המשפט היומי

הברזתי

New member
המשפט שעשה לי את היום -

המוות - המצב האידיאלי של החיים. (של הקיום כולו, למעשה.)

אני יכול לדמין את הקיץ רק בחורף (ז'אן ז'אק)

אני נוגס באלהים כאילו אין מחר (ויחזו את האלהים ויאכלו וישתו) כשהראש הוא דלעת הקניבלים שמחים (פרטיקה) אני קרש, ומשועמם, הצילו, הצילי, הצילני...

סוהיזו

New member
המשפט שלי! /tapuzforum/images/Emo3.gif

קחו את הבאסה בסבבה, ויהיה לכם סבבה של באסה!

סוג ב

New member
../images/Emo207.gifהמשפט שעצבן אותי היום

בתור לקופ"ח (יש לי הרגשה שאני חיה שם בזמן האחרון) ישבו זוג חבדניקים. האישה קראה תהילים, הבעל קרא חסידות מאיזה ספר בלתי מזוהה. הם דיברו שפה זרה המוכרת לי מבית אבא. החסיד התמים הסביר לאשתו מה מטרת הכוכבים, פלנטה, מערכת השמש וסיבוב הסביבון, שבעצם הם משתחווים לכבוד או לרוחניות (באמא שלי לא זוכרת) ואלוהים בעצמו לא מבין, למה אנשים מבזבזים את הזמן בללמוד דברים ללא תועלת. ואז נכנס הילד, כבן 16, די גדול, הוא מסביר לחבר שלו שהוא צריך להישקל כי הוא בטח ירד איזה 30 קילו! אני בלב חושבת 'כל הכבוד לו שהוא ירד כ"כ הרבה' ותוך כדי, אני שומעת את החסיד הקדוש אומר לאשתו באותה שפה זרה, 'שמעת אותו? הוא ירד 30 קילו, אם ככה הוא נראה עכשיו, איך הוא היה נירא לפני..' ואיזה צחוק הם צחקו. רציתי לחנוק אותו עם ספר החסידות שלי, רציתי לצעוק לו שילמד הלכות לשון הרע, הוצאת דיבה, ואהבת לרעך כמוך, הלבנת פני חבר (גם אם הוא לא ממש מבין) ובעצם כל המידות הקיימות, לפני שהוא מעז לצחוק על ילד. גבר מסכן. לא אמרתי כלום. לא יודעת למה.

דווקא מעניין היה לראות אותו

עם פרצוף "אפקט ההלם" כשהוא שומע אותך מדבר בשפה שלו וחושב שאפחד לא מבין...

לא השכלתי לרדת לשורש המשפט אבל אולי אתם

"אשה אוהבת שיש לה נעל שהיא מעריצה זה מעצים אותה" מקווה שלא סילפתי את התוכן עם ציטוט לא מדוקדק... טוב, כמה ניחושים איפה קראתי את זה, ועוד שאלה, האם זה נכון ? לעזאזל, יש באמת נשים שנעל מעצימה אותן?

עץ שתול

New member
קראתי פעם על עצומה של נשים

לנעלים בלי עקב... אולי זו סתם קבוצה בפייס, לא ממש זוכר בכלופן, גם אם נדמה לך שזה מעצים אותך, אני לא יודע אם המחיר של האי נוחות והכאב שוה את זה!

סוג ב

New member
לבשת פעם נעלי עקב?

איך אתה יודע שזה לא נוח וכואב? יש כאלה שסנדלים לא נוחות לו ויש כאלה שנעלי עקב לא נוחות לה אני בכ"א ממש לא סובלת מהעקב, זה בכלל לא כואב וזה יפה!

עץ שתול

New member
אני רק יודע שכשאישתי נועלת כאלה נעלים

אני צריך לתמוך בה... (וזה לא מלידות
) ולכן בימים שהיא טמאה (ואני בכוונה אומר 'טמאה' ולא 'אסורה') יש לה בעיה ללבוש כאלה נעלים.

פתרונים לעוצמה של הנעל

גרסה אחת למשמעות של הנעל ניתן לקבל אצל פיני כהן ולהבדיל אלף אלפי הבדלות אצל מונטזר אל-זאידי. גרסה אחרת מיוחדת לכבוד החג הקרב ובא וַיֹּאמֶר הַגֹּאֵל, לֹא אוּכַל לגאול- (לִגְאָל-) לִי--פֶּן-אַשְׁחִית, אֶת-נַחֲלָתִי; גְּאַל-לְךָ אַתָּה אֶת-גְּאֻלָּתִי, כִּי לֹא-אוּכַל לִגְאֹל. ז וְזֹאת לְפָנִים בְּיִשְׂרָאֵל עַל-הַגְּאֻלָּה וְעַל-הַתְּמוּרָה, לְקַיֵּם כָּל-דָּבָר, שָׁלַף אִישׁ נַעֲלוֹ, וְנָתַן לְרֵעֵהוּ; וְזֹאת הַתְּעוּדָה, בְּיִשְׂרָאֵל.

mister xy

New member
עיין שם בתרגום

"טלע גבר ית נרתיק יד ימיניה" מכאן מוכח שלא מדובר בנעל של רגל אלא של יד דהיינו כפפה. ובזה מתיישב גם כן לשון המקרא שכתב 'שלף' ולא 'חלץ'.

אני, השטריימל שלי מעצים אותי, נפשית ופיזית,

כשהחיה על ראשי אני מסוגל לברבריות שלא מן העולם הזה, אז אם השטריימל כך, תארי לך איזה עוצמה מדהימה תפיק נעל אדומה עם שפיץ? זהירות! http://www.youtube.com/watch?v=-MDMYWhhNTM

למעלה