המלצה*המלצה*

טיפקסית

New member
חחח ירח דבר לשלושה זה מקורי

רק קודם תני לי לסיים תיכון [עוד שבעה חודשים אמן] להתגייס לצבא [ביולי] לסיים צבא [ב-2007] אחורי זה נדבר מה קורה

chen2408

New member
לא בשמתי... ירח דבש שלי ושל שלומי

את יכולה לבוא אם את רוצה... כדי לסחוב את המזוודות...

טיפקסית

New member
חחח אז"ש

יו ויש גירל לא משנה אמממ פינת הידעת נוספת הידעת שהסיבה שגיא לא עושה היא [ציטוט אמיתי שהוא אמק נשבעת לכם בכל מה שאתם רוצים] " עשיתי מילואים חמש שנים עבדתי במספנה עם אזרחים עובדי צה"ל שכל היום דיברו איתי על עוגיות הרגשתי שאני מאבד את השפיות" על איזה שפיות הוא מדבר הוא לא שפוי באופן טבעי ויסכימו איתי כמה אנשים פה

טיפקסית

New member
ולל דההההה הוא גם ככה בסבבה שלו

רוב הזמן :) חחח אני לא מבינה על מה הוא מדבר הוא גם ככה לא שפוי מרוב זה שהוא מפיל אותי מצחוק על הרצפה בכל פעם עם היציאות שלו חחח רוצים עוד אחת קבלו מראיין: איפה כל אחד עומד בהופעות אמיר: תלוי ,הצעירים מקסימה ,הזקנים מאחורה גיא: והכוסיות בצדדים יופי גיא מר מאוד בוגר דארלינג

chen2408

New member
חחחחחחחחחחחח די, הוא מחוק לגמרי...

אז רגע, יש מצב שהוא התכוון שיאיא ואמיר הם הכוסיות? :)

chen2408

New member
חחח לפני כמה ימים בגעת למסקנה

שהאיטלקים הם אנטישמיים. הם רוצים להרוג אותנו ממנת יתר של פיצה וספגטי. אלה המאכלים האהובים עליי!

טיפקסית

New member
גיא\ל אל תעצבן מותק

יושדע מה? אמא ש'ך כל כך שמנה שכשהיא יושבת על הקשת בענן הקשת מתפוצצת והיא כל כך מכוערת שאפילו בגן החיות לא קיבלו אותה כי החיות יותר יפות ממנה ביי כרגע נ.ב אני בהפסקה במגמה אבל יש לי שיעור בעוד 25 דקות אז..עפתי אחרת המורה שלי יהרוג אותי ביי כרגע

למעלה