|הצילו|

../images/Emo32.gif|הצילו|

אני שומעת להנאתי את גימי גימי מור. אני חושבת שנדפקתי רשמית. אני צריכה בדחיפות שמישהו ישלח לי את שני האחרונים של בריטני. אני יודעת שיש את זה לכמה וכמה מכם, אז בלי תירוצים. אללה תיקיות שיתוףסקי. אה ואתמול במסיבת בריטני בבלוק שמו את פרופשנל ווידוו! התאפקתי מאד שלא לחבק את הדיג'יי בצורה מאוד מעוררת תהיות.

Sunflower Fairy

New member
ברוב חוצפתי אנצל"ש אותך../images/Emo204.gif

כן, גם חוזרת אחרי אלף שנה של היעדרות וגם מנצל"שת אופים. איזו העזה מצדי.
בכל מקרה, העניין הוא כזה: ברשותי אלבום FTCH שאני לא שומעת. אל תזדעזעו. אני פשוט לא שומעת אותו. קניתי אותו לפני די הרבה זמן אבל עוד לא הגעתי לשלב בחיי שבו אני מרגישה שאני מסוגלת להתחיל לשמוע אותו ולהתחבר אליו. פשוט לא. וחבל לי שהוא סתם יושב שם, כל כך מסכן ויתום ואומלל. בכל זאת, טורי.
מה שכן, אני באטרף לאחרונה של סקרלט, וזה האלבום הבא שאני מתכוונת לקנות. אז ככה: מי רוצה לעשות החלפות? לקבל את הFTCH שלי היישר מהניילון (כמעט, כי הורדתי אותו) ולתת לי סקרלט? או רק לקחת את שלי כדי שלא ישאר כזה מסכן ואוכל ללכת לקנות את סקרלט בלב נקי מאשמה? (לעולם, לעולם, כי לא אוכל לסלוח לעצמי על כזו הזנחה, אבל מה אפשר לעשות.)

רעוּת

New member
לא הייתי מוותרת עליו כ"כ מהר,

כמו שאריק איינשטיין (השם ייקום דמו אחרי מה שעשו לו בסופ"ש בכל רשתות הרדיו) אומר- "אולי צריך לתת לזה עוד זמן". וגם "איזה מסכנים החיילי םששוכבים עכשיו בבוץ"
לא קשור, אבל נזכרתי

Sunflower Fairy

New member
זה ממש לא כל כך מהר../images/Emo204.gif

אני חושבת שהוא נמצא אצלי איזה שנתיים. פשוט חבל לי עליו. מתישהו, כשארצה באמת לשמוע אותו (קניתי אותו רק כי הוא הבא בסדר, ולא כי זה מה שרציתי), אקנה אותו שוב, והפעם זה יהיה באמת.

Sunflower Fairy

New member
מתישהו.../images/Emo204.gif

די, נו, אני מרגישה מספיק אשמה גם ככה. אל תקברי אותי יותר עמוק.

רעוּת

New member
חחח זה לא לגרום לך להרגיש אשמה

(לשם שינוי, כן? כי אני ממש פולניה וזה). זה כי הוא אלבום ממש מעולה ואני חושבת שאת מפסידה, ושכדאי לך לתת לו עוד צ'אנס או לפחות לחכות עד שתרצי לתת לו עוד צ'אנס ולא לוותר ישר
או אפילו להתחיל מכל שיר בנפרד ותראי שיהיו שירים שתאהבי

Sunflower Fairy

New member
העניין הוא../images/Emo204.gif

שכבר שנתיים הוא אצלי ולא נגעתי בו. ואני ממש רוצה את סקרלט ומרגיש לי ממש צביעות לקנות חדש כשיש לי פה אחד ששוכב מוזנח כל כך הרבה זמן. אז אם הוא לא יהיה פה... אני אוכל לקנות את סקרלט ולהעמיד פנים שמעולם לא עשיתי כזו עוולה.

רעוּת

New member
זה לא צביעות ../images/Emo46.gif אני מאשרת לך לקנות סקרלט ../images/Emo46.gif

זה פשע נגד האנושות והטורי להיפטר מ-FTCH
ועוד בימים קשים אלו
תחשבי על הילדים הרעבים בהודו שהיו מתים שיהיה להם FTCH |פולניה|

Sunflower Fairy

New member
אני חושבת שהילדים הרעבים בהודו../images/Emo204.gif

היו מתים שיהיה להם *חושבת על משהו שמתחבר יותר* ... משהו, נו. טוב, שכנעת אותי. אני רק אקנה את סקרלט ואשאיר את FTCH לימים טובים יותר.

רעוּת

New member
תודה ../images/Emo7.gif

אלך לטפוח לעצמי על השכם כי כל המציל FTCH בישראל, וכו'
. אולי עכשיו חבר שלי לא ימות בעזה, והכל בזכותך
.

רעוּת

New member
02:02

זה בסדר, עם המזל שלי הוא לא ימות אלא רק יישרף או משו כזה, ואז אני אצטרך להישאר איתו מתוך רחמים במקום להיות אלמנה וקדושה מעונה. אוף, די בדיחות זוועה
אני מזעזעת אפילו יחסית אלי
. ולמה התחיל הללויה
זה בטח אומר שיש הרוגים. או לפחות שהיו פעם ולכן משמיעים את זה
.

noosh

New member
הללוייההההההההההההה

אל תוותרי על FTCH
תני לו עוד הזדמנות, עכשיו נגיד. הול םאחרי שעתיים חותכות עם אריק איינטשיין וג'ף באקלי לקינוח. סתם, לא יודעת. אני מבינה את הקטע של לא לגעת באלבום, אני רק מקווה שכן תגיעי אליו מתישוה, הוא מאוד מורכב ודי קשה לעיכול (מפתיע), אבל כשמגלים אותו הוא פשוט כלכך הרבה. תראי איזה יפה שיר כתבה על זה פעם.

noosh

New member
חחח אנ אוהבת כשמזהים את החתימה שלי ../images/Emo6.gif

למעלה