השבוע

• פותח הנושא HFT
  • פורסם בתאריך

Ez sLeeP

New member
טוב, אני..

אני חושב על תשובה מתחכמת, אך, אבוי, כל התחכמותי נותרה לבור חסר-התחתית שהוא הפסיכומטרי. דבר עלוב-נפש ומתועב. הייתי לוקח את נושי, תומרוגל, מור. כל המשפוחה, היינו מוצאים מה לעשות. (שימו לב איך הצלחתי לגרור את תומר וגל לאישיות אחת, ופריט אחד). אנחנו משפחת רובינזון השויצרית החדשה! יופי-יי! :)

Mייקל

New member
../images/Emo32.gif השבוע

כרגיל לא כולם משרשרים עדיין את האופ כמו שצריך וכולם פותחים הודעות משלהם... מישהו פה שאל למה הפורום נרדם השבוע - ואני יכול להעדי על עצמי - זה קורה כיוון שכל אחד פותח את הנושא שלו (וקשה לעקוב אחרי הכל). אני בכל אופן לא מתכוון להטיף, אלא פשוט לסדר... אם תפתחו טופיקים מענינים - יפתחו גם שירשורי ענק... (מישהו פה זוכר מתי היה בפעם האחרונה שרשור ענק? אני לא... (וחבל)) על כל פנים! כל
רק לכאן!!!
אוהב אותכם המון, מייקל

אריהOfir

New member
../images/Emo150.gifמי בא לאמפיייייייייי???????

מי שבא שיצור איתי קשר כי אני שם לבד... אי סי קיו 96749111

ניצנים 13/8

חזרתי עכשיו מ"אהבה בניצנים" והיה מדהים הופיעו:
גלי עטרי
ריקי גל
יהודית רביץ
רמי קליינשטיין אך מכיוון שאני קם עוד 3 שעות בשביל להסיע את בן דוד שלי. אח"כ חוזר לישון, קם שוב ב-12:00 בשביל להחזיר את בן דוד שלי חוזר לישון שוב, ומתעורר בסביבות אחר הצהריים, אני אכתוב מה היה אז, אפילו יש קצת תמונות (למי שלא היה ורוצה לראות איך זה נראה) אוהב איש יקר

ואני חזרתי הרגע..!

היה מדדדדדדדדדדהההההההייייייםםםםםםם
והייתי אמורה להעביר לכרמיתמית רמי קליינשטיין בטלפון אבל היא נרדמה והפסידה...
ולמי שעוד זוכר אותי (יש כאלה..?) ותהה לאן נעלמתי, אני אסביר שהחופש הזה אצלי הוא יותר עמוס מהתקופה של הלימודים ככה שלא יוצא לי הרבה לבקר בפורום...
ואני זוכרת את כולכם ומקווה שניפגש בניצנים שבוע הבא....
!

כרמית מפגרת ../images/Emo10.gif

אמרתי שאני אלך לישון ואשים את הפלאפון לידי שאשמע הודעה/צלצול וכמו מפגרת השארתי את הפלאפון ליד המחשב אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא שר את הניחי לי?????? אני לא מאמינה!!!!!!!!

HFT

New member
אתה עדיין יקירי אבל מייקל...

לא כל מה שלא מעניין אותך לא מעניין גם אנשים אחרים ולהפך. אם תעשה חכם תפתח בתחילת השבוע מקום אוף שניכנס אליו ושיוקפץ (יכול להיות שהיה כזה....פשוט כל פעם שהוא נעלם תוסיף לו את הודעת האוף האחרונה וכך תקפיץ אותו והוא לא יעלם). אובססיבי (אבל זה בסדר לי גם ככה...)

דנה ברגר-נושא ההודעה שלי.

אתמול ראיתי את דנה ברגר בטלוזיה-מצמח,ו..היא מלכה! למה כום אורמים שהיא לא טובה?היא מלכה! היא ממש טובה בעיני. רק לא הבנתי קטע אחד ואני אשמח אם תסבירו לי-היא שאלה-יש לכם בירות? ואז עשתה-אויש אה אה..אה...פטל? טלא הבנתי למה היא היססה והתבלבלה? אז היא...דיי טובה! לא?

אני לא בטוחה שזה "אוף"...

אבל לא נעים לי לפתוח שירשור קטנטן ועלוב משל עצמי אז אני אשאל כאן ואקווה שמישהו יתייחס. יש לכם מושג אם היום בערב (14 לאוגוסט) בפסטיבל הבירה בת"א יש הופעה של עיברי? כי משום מה הגיע לידיעתי שיש...וחשבתי לעצמי שהראשונים שיידעו זה...אמממ...אתם. תודה רבה. :)

למעלה