השבוע

• פותח הנושא HFT
  • פורסם בתאריך

HFT

New member
אוקיי שירשור חדש שהוא קצת ../images/Emo32.gif

יש לי פרוטקציות עם המנהל- מותר לי לפתוח שירשורי
למכביר... אני אתחיל בכך שהיה לי כרגע דה-ז'ה-וו מטורף (תקלה במטריקס). הבעייה היא שלא הצלחתי להבין מה ההרגשה שנוצרה לי מהדה-ז'ה-וו וגם לא מה העתיד שלה אז לא שווה. והרעיון. הצגתי את השאלה הבאה בפני גל-גל ותומריקו ביושבנו על החוף הנפלא בניצנים ורציתי לדעת איפה אתם פה.... יש לכם הזמנה לאי בודד. אתם תהיו שם שנה שלמה. כל מה שמספקים לכם זה מזון ומקום לינה מוגן. אילו 3 דברים-חפצים או אנשים- הייתם לוקחים אתכם לשם-אתם מוזמנים לפרט למה. ולמה שלא ננצ"ש ונוסיף מספרי אייסיקיו (לכבוד מייקל) אני כבר מתחילה בהודעה הבאה...

jeackyh

New member
../images/Emo32.gifהגבר/האישה המושלמ/ת../images/Emo32.gif

נלקח מפורום אחר...הרבה פחות טוב
מומלץ למשועממים ושטחיים בלבד. הרעיון הוא לבחור מי הכי מושלם מכל קטגוריה וכך ליצור "יצור מושלם" נתחיל באישה המושלמת
שיער:
אפרת בוימפלד
ג'וליה רוברטס
האלי בארי
ג'סיקה פרקר
דנה ברגר
עיניים:
מג ראין
טרינטי ממטריקס
אורית שחף
מיכל זוארץ
דנה מודן
גוף:
נטלי פורמן
כריסטינה פוקלהארט
אנג'לינה ג'ולי
וינונה ריידר
בר רפאלי
הכי הכי מכל המוזכרות הנ"ל
נמשיך בגבר המושלם
עיניים:
יו גרנט
עברי לידר
בן ארצי
הית' לג'נט
ליאור אשכנזי
שיער:
לאונרדו דיקפריו
עמרי רונן
עופר שכטר
ההוביט (שפרח לי שמו...)
הית לג'נט
גוף:
שמעון גרשון
ליאור מילר
ריאן פילפה
עברי לידר
מיקי גבע
הכי הכי מכל המוזכרים הנ"ל
תודו שהפגתי לכם 4 דקות של שעמום

HFT

New member
אהבה בצמח!

אני אהיה שם היום ואתם? אחותי זכתה באורח פלא בשני כרטיסים חינם! כיף כיף כיף.....
דרכתי על דבורה וכואב לי ללכת!

מיטקין

New member
האאאאאאאאא אני משתגע.......

התולעת/וירוס/קרציה/כלב בשם בלסטר תקף את מחשבי הקט והמסכן.... וזהו אמרו לי שאין מה לעשות רק לפרמט את המחשב כי זה לא הוריד לי את הפאטצ' ממיקרוסופט... ולכן אני אכתוב עד שיסודר מחשבי המסכן והחולה מדודתי... שאני אצלה עכשיו שומר על בני דודי ההיפראקטביים... וחשבתי העיקר תכננו לניצנים אבל מה עם ההופעה המתקרבת ובאה?? ב16 בוואהל? צריך שאנשי פורמנו המראים נוכחות יעמדו הכי מקדימה אז לכן כל מי שנכנס בין הראשונים לאמפי... אז בבקשה תארגנו מקום...... פליז..... פליז.....

HFT

New member
השלישיה שלי...

אה והפעם אני אפתח התנצלות כלפי כל מי שהייתי אלימה מילולית כלפיו בכמה דקות האחרונות-זה לא אני זו העייפות-סליחה. והשלישיה שלי: 1.מברשת שיניים(+משחה) 2. שון 3. אוקיי כשחשבתי על זה לעצמי היה כאן משהו שממש חשוב לי אבל אני ממש לא זוכרת מה זה היה. אני חושבת, כאילו בטוח שזה קשור למוסיקה-נגיד מוסיקה לרקוד איתה אבל ספציפית אני לא זוכרת. גל הציע לפה אמצעי מניעה...אבל אני אומרת-למה למנוע?חיחי אה אני יודעת אני אקח טלפון סלולרי עם סוללה לעולם כדי להיות בקשר עם המשפחה שלי....אה נזכרתי ניראה לי זה היה בגד ים אבל במחשבה שניה אין בזה צורך. זהו. עכשיו אתם

אני מודה- אני משועממת!

אני לא צריכה להרכיב גבר מושלם- לי כבר יש אחד!!! [או שלושה...] אין על נדבוש שלי!!! אין עליו!!! אבל בגלל שאין לי משהו טוב יותר לעשות אני אשתף פעולה... הייתי לוקחת את העיניים של הית' לדג'ר [אני חושבת שזו הייתה הכוונה בשם המעוות שם כי אני לא מכירה אף שחקן בשם הית' לג'נט...] השיער של אלייז'ה ווד [ההוביש שמשום מה לא טרחו להזכיר את שמו] והגוף של עברי... בדוגרי לאלייז'ה ווד יש את הכל!!!!! הוא כזה קושקושון!!!! [אל תעלב נדבי- את עדיין מס' 1 אצלי!] זהו... מה אני אעזה עכשיו כדי להפיג את השעמום??? אבוי... נושי.

HFT

New member
איך אני יודעת אם הבלסטר פגע בי?

אם לא קיבלתי אף קובץ לא מוכר יש סיכוי? מה עם פתיחת אימיילים? איך הוא יכול להיכנס?....אם אני כותבת מהמחשב כנראה שהוא לא פגע? האם כדאי לכבות את המחשב בשבת (המתקפה השנייה?!?).....הלפ

heaven is here

New member
מיטקין! קרא את זה

גם אצלי הוירוס הזה ביקר והצלחתי להעלים את זה! תיכנס התחל->התחבר אל->כל החיבורים שם אתה צריך להיכנס למאפיינים של local area connection -> ושם להכנס לדף של מתקדם ושם יש את ה- firewall וזה מה שמגן מפני הוירוס הארור אח"כ כשנכנסים למנהל משימות-> תהליכים ומוחקים את התהליך של blaster. ואז זהו הוירוס נעלם! מקווה שהבנת משהו...

סנופקין

רק היום הבנתי למה קוראים לך ככה <לוקח לי זמן להשלים פערים> אשכרה סנופקין וזאת מחמאה דן תורן עשה אותו!!!1

מרילנצח

New member
סנופקין יקירי וכל מי שנפגע..

יש דרך להעלים אותו!!!!!!!! אני אנסה למצוא את הקישור אבל יש לי את זה גם בעיתון של אתמול!! אז מי שרוצה שיגיד לי!! בכל אופן למי ששאל הוירוס לא מגיע במייל הוא משתלט ישר על הווינדוז אז אנשים שיש להם ווינדוז 2000 או xp תזהרו..

מרילנצח

New member
אגב למי שיש כבלים דיגטליים

בערוץ ההדרכה (זה עם הסרט על השלט..) יש הסברים מה לעשות עם הוירוס אז תצפו שם

amit hakapit

New member
גם אני

הותקפתי...בגל הראשון ביום שני בלילה... (אם זכרוני אינו מטעה אותי, פשוט לא הלכתי לישון הלילה ואני לא בטוחה איזה יום היום). אחרי לילה עצבני במיוחד, הצלחתי לסדר את זה. ותודה לפורום תמיכה טכנית (71) על הלינקים וההסברים. יום טוב.

אוקיי לכל מי שנפגע כמה הסברים:

1. בהחלט אני מסכים עם שירה (heaven is here) בכל מה שאמרה - תעשו את זה!! 2. אבל חסר לשירה דבר אחד חשוב ביותר - חובה למחוק גם את הקובץ של התולעת עצמה!! (התחל-> חיפוש -> תחפשו את המחרוזת BLAST השם של התולעת אמור להיות וריאציה של BLAST.EXE אני ממליץ למחוק כל קובץ חשוד) 3.חובה להוריד את הפאץ' של מיקרוסופט - וחובה להוריד תמיד כל פאץ' שמיקרוסופט משחררת ולהשאר תמיד מעודכנים!! ככה תמנעו בעתיד מתולעים כגון זו... 4. חובה גם לעדכן את הגדרת הוירוסים של האנטיוירוס שלכם וכן לדאוג שהאנטיוירוס יסרוק מידי כמה ימים את המחשב! 5. אם למישהו מכם יש בעיה כלשהי אתם מוזמנים לפנות אליי אני יעזור לכם עם התולעת , סנופקין - אין צורך לפרמט!! חבל על כל הקבצים שלך... יום **** (
) מקסים
תומר

amit hakapit

New member
עוד משהו...

לי הייתה בעייה למחוק את הקובץ.. הוא רשם לי שהוא בשימוש. אז למי שיש את אותה הבעייה. ללחוץ על ctrl+alt+del ביחד (כמובן
) אם הקובץ (msblast) לא מופיע לכם בלשונית "יישומים", הוא יופיע בלשונית "תהליכים". סיימו את התהליך שלו ותמחקו אותו כל עוד נפשכם ב... ואז הפרוצדורה שתומר כתב. בהצלחה

עמית

צודקת - אני כתבתי את הפרוצדורה שלי כהמשך לפרוצדורה של שירה שאומרת בפירוש למחוק את הקובץ ממנהל המשימות

Ez sLeeP

New member
*צחוק הגורל*

סדיסט שכמותי. WINDOWS ME לשלטון! המאותגרים מערכתית שולטים! באגים זה הכי, אחי!

heaven is here

New member
נו זה מה שאמרתי! ../images/Emo13.gif

כשנכנסים לתהליכים במנהל משימות של ווינדוס אז שם יש את הקובץ הזה ומוחקים אותו!

HFT

New member
טוב אז לא נפגעתי המחשב שלי סתם

דפוק כהרגלו תודה בכל מקרה

למעלה