התנצלותי

שאלה לא ממש קשורה לפורום...

אדם ברודי (סת' כהן O.C) שיחק בצלצול?? ראיתי את שני הסרטים ולא ממש שמתי
שהוא שיחק שם.. באיזה מהסרטים הוא שיחק 1 או 2? ובאיזה עוד סרטים הוא שיחק ואם מישהו יודע מתי הוא נולד. זהו סיימתי. לא לשכוח יום שבת ערוץ 10 O.C. ומגרש ביתי!!!

danieli92

New member
להלביש את סופיה בוש

יש אתר מסויים שאפשר להלביש בו ולאפר כל מיני סלבריטאים וביניהם סופיה בוש (ברוק) אז מי שרוצה יכול להיכנס לכתובת

black angel 11

New member
לתת באהבה

אוקיי אני לא בטוחה שזה קשור לנושא הפורום ואני מצטערת ,אבל זה נושא חשוב מאוד שכמה שיותר אנשים צריכים לדעת עליו. לאלה שיודעים ולאלה שלא ,עמותת לתת מארגנת מבצע איסוף מזון בסופרמרקטים,שבו מתנדבים צעירים ומבוגרים יאספו מזון למשפחות נזקקות. המצבע נערך עכשיו בכוונה כדי שהאוכל שייתרם ישמש למשפחות בחגים הקרבים ובאים ,מי שרוצה עוד מידע על המבצע או על עמותת לת שישלח לי מסר או ישאיר לי הודעה. אבל אני מבקשת ממכם תתנדבו ,זה לא הרבה זמן וזה יכול להשפיע ולעזור . אנג'ל

mirymoo

New member
ראייתי את זה../images/Emo9.gif

ולדעתי ממש כיערו אותה פה....היא הרבה הרבה הרבה יותר יפה במציאות

einat6

New member
חחחח תכלס =].. אבל בשביל להלביש אות

אותו הוא צריך להיות בלי בגדים קודם..
מאוהב| חח

mirymoo

New member
אני לא חושבת שהוא היה בצילצול

אבל ב''מר וגברת סמית'' כן...אני אוהבת את אדם(או יותר נכון סת')...הוא ממש מצחיק.. שאלות נוספות תוכלי לשאול בפורום O.C (מחוז אורנג')

lim02

New member
הוא היה בשני..

ממש בהתחלה היתה את הילדה שמתה.. (הראשונה..) הוא היה בין החברים שלה

הופיע גם באמריקן פאי #@#

בתפקיד זעיר איזה ניצב שמגיע עם חבר שלו ושואל את אחד השחקנים משהו

NitsNats©

New member
../images/Emo32.gif התנצלותי../images/Emo140.gif

היי חברים. מה שלומכם? אני כותבת את ההודעה הזו אחרי סידור מאסיבי של הפורום, שלא סודר כבר לא מעט זמן עקב היותי עסוקה בעיסוקים שונים אחרים. ולכן באתי הנה עכשיו על מנת להתנצל בפניכם על התפקוד הלקוי של המנהלים לאחרונה. גל עכשיו נמצא בתהליכים של יציאה מהניהול, ותום בשנת שירות וללא מחשב, כך שיוצא שרק אני מנהלת את הפורום כעת בפועל. אני מבקשת את סליחתכם ומבטיחה לבצע את תפקידי מעתה והלאה בצורה יותר שוטפת. בנוסף, יכול להיות שיוסף\תוסף מנהל\ת לפורום בזמן הקרוב. אתם מוזמנים לשרשר לשרשור זה הודעות, שאינן קשורות לסדרה, כאוות נפשכם. תודה וסליחה ניצן.

למעלה