הניק שלי....

chen010189

New member
../images/Emo32.gifהניק שלי....

אוקיי, Rioter שהיא פורעת בטירוף, העלתה לי את הרעיון לשרשור הזה שעשיתי אותו פעם בפורום שייגעצ! הוא מסומן ב
ככה שזה אמור לרמוז לכם, שיש לכם
חדש בפתח, ושאתם לא צריכים לנצל"ש הודעות. שכל אחד יספר למה הוא בחר בניק שלו? מה משמעות הניק שלו? או שהוא סתם חירבש אותו כדי שתפוז כבר יאשרו אותו.... או שפשוט זה מה שעלה לו לראש באותו הרגע? אפילו אם יש סיפור ארוך(ותאמינו לי שיש כאלה
), ספרו.

KiShKooSh

New member
קישקוש....

תאמת, זה היה עם משקל של ביקוש, וסתם יצא לי קשקוש, אבל זה כן מתאים לאישיות שלי

Rioter

New member
*מרגישה חשובה* ../images/Emo6.gif

Rioter זה אכן 'פורע/פורעת' (באנגלית כידוע זה לא כלכך משנה). הממ.. למה בחרתי בזה?
כי Creep, הניק שמייצג אותי בכל מקום אפשרי, היה תפוס.

Rioter

New member
לך יש שניים! ../images/Emo6.gif

גם |ביקישקוש| וגם מוטי!
*סוגדת*

May Love Beli

New member
הניק שלי!

אממ... אני מעריצה זמרת בשם בלינדה... היא ממקסיקו... הכינוי שלה זה בלי. אז-May Love Beli

chen010189

New member
../images/Emo222.gifאצלי זה סיפור קצר וטיפשי...

הניקים שלי בערך בכל מקום בנויים על התאריך לידה שלי. חוץ מהאייסיקיו ומהפורום של שייגעצ(שגם שם שונה הניק עקב פריצה) באייסיקיו אני סטרוברי שזה-
כי יש לי אובססיה לתותים. בפורום שייגעצ זה היה Crazy, ושונה לChenjan שזה השם שלי+קיצור של החודש ינואר באנגלית. טוב זה לא חשוב
.... הניק שלי פה מורכב מהשם שלי+תאריך הלידה שלי 1.1.89 ניסיתי חמשת אלפים ואחד נקודה אחד ניקים אבל הם היו תפוסים או ארוכים מדיי או השד יודע מה.(גם אני יודעת, אבל לא זוכרת) בקיצור, אני מודה ומתוודה שבפעם הראשונה בחיי אני משתמשת בסיבה הנדושה: תפוז לא קיבל את הניקים שלי
....

אממ...

זה די ברור קוראים לי ליהי ואני מאוד מאוד מאוד מאוד אוהבת את הילי ילון וגם זה מגניב כזה ליהי הילי אז בחרתי בליהי לאב הילי

אני בחרתי בו..כי...../images/Emo214.gif

רציתי שידעו שיקראו לי יסמין אז כבר רשמתי jasmin ורציתי שזה יהיה באנגלית אבל רק jasmin זה גם בטוח תפוס וגם חסר קצת אז הוספתי superstar כי לא יודעת זה פשוט חמוד..

עדידה16

New member
אממ... בחרתי בשם הזה

"עדידה16" כי עדידה זה שם חיבה שלפעמים חברות שלי קוראות לי וחוץ מזה זה נשמע יפה ובחרתי 16 כי נולדתי ב-16.11.93

O r c h i d

New member
ממצב:$

O r c h i d= שם של אלבום[של הלהקה אופת'] שאני מאוד מאוד אוהב, וגם שם של פרח שאני אוהב[סחלב]
ואמ, בחרתי אותו כי הקודם היה מאוס. ובלי רווחים זה היה תפוס

O r c h i d

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

את. למסנג'ר. עכשיו. מהר. יותר מהר.
!

למעלה