הלפפפפ!!!!

sapirosh92

New member
../images/Emo32.gifהלפפפפ!!!!

יש לנו זריקה שבוע הבא אמאלה איזה פחד!!

matron

New member
כיף לך!!!

אני ממש פחדתי מזה, וכשעשיתי את זה, זה היה כזה כיף!

sapirosh92

New member
חחח מוזרה ../images/Emo122.gif

או שמה זאת אני שמוזרה?
אבל אני מזה מפחדת!! אני רואה מחט אני מתחילה לבכות..

matron

New member
שמא*

זה לא כזה מפחיד... אני כמעט השתנתי במכנסיים מרוב פחד. ידיד שלי היה איתי, והחזקתי לו את היד ממש ממש חזק, והוא נקרע מצחוק מרוב שהפכתי את הזריקה הזאת למלחמת עולם. זה היה כיף... צביטה זה הרבה יותר כואב מזריקה. מה שכן, אחרי יום את לא לתוכלי להזיז את היד, כי היא ממש תכאב (כאב של התקבצות שרירים).

sapirosh92

New member
חחח גם חשבתי להיכנס עם ידיד שלי

עכשיו אני צריכה לבחור אחד ולשכנע אותו.

netapet2

New member
משום מה אצלנו לא עושים !

אני רוצה כבר לעבור את זה! בהצלחה תגידי איך היה P:

sapirosh92

New member
אני מעכשיו יכולה להגיד לך ../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif

אני יבכה, יעבור ת'זריקה יכאב לי קצת,ומישהו יציחיק אותי וזה יעבור.. אבל עדין מפחיד אותי.

netapet2

New member
P:

מילא, אבכה ואעבור (את כה...) את לא "יבכה ויעבור" אנשים P: לכו ללמוד לשון P: נטע

sapirosh92

New member
טוב הבנתי מה נטע אמרה.

ואני באמת לא הולכת לשיעורי לשון בגלל זה הציון שלי נראה כמו הצרות שלי ובגלל זה היא שונאת אותי

../images/Emo168.gif../images/Emo212.gifהיום היה לי מבחן בלשון!

היה קל תותים, ואני מקבל משו כמו 110...

moruush

New member
בובה,

אני היצור הכי פחדן שתכירי שכל מה שקשור למחטים וזריקות. עשיתי את החיסון בתחילת ינואר, וכאילו באו אליינו לכיתה ואמרו שחלק יכולים ללכת עכשו וחלק בעוד שבוע [היינו אמורים לעשות לאחר שבוע] אז אני פחדנית וחברות שלי לא, והחלטנו ללכת לגמור עם כל זה, ולא הייתי מוכנה נפשית
, אבל נכנסתי עם החברה הכי טובה שלי וכזה ישבתי על הכיסא וקתמי ועשיתי "לא לא לא רוצה" , אז היא עשתה, ואחריה אני עשיתי. וזה לא היה כ"כ נורא, אני לא אגיד לך שזה תענוג כי זה לא, זה דוקר וזה לא נעים. אבל עדיף לעשות את זה ולגמור עם זה
תאמיני לי. מה שכן, באותו יום היה לי שיעור קלאסי/ ג'אז ומודרני והיד שלי הייתה כ"כ כואבת, כאב לי בערך 4 ימים. אוףףף, אני צריכה לעשות עוד פעם בדיקת דם [אני עושה לפחות 4 פעמים בשנה] ואני כ"כ מפחדת,
יש לי בחילה מרוב לחץ..

למעלה