|הצילו|

רעוּת

New member
חחחח יש גם משחקי חברה והימורים נלווים ../images/Emo16.gif

אבל זה לא לפה כי זה באמת שחור מדי

S m e l l y Cat

New member
אעהי...

לא מבינה פה כלום למה אין בגוגל טרנסלייט דברים מוזרים שאנשים כותבים בפורום טורי איימוס טו היברו.. :<

rfranko

New member
גוגל טרנסלייט זה הכלי המוביל שלנו

נסי לתרגם בו שירים של טורי לעברית שעות של הנאה צרופה משפטי זן וצרחוקים יש אה לדעתי שרשור שלם שעוסק בזה נועה הפניה אותה לאמור אני

Sunflower Fairy

New member
אמג הרגת אותי../images/Emo6.gif../images/Emo204.gif

זה גרם לי לרוץ לגוגל טרנסלייט ולהצניח שם מילים של טורי. וגם דברים אחרים. אני חושבת שהמתכנת של הדבר הזה הוא רוסי.

S m e l l y Cat

New member
חחח כן אני מכירה

הבאתם את זה גם לפורום רג'ינה ז"ל
זה אחד הדברים המהנים.. אגב אני אוהבת איך שאת כותבת כה מופשט

Sunflower Fairy

New member
טורי עמוס - מילים נטיף קרח../images/Emo204.gif

תהרגו אותי וזהו
נטיף קרח, נטיף קרח לאן אתה הולך, לאן אתה הולך? נטיף קרח, נטיף קרח לאן אתה הולך, יש לי מסתור כאשר האביב מצעדי למערכת האם לשקוד בשבילי, אני קורא אותם כאן. הולך להמר, הולך להמר. ברכה את המפלצת שלנו פסחא שמלות. אבא אומר להרכין את הראש שלך טוב כמו הספר אומר. ובכן, אני חושב טוב הספר חסר כמה דפים. הולך להמר, הולך להמר. וכשאני לעצמי נוגע ביד שלי, אני יכול סוף סוף לנוח לי את הראש. ומתי הם אומרים, "קח את גופו," אני חושב שאני אקח מ שלי במקום. יורד, יורד בעת שהם כל למטה, תפילות לשיר, לשיר מהמקום, הוא קרא לי PJ's. להשכיב את הספר על החזה שלי, מרגיש את המילה, להרגיש את המילה, תרגיש את המילה, להרגיש את המילים, להרגיש את המילים, להרגיש את זה. הייתי יכול, הייתי צריך, אני כבר הייתי מועף אתה יודע. ובכן, הייתי יכול, הייתי צריך, אני לא, אז ... נטיף קרח, נטיף קרח לאן אתה הולך, יש לי מסתור כאשר האביב מצעדי למערכת האם לשקוד בשבילי, אני קורא אותם כאן. הולך להמר, הולך לשים, להניח, אני לא מקצועי ... למטה.

rfranko

New member
נר - זה סיפור קצר ומבריק ביותר של ניל גיימן

שהוא לוקח את סיפור שלגיה ומספר אותו מהכיוון האחר לגמרי פשוט גאוני וכאילו אני אעדכן שהם (גיימן וטורי) לייק בסט פרנדז וכאלה ובכלל הוא סופר מעולה

Sunflower Fairy

New member
לאאאאא, ב-א-מ-ת?../images/Emo204.gif

אני מכירה את זה, דה.
גיימנית שכמוני. התכוונתי מה שייך הסיפור הזה עכשיו.

את מכירה את השיר "פחמן" ../images/Emo99.gif אני מניחה ../images/Emo3.gif

get me neil on the line no i can't hold have him read "snow glass apples" where nothing is what it seems חח לא חשבתי על זה שזה ספר שלו [היות] !~ מגניב העניין.

למעלה