המלצה*המלצה*

טיפקסית

New member
../images/Emo32.gif המלצה*המלצה*

צ'יפס רוסי מהתוכנית של ארקדי ששאנן היה בה נסו את זה בבית אתם תתמכרו זה פשוט להכנה,טעים טעים טעים שווה ניסיון ככה זה נראה [התמונה מצורפת]

lioryifrah

New member
איכס...../images/Emo5.gif

אני יודע שלא אומרים איכס על אוכל אבל... כן אומרים איכס על בצל... אני רק רואה ת'בצל ואני עומד להקיא... שונא בצל...

shiroo

New member
חחחחחח

ראסמי זה נראה איייכס........... בשמת מה קורה לך !? זה נראה לך טעים ?! תיהיי רצינית קצת.... SHIROO

nap3

New member
אההההההה ../images/Emo12.gif

שירו אומרת איכס על צ'יפס?????. וואי כנראה שזה באמת מגעיל... וואי וואי לאן הגענו...

טיפקסית

New member
אתם לא יודעים שקט כולכם זה ט-עים

ליאור-לא חייבים לאכול את הבצל גם אני השארתי אותו בצד ושירו ולילו צ'יפס רוסי זה יאמי זה לא כמו הגועל נפש האמריקאי תשאלו אפילו את שאנן אגב ראיתי היום ת'תמונות של שאלי איזה בונבון של ילד ממש הדג נחש ג'וניור

Shani276

New member
מה להשאיר את הבצל בצד?

90% מהצ'יפס הזה זה בצל! במתכון הזה פשוט הוסיפו צ'יפס לבצל

טיפקסית

New member
ושוב פינת הידעת מוקדש באהבה לגל

הידעתם ששאנן סולד מפיצה חחח וזו הייתה פינת הידעת גל זה היה מוקדש לך באהבה גדולה ממני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טיפקסית

New member
שני תגידי לי את מי את הכי אוהבת

בדג ואז אני אוכל לעשות לך פינת הידעת עליו טוב אז בינתיים פינת הידעת על משה הידעתם שמשה מגיע משכונת "קטמונים" השכונה שנחשבת להארדקור של ירושלים שדרך אגב היא גם ממש שכונה יפה

chen2408

New member
חחחח הארדקור?

תפרטי למה..? ותכתבי הידעת על שלומי שלי

טיפקסית

New member
ככה אמרו באירוח אצל דידי לפני שנתיי

הסיבה שדידי נתן "אוהדי בית"ר השרופים" אל תשאלי אותי למה אבל זה מקום יפה אממ על שלומי הידעת שזימנו את שלומי אלון ללהקה באמצע שהיה בטיול במזרח הרחוק חח מסכן אפילו אתה הטיול הוא לא גמר ואני מאשרת לו מתישהו חופש כדי להשלים אותו אבל רק אחרי אתם יודעים מה [שהלהקה שלנו חס וחסה ועגבניה תתפרק]

למעלה