אז סיימתי תציור, ואז שני ילדים שישבו לפני התלהבו ואמרתי למורה-"תראי תראי איזה יפה!" חח המורה אמרתי שאני מציירת מדהיםXP
אניווי, אני באמת מרוצה מהחלק התחתון של השמלה, המחוך יצא נורא, הפנים מעוותות השיער עוד בסדר
נממ...אני אפציץ בתמונות כי משעמם לי>> מה דעתכן^^;?

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifוצילום אחרון><;

משעמם לי, אני ידועת את זה. כן, אני חסרת חיים. מהלעשות. ד"א: שמתי את זה כבר או לא
?

broken winges

New member
אהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהא

*זהירות.!לפניכם הודעה היפרית.!* ויאוויאוויאוויאוויאוויאוויאוויאוויאוויאו *אזעקת כוסיט* יאאאאאאאא זו אופירכוסיט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי?! איך את לא מכיר אותה זו אופייייייררררכוסיט!!!!!!!! אופיר מה? אופיר כי זה השם ההההההההסגיד שלה וכוססססססססססססססיט כי היא כוסיט!!!!! אה..טוב מה שנכון נכון. נכון?! כוסייייייייייייייייייטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט *מתה* '.'?.. *בוהה בציור.* ויאוויאוויאוויאוויאוויאוויאוויאוויאוויאו *אזעקת כישרוןיתר וציור מדהימי* אאאאאאאהההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה? ה..ה...ההההה.ה.ה.ה.ההה.ה.הצי.צי.ציוררר ההוא...שם *מצביעה* *הלם* אאאאאאאהההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אה..טוב מה שנכון נכון. נכון?! אה. זה מדהימ. !

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo2.gif XDDDDDDDDDDDDDDD

~משועשעת~ חחחחחחחח מותק
תודה
חחח איזה מתוקה איזה חיוך עשית ליDD: מי עשה? מעיין כוסיטטטטטטטטט עשתההההההההההההה
!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111 חח כפרעלייך
אהאעאעאעאאעעאאע
XDDD D: ד"א יש לי פה גם צציור שציירתי לך*_* אבל הואמ יצא מכוער*_* וואל, הנה האיסיקיו שלי אצל אמא שלי^_^=>307462311

למעלה