למה בחרתי את הכינוי הזה...../images/Emo3.gif
הכל התחיל ש... נמאס לי מהפורום של עה"י גיליתי את הפורום הזה,אבל לאח שלי היה שם בתפוז. נאלצתי לכתוב תקופה עם השם שלו "עומר פרוטקשיין" שם של ערסים,ממש לא הכיוון שלי. קרה וכמעט פתחתי לעצמי שם אבל אז נזכרתי שאח שלי ימצוץ לי ת'דם "את והשמיניה שלך" "השמיניה הזאת תהרוס לך ת'חיים" "לא נמאס לך מהשמיניה הזאת?" וכו'. יום אחד הבנתי שחאלס,נמאס לי. גיליתי מה הסיסמא של אח שלי,ולמה זה טוב? ככה שכל פעם שאני מסיימת את העיניינים שלי בתפוז אני נכנסת לשם שלו וככה הוא אפילו לא יודע על הקיום של השם שלי. בסוף הוא עלה עליו כי שכחתי לצאת מהשם שלי,והיום אני לא צריכה לפחד. בתכל'ס אני לא עושה כלום בתפוז ופרומים זה רק פורום השמיניה בגלל זה לא רציתי לפתוח שם. אבל למה בחרתי בשם הזה? קודם כל רציתי שיראו שאני פה בשביל השמיניה ורק בשביל השמיניה ושאני לא עוד סתם אחת שאוהבת את השמיניה אלא באמת אחת מהמעריצות האמיתיות. למה יש לי שגיאות כתיב? הייתי נורא לחוצה שפתחתי את השם ופחדתי שיתפסו אותי,אז כתבתי את זה מהר שלא ישימו לב וגם על המזל שלי המחשב החליט שהוא איטי. למה דורינוש(ס)? כי לא רציתי שסתם יהיה כתוב דורין... תקופה שלמה לא שמתי לב שהכינוי שלי הוא "דורינוס סמיניה" עד שפעם אחת מישהי העירה לי... פתחתי אחד חדש "דורינוש שמיניה" אבל הבנתי שאין כמו דורינוס!