הכריעו עכשיו!!!!!!!

Unflushable

New member
../images/Emo32.gif הכריעו עכשיו!!!!!!!

מדינתי, The Holy Empire Of Steinbergland מכריזה על טקס אנשי השנה של שטיינברגלנד!! אני אציג לכם 10 קטגוריות עם 4 אפשרויות בכל אחת, ואתם צריכים לבחור. בטקס מיוחד, דומה לטקס שפה, המנצחים יוכרזו.
ידיד השנה של שטיינברגלנד: אנגליה-גארי לינקר הודו-ראג'ה ג'אגדיש רוסיה- אמיר דוסטוייבסקי גרמניה- שי בלינסקי
מנהיג השנה: אני אני אני אני
הגבר הנחשק: אדריאן ברודי אוליבייה מרטינז חיים אתגר תיהרי הנרי
האישה הנחשקת : אליסה מילאנו לינור אברג'יל האלי ברי רבקה רומיין-סטאמוס
אייקון שחור של השנה: סנופ דוג לאברון ג'יימס מייסיאו באסטון תיהרי הנרי
אייקון גאה: מייקל סטייפ ג'ורג' מייקל אלן דג'נרס איאן מקלן
סרט השנה: אהבה זה כל הסיפור הפסנתרן עיר האלוהים שר הטבעות (כולם)
העיר הכי יפה: הייבריד סיטי גארי לינקר טריביוט סיטי אליאס ניו מנצ'סטר
תורם השנה למדינה: מחבר ההמנון, אחי בן ה-4 מתאים הדגל, שי בלינסקי התומך הרשמי, תומר אליאס בריטניה, שוויתרה על צפון אירלנד ואחרון.........
שיר המילניום: Hit 'Em Up-2Pac במבה לה רולי (ההמנון)-אורי בר-און קליינברג Snoop Dogg & Dr. Dre- Nothing But A G Thang N.W.A- F*** Tha Police לסיכום, שני דברים:
על ההקשבה ו-

Shaib17

New member
=]

ידיד השנה: נציג גרמניה - שי בילינסקי מנהיג השנה: אני הגבר הנחשק: אני לא מכיר אף אחד אז אני בוחר בעצמי האישה הנחשקת: רבקה רומיין אייקון שחור של השנה:
אייקון גאה: |אלרן|
סרט השנה: שר הטבעות (כולם) העיר הכי יפה: ניו מנצ'סטר תורם השנה: מתאים הדגל, שי בילינסקי שיר המילניום: לא מכיר את השירים, אבל בחרתי בשיר בטופאק, Hit 'Em Up

Shaib17

New member
אתה לא מועמד כי

לא לקחת חלק פעיל בהקמת המדינה, מה לעשות =\

Self Medicate

New member
אני? כנס כנס י'דפוק

אני זה שעיצב את הים במדינה! בלי ים לא היו בחורות יפות!!! בלי בחורות יפות שי לא היה קיים!

Shaib17

New member
בואנה י'אנטריקוט

אני בניתי את המדינה הזו!! אני השליט האמיתי! דניאל הוא סתם בובה!

LikeMe

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif

Hadar107

New member
../images/Emo9.gifייייייייייייההה!

ידיד השנה:What da?!מי אלו בכלל...אבל אני אבחר בשם שנשמע לי הכי מגניב...ראג'ה ג'אגדיש!!הודים חמודים(בדר"כ...)! מנהיג השנה: אאאאאאאאאממ היה קשה לבחור אז אני אבחר ב..אני...(?) הגבר הנחשק:אוליבייה מרטינג(לא הכי נחשק לטעמי אבל...נסתפק בו!) האישה הנחשקת:לא ממש בנטייה הזאתי אבל...בוא ננסח את זה אחרת:"את מי היית מקללת (אם היית מקללת...אני לא מאלו!)?!" אז זו בטח הייתה האלי ברי. אייקון השחור של השנה:סנופ דוג... אייקון גאה:איאן מקלן סרט השנה: נוווו באמת...שר הטבעות העיר הכי יפה:עדיין לא יצאתי בכלל מהארץ!(ונראה לי שהפעם הראשונה שאני אצא זה לפולין..דיכאוון!)אבל אליאס נשמע טוב... תורם השנה למדינה:נראה לי שאני אבחר באחיך בן ה-4(וזה לא שאני פדופילית או משהו בסגנון!) ושיר המילניום:2pac-hit 'em up(מה נסגר איתו בסוף מת או לא???) ודרך אגב יש לך מדינה?????מה זה השם הזה???

Unflushable

New member
תגובה לכל הכותבים

הדר: טופאק כנראה חוזר לפני הבחירות לנשיאות ארה"ב. ושטיינברגלנד זה שילוב של שטיינבאום, שם חבר שלי, וקליינברג, שמי. הכל בבלוג שלי. לשי ואלרן: זה שאנחנו מאותו מקום לא אומר שצריך להרוס את כל השרשורים שלי בדיאלוגים שלכם. אני מאוכזב. איו לכם כבוד אליי. זה הסיבה להפסד המכפיש, כי כל דבר שאני כותב הופך לשרשור מי יותר מתוחכם שלכם. אלרן: אומנם שטיינברגלנד באי, אבל אין לה חופי ים. יש Docks

Shaib17

New member
לא הרסנו....בינתיים שניים הצביעו

ואם פגענו בך, אני מתנצל

LiNKiNPaRKiT

New member
הבחירה שלי(בלי להבין מה אני בוחרת)

ידיד השנה של שטיינברגלנד:תמיד הולכת עם אנגליה...אז גארי לינקר מנהיג השנה: נראה לי ש...אני הגבר הנחשק:אפחד...אורלנדו בלום הכי הכי! האישה הנחשקת : האלי בארי איי גס... אייקון שחור של השנה: סנופ דוג אייקון גאה: איאן מקלן סרט השנה: שר הטבעות! העיר הכי יפה: ניו מנצ'סטר תורם השנה למדינה: בריטניה, שוויתרה על צפון אירלנד (?!) שיר המילניום: לא מכירה אף שיר...פחח...(כמו רוב הדברים פה...) אז במבה לה רולי (ההמנון)-אורי בר-און קליינברג

למעלה