הצילווווו

johnnygirl8

New member
וואו...

איזה עיתוי מדהים. איזה דבר טוב ובריא זה לסגור מעגל ככה, בכזו השלמה, קבלה, הבנה.. סליחה. איזה יופי. וכמה נפלאה הידיעה הזו שתמיד - גם אחרי שנה וחצי שלא ראיתם אחד את השניה וגם כשאת בריאה וגם שאת חולה - תמיד תישאר האהבה הזו. רק רוצה לוודא משהו קטנטן שקצת מציק לי. זה לא משנה כלום עם הבחור ההוא, נכון? בקיצור, דברים טובים קורים לך. באמת. זה לא היה חלום :)

קיבלת מתנה

לסגור מעגל, זו מתנה אדירה בעיני. מתנה ישר מאלוהים. ויכולת לגעת בסרט המסולסל, ובעטיפה, ונתת לעצמך להתרגש מרשרוש הצלופן ונתת לעצמך לפתוח את העטיפה הזו בנחת, לגלות ולהתרגש. לראות מהצד מה שפעם היה כ"כ בפנים. ולהיות בהווה. לגמרי בהווה שלך. כאן ועכשיו. לאהוב את ההווה. ובבוקר, לקום שוב, אל ההווה. אם עוד פעם אחת אני אסכם הודעה שלך במילים "מדהים", את עוד תגדלי אגו כזה נפוח
אבל מה'לעשות, זה פשוט מדהים.

מרגיש לי מוזר מאמי

מרגיש לי ממש מרוקן... מרגישה שאני צריכה להתחבר למטען שיטעין לי את המצברים. כבר אין דלק...הכל אדים. אני יודעת שמה שהיה אתמול בהחלט מתנה. ואני חושבת שזה בא בזמן מאוד טוב... והתמודדתי עם זה כלכך יפה... אבל עכשיו משהו ריקני קצת... אולי כי הייתי בימים האחרונים עם המון אנשים סביבי... ופתאום לחזור לבית לבד עשה לי קצת קשה... מנסה להבין... מנסה לעכל... יש לי כלכך הרבה מתנות סביבי. זה גם משהו שצריך אליו כח... אוהבת אותך, ומודה לך על כל מילה מחזקת ותומכת שלך.

נפילת מתח

אחרי כ"כ הרבה ימים מרגשים ואירועים סופר מרגשים, ורגשות והכל - ברגע שפתאום הכל נרגע קצת, אז ככה זה מרגיש. בעיני, נפילת מתח כזו - זה משהו שלא פשוט להתמודד איתו. אולי אם מבינים את זה, ומתכוננים (נניח יום פינוק בבית - אמבטיה, קרמים, נרות, מוסיקה...לא יודעת, תשומת לב לפרטים הקטנים).. ואם לא, אז אפשר לפגוש אותי

איזה גאונית את ../images/Emo9.gif

אולי באמת??? כמה בא לי לראות אותך. אני הולכת עכשיו לטיפול....סופסוף. (התגעגעתי לחדר ההוא). ואז נראה לי שאני אנצל את רעיון האמבטיה... ואז...כשאני רגועה, נקייה ומוכנה... אולי באמת??

למעלה