הצילווווו

../images/Emo32.gifהצילווווו

אולי אף אחת לא ערה עכשיו.... אבל אני חייבת פה מישהי... יש פה מישהי....?

טוב...

הוא בדרך אליי.... דיברנו בטלפון ושנינו לא יכולים לישון... לא ראיתי אותו שנה וחצי. ולפני זה הייתה לנו מערכת יחסים שהייתי מאוד מאוד חולה בה.... עכשיו הוא בא... באמצע הלילה... לראות אותי אחרי כלכך הרבה זמן... משהו בי מתרגש... משהו בי מפחד אש. וואי... אני לא מאמינה. כלכך נפגעתי ממנו אז... כבר הספקתי לסלוח. הרי אני יודעת כמה קשה היה להיות איתי באותה תקופה. אני לא מאשימה אותו. אבל עכשיו....מה עושים??? מה קורה איתי? רק אתמול דיברתי שעה וחצי בטלפון באמצע הלילה עם הבחור הראשון שאי פעם באמת ובתמים אהבתי (ותמיד אוהב). הייתה לנו שיחה כלכך כואבת. על אהבה שלא נגמרת, על רצון להיות יחד, אך הידיעה שלא נהיה.... ועכשיו... פתאום השיחה המוזרה הזו. וזה שהוא בא אליי. מי האמין באמת שהוא יבוא??? סתם אמרתי "אז בוא"...והוא באמת בא. שנה וחצי....

מה עושים?

ואו, קודם כל נושמים עמוק :) ההתרגשות שלך מובנת. העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך היא פשוט תהיי את, תהיי איך שמרגיש לך נכון ואמיתי להיות. בטח יש לכם הרבה חוויות לשתף אחרי שנה וחצי... יהיה בסדר

כן?

כי זה נראה לי ממש מוזר... הייתה לנו מערכת יחסים ממש לא יציבה... ועכשיו? מה הוא נוסע עד אלי בשתיים לפנות בוקר? הוא אף פעם לא התאמץ ככה בשבילי אף פעם...

מאמי,

מה יהיה?!מה קורה?את במקום אחר עכשיו!כבר לא במקום החולה ההוא.זו פגישה חדשה לחלוטין.הוא עדיין לא הכיר את מורני הבריאה.הדעתנית, היפייפיה,המדהימה. זה הזמן להכיר לו אותה.ומה יהיה?יהיה מדהים!

זה העניין

זה להיות אני היום עם מישהו שמכיר אותי לחלוטין כמו פעם.... מפחיד. במיוחד אחרי כל מה שהיה לי השבוע... זה לגמרי להכיר במציאות של היום לעומת מציאות של פעם.... מול בן אדם שמכיר אותי חלשה בצורה חולנית. להיות אני עכשיו. לא להישאב...להישאר חזקה.... בשתיים לפנות בוקר???????????

גילי 69

New member
אבל המורן החדשה

יכולה גם להחזיק את עצמה מההישאבות החולה. ולתת לאינטואיציה להוביל אותה. מותק - את יודעת מה נכון לך. ואם הלב קצת מתרגש, זה בסדר. מצטרפת לסנונית עם תרגילי הנשימות. ומחבקת אותך מכאן.

גילי 69

New member
מותק, אני הולכת לישון.

יש לי מחר מבחן. אבל סומכת עלייך. סמכי גם את על עצמך.

אוח גילי

אוהבת אותך נושמת... הוא פה.. אני יוצאת... תודה רבה לכולכן. חיבוק ענק... נושמת

shushi5

New member
../images/Emo35.gif

את רוצה לשתף אותנו? איך היה, איך הרגשת?

ההרפתקה הלילית שלי - חחחח

היה מדהים. הוא בא עם פרחים המתוק הזה. שכחתי כמה הוא אהב להביא לי פרחים.... ישבנו ודיברנו המון. סגרנו מעגל. הוא אמר לי דברים שהייתי בהלם לשמוע. כמו כמה הוא היה עיוור למצב שלי, חסר אונים, חסר ידע. כמה הוא גאה בי, ומעריך אותי. כמה הוא אהב אותי. כמה היה לו קשה איתי. וכמה היום אני כלכך יפה לעומת פעם. הוא אמר לי שהשמנתי...וביקשתי ממנו להגיד "עלית" וצחקתי מעצמי.... אבל הוא לא הפסיק להחמיא. הסתכלנו על תמונות שלנו. יש כלכך הרבה תמונות שלנו יחד. היה כלכך מוזר. אבל כלכך מוכר. הרגשתי כלכך טוב. הרגשתי חזקה. הרגשתי אחרת. נזכרנו בכלכך הרבה חוויות, כאלו שכבר הספקתי לשכוח וכאלו שאני הזכרתי לו... הבנו כמה המצב היה קשה. כמה המחלה הזו הייתה תקועה לנו באמצע המערכת יחסים. הבנתי אותו. כמה לו היה קשה. כמה תימרנתי אותו, ושיקרתי אותו, והוא תמיד ידע... הצטערתי כלכך על מה שהעברתי אותו, הוא הצטער על מה שאני הייתי צריכה לעבור. בסופו של דבר היה לילה של סגירה. היה לנו כלכך כיף כמו שלא היה לנו כשהיינו יחד. הוא פחד שאני אשאר עם ציפיות... וצחקתי ממנו, כי אמרתי לו שאני לא אותה מורן תלותית של פעם. וזה בסדר אם בבוקר הוא יילך, יחזור לחיים שלו ולא נתראה שוב שנה וחצי. אני לא אפגע. וזה באמת נכון. אני בהלם מעצמי. אמרתי לו שאני מאוד ריאלית. הוא לא ידע איך להגיב לזה. סה"כ רציתי שוב להרגיש את הקירבה של בן אדם שאוהב. באמת אוהב. וזה בסדר שזה חלף, ונגמר. הייתי צריכה להישאר בטעם טוב ממנו. (שכחתי כמה הטעם שלו ערב לחיך). אז זהו....קמתי. יום חדש. הלילה הזה משום מה מרגיש לי כמו חלום... מוזר...

אוי... כל כך כיף לשמוע.

הלילה הזה לא היה חלום, הוא היה אמיתי. איזה שינוי מדהים עברת, כשאמרת לו שאת כבר לא תלותית... וזה לא משנה אם נפגש עוד חצי שנה. וואו! אין לי מילים.

כן אה.....

תודה מותק. יש כלכך הרבה דברים שצריכה לעכל.... יום יפה שיהיה לך מאמי

מאמי!

חסרת מילים!מתמודדת כמו גיבורה.נראה לי שכרגע את מתחילה לקבל את הגמול על המלחמה העיקשת שלך!כמה שמגיע לך ילדה!מתע עליך!

shushi5

New member
מקסימונת,

כיף לשמוע את זה! זה לא היה חלום, זה המציאות שלך! את יפה, את מקסימה, את בוגרת ומדהימה! גאה בך חמודה, ושמחה בשמחתך. אוהבת.

נויקית

New member
וואו

רק תראי כמה שינויים את חווה, כמה שהתפתחת, מה ששינית והשתנית, איזו כברת דרך שעברת,וטוב לך עם זה, המילים שלך רק מחזקות ונותנות כוח!
לך יקירה! תתחדשי לך על הדרך החדשה שבה בחרת להלך! את מקסימה!

למעלה