|הצילו|

כן, ממש יפה.. אבל באמת שאני לא מבינה,

איך היא הצליחה לכתוב את זה, ונועה אפילו כשהיא שירשרה לה. FTCH הוא אלבום שעושה לי הרבה, הרבה הרבה,ומעביר הרבה,ומסבך הרבה. ומחרפן הרבה. ומכניס אותך לאיזה משהו נון-סטופ כזה. זהו,זה המקסימום שאני יכולה להגדיר אותו במילים. לא יותר מזה. ואני ממש מעריצה את זה שהצלחתן לנסח את זה ככה... גם עם כל הקטע של המעגליות ,ובכלל.. הפירוטים לגבי כל שיר. בחיי,אני צריכה להעריך אתכם יותר
סתם נו,באמת שזה נשגב. ממש.

Gremshnit

New member
וואו, ממש יפה.

השישיה שלי: Hotel Spark Black Dove Pandora's Aquarium Playboy Mommy ושיהיה iieee או ג'קי. שמח לגלות שלא רק אני חושב שהוטל הוא אחד המדהימים ושהוא לב האלבום :) לדעתי אפשר גם לפרש את האלבום בכמה כיוונים. כאילו, הוא לא כל כך מסויט ואובדני כמו שכולם תופסים אותו. הוא יותר סוג של יומן, יומן עם עולם שלם שבו חיות ה"ילדות של טורי" (השירים. המפה שבחוברת). חוץ מהפלות, יש גם עיסוק נרחב בחתונה שלה ומארק, כמו בשירים Jackie's Strength ו-Northern Lad. וזה רק אני או ששיז יור קוקאין לא קשור לכלום? XD למרות ששיר שולט. אנדררייטד בטירוף. הייתי מצפה ממעריצי טורי לסגוד לו כמו לפרשס, וויטרס ופרו ווידו.

rfranko

New member
רעות את קדושה

מי נותן FTQH בבית הזה ואינבכלל סתירה בינו לסקרלט הקייצי והחביב שמשמש לי כמד נסיעה

פלוטו24

New member
?!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני מוכן לשלם לך כל סכום שבעולם. רק תשמעי אותו לפחות פעם אחת גוד דמט! לא תצאי מרוצה, את מוזמנת להביא לי אותו בחינם.

Sunflower Fairy

New member
ואגב,../images/Emo204.gif

מה עשו לאריק איינשטיין? (אני פשוט לא שומעת רדיו, בגלל זה.)

רעוּת

New member
חחחחח לא, זה סתם ההומור המעוות שלי.

אבל בדר"כ כשמשמיעים לך שירים של אמן אחד בלופים זה בגלל שהוא התפגר
. אבל שיהיה שוב מצידי, רק בשמחות וזה

Sunflower Fairy

New member
ברור לי שזה סתם ביטוי../images/Emo204.gif

אבל זה גרם לי לחשוב שלעגו לו, או משהו. לא מגיע לו.

Sunflower Fairy

New member
לא את, נו../images/Emo204.gif

שלעגו לו ברדיו, הטיפשים האלה. הם לא יודעים להעריך מוזיקה.

רעוּת

New member
על קוטנר אפשר לסמוך,

וגם גלגלצ היו בסדר (אמג, עטור מצחך
).

Sunflower Fairy

New member
גלגלצ? איכ.../images/Emo204.gif

הם לא משמיעים בימים אלה רק קרןפלסאיהכורםמירימסיקה וזה?

למעלה