השבוע

• פותח הנושא HFT
  • פורסם בתאריך

HFT

New member
../images/Emo26.gif חשוב../images/Emo36.gif

בגלל הוירוס המסתובב ובגלל שהאנטי וירוס שלי משום מה לא עובד אני לא אהיה פה ניראה לי עד אחרי שבת.... אז אהבה לכם...

תקשיבו תקשיבו!

היום בערוץ 2 ב-12 יש את האהבה בצמח בטלויזיה! אביב גפן,הדג נחש ומוניקה סקס. רגע-עברי מופיע באהבה בצמח?

מרילנצח

New member
יותר משועממת ממני אין!!!

אז נכין גבר מושלם??? למה זה טוב, הוא כבר קיים!!!!!! קוראים לו אוליבר הדסון... שטוח??? רדוד???? מה אכפת לי????? לי רק כואב הראש... ואגב הנה הבחור

Ez sLeeP

New member
מושלם, מושלם,

אבל כישרון המשחק עובר מבת לאם, וגנטית - הוא מנושל כשרונית. (גולדי הון, קייט הדסון, לבורים-הוליוודית מביניכם).

jeackyh

New member
נשמע מגניב...יאללה...

מספר איסיקיו 168608350....חופית,את מוזמנת להוסיף וכל השאר שאין להם את המספר.. 3 דברים לאי בודד..
את עברי....כי 3 דיסקים זה שלוש פריטים אז אני מצמצמת את כולם בפריט אחד והוא פשוט ישיר לי ממזמוריו מתי שמתחשק..חוץ מזה שהוא יספק גם ידיד נפש, איש שיחה ו...אחרי כמה זמן אני בטוחה שהוא יוותר על הקטע הגאיי וירצה להסתפק מינית...
- אם אפשר שיביא את הגיטרה שלו...זה יוסיף למלודיכה..ואם הוא בא איתה על הגב, זה נחשב פריט אחד, לא?!
ערכת ציור...דפים צבעים והמון!! אני אשתגע בלי לצייר..
ערמת ספרים....תמיד טוב לקרוא...

מרילנצח

New member
עכשיו אני כי ההוא הלך

לאי בודד הייתי לוקחת:
את הספרים שאני הכי אוהבת
ערסל שיהיה לי נוח
את היומן שלי.. ולגבי האיסיקיו שלי: וול הנה הוא : 330650581

אמממ אני אנסה

150867590 1. עז. לפחות עיזים לא יכולות לומר לא. חוץ מזה שהן סקסיות בטירוף. 2. פאזל, ככה 10,000 חלקים יהיה נחמד, שתהיה תעסוקה. 3. חבילת חוברות של תשבצי היגיון, שהמוח לא יתייבש.

amit hakapit

New member
טוף...

בעקרון אני שונאת את השאלה הזאת... אבל שיהיה: 1. עומר. 2. חוברת תשבצים. 3. עט.
איסייקיו: 63100194

אז.

האי סי קיו-וכולם מוזמנים (גל)... 126703883 1.כמובן איך לא-גרופית שכמותי-עברי לידר בכבודו ובעצמו עם הגיטרה (כרמית אני מעתיקה!) 2.אולטראסול-אני לבנבנה ואני לא רוצה להיות מקולפת! 3.פלאפון.

heaven is here

New member
טובבב....

האייסי שלי הוא: 149462432 ושלושת הדברים שהייתי לוקחת איתי:
ינשוף
מחשב
נדוש אבל כרטיס טיסה חזרה ארצה...

HFT

New member
מחזירים אותךם חזרה../images/Emo13.gif

יש לך עוד אחד. ומה תעשי עם ינשוף?

heaven is here

New member
ממממ...

שעון. אני שונאת לא לדעת מה השעה... ינשוף זה לכתוב מכתבים לכולם וכולם יכתבו לי...

מיטקין

New member
אצלי באי הבודד יהיו......

דבר ראשון מיי אייסיקיו... 251657149 אני מקווה.... ומה הייתי לוקח איתי לאי בודד? 1. את מורתושלח כדי שיהיה נחמד לדבר.... 2. את הפלאפון שלי.... 3. את עברי כי כל מי שישמע שעברי על אי בודד יבוא לשם לפגוש אותו ואז לא יהיה משעמם.... מה רק 3?

מיטקין

New member
אוי איך שכחתי....

אני לא יכול לקחת רק את מורתושלח........... אני לוקח את כל הפורום! מה פורום זה מילה יחידה.... אני לא מונה את מספר האנשים כשאני אומר פורום!

למעלה