הלפפפפ!!!!

moruush

New member
בעיות.

בלוטה שלא עובדת [שבכלל לא ידעתי שהיא קיימת, בלוטת התריס משהו כזה] וחוסר ברזל מטורף
חחחח כן החזקתי לחברה שלי את היד והיא לא לחצה ולא כלום [בזמן שדקרו אותה], אני זו שלחצתי לה ומעכתי לה את האמאמאמאמאמא של האצבעות.

sapirosh92

New member
זה הבעיה..

אפ'חד לא רוצה לבוא איתי כי אני עושה את זה כואב.(כאילו לחצת להם ת'יד) נראה לי אני יכנס עם חברה שלי.. כי היא עוד לא יודעת את זה וכיף להתעלל בה. וד"א אני מזה מרחמת עליך.. גמאני צריכה לעבור לפעמים בדיקות אבל זה אחרי שעות בצפר ואני לא נוהגת לספר את זה.

moruush

New member
אם אני עושה

אז זה כאילו בבקרים [לפני ביה"ס ולפעמיים אני מאחרת בגלל זה], אז זה 4 פעמים בשנה בערך.. וזה כולל צום של 12 שעות [שזה הכי שולי בכל הסיפור, זה בקטנה חחח] איזה בדיקות?

sapirosh92

New member
אהה אני מכירה את זה.. יש לחברה שלי..

שלי זה של אסטמה..לראות את המצב שלי והכל.. שהמחלה לא מתדרדרת או שהיא לא מתפתחת קיצונית.. אבל אני הולכת רק שאני מרגישה שהיא מתחילה לי.. וכרגע אני כבר חצי שנה בהתקף (יש לי התקפים ארוכים) אז צריך לראות שהכל בסדר. ובגלל זה גם יש לי פטור מספורט שזה מגניב לאללה..

moruush

New member
מה? מהמהמהמה?

מה מגניב? איך אפשר לחיות בלי ספורט?

אביבא

New member
חחחחח תהי צמחונית ואז תתלונני על מחטים.

סתם, בהצלחה בובה. מתרגלים לזה.

netapet2

New member
אתה מודע לזה שאם לא תתחסן בבית ספר

תאלץ להתחסן בקופת חולים |רופא|

sapirosh92

New member
זה רע!!

אתה יודע שזה מחלה שיכולה להרוג, אתה מקבל אותה ואז אחרי כמה זמן אתה מתחיל לא לשלוט בעצמך ולהשתולל ואין לך אוויר ואתה יכול למות,ושמים בך איזה 290743589567 זריקות. אז תכלס עדיף לסיים את זה ככה.

למעלה