הכריעו עכשיו!!!!!!!

Unflushable

New member
למרות שי ואלרן.......

מחכים לבחירותיכם!!!! בלעדיכם מי שמגיע לו פרס לא יקבל אותו

שקר החן

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifבחירות 2003../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שנת 2003 עומדת להסתיים ואנחנו בפורום נקודת הג'ק מקיימים בחירות אנחנו רוצים לבחור את אנשי השנה בתעשיית המוזיקה האלטרנטיבית, ואנחנו מתחילים בבחירת דיסק השנה והדיסק המאכזב של השנה כל הפרטים נמצאים בלינק המצורף: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=678&msgid=24486112 לבחירות האלה אתם לא נדרשים להביא פנקס בוחר
אז נתראה בפורום נקודת הג'ק!

אלור תשובות../images/Emo186.gif

כי זה שרוט: ידיד השנה של שטיינברגלנד:גרמניה- שי בלינסקי{כי שי לי שם חברים} מנהיג השנה:אני{היתה בחירה קשה} הגבר הנחשק:{מכניסה מועמד חדש}ג'וני דפ האישה הנחשקת:האלי ברי{בגלל שהיא כוסית ולא אין לי נטיות} אייקון שחור של השנה:איי דונט לייק דר מיוזיק אייקון גאה:{אני עונה רק בגלל זה} איאן מק'קלן{כי בא לו על אורלנדו והוא סבא חביב כזה}
לא הייתם אורזים? סרט השנה:שר הטבעות{מושפעת} העיר הכי יפה:הייבריד סיטי תורם השנה למדינה: מחבר ההמנון, אחי בן ה-4 שיר המילניום: אלור אלור אלור

לפחות אחת הצביעה אליאס...

ידיד השנה:ראג'ה ג'אגדיש מנהיג השנה: "אני" (דניאל קליינברג, הקיסר של שטיינברגלנד) הגבר הנחשק: תיהרי הנרי (מי???) האישה הנחשקת: אליסה מילאנו אייקון שחור: סנופ דוג אייקון גאה: איאן מקלן סרט השנה: שר הטבעות העיר הכי יפה: הייבריד סיטי (למרות שעיר הבירה אליאס נקראה על שמי) תורם השנה: התומך הרשמי, תומר אליאס (אני)

Self Medicate

New member
תשובות שלי =]

1- גרמניה, שי בלינסקי 2- אני 3- חיים אתגר? 4- האלי ברי 5- דוגי דוג סנופ 6- מייקל סטייפ 7 -הפסנתרן 8- הייבריד סיטי (כי זה כמו הייבריד ת'יאורי) 9- התומך הרשמי, תומר אליאס (טייני פיפול) 10- נמנע

../images/Emo9.gifתשובותיי.../images/Emo182.gif

ידיד השנה של שטיינברגלנד:
גי'אההד מנהיג השנה: אני
הגבר הנחשק: אפ חד מהם
אני ילך על בם האישה הנחשקת :
האלי ברי
אייקון שחור של השנה: סנופ דוג
|שלד| אייקון גאה: ג'ורג' מייקל
סרט השנה: שר הטבעות (כולם)
דנה בשבילך העיר הכי יפה: הייבריד סיטי
תורם השנה למדינה: מתאים הדגל, שי בלינסקי
שיר המילניום: N.W.A- F*** Tha Police