היומי

עוד פסיקה איומה של ברק

בג"ץ החליט, ברוב של 2 כנגד 1, שלא לאפשר את המשך ההליך הפלילי נגד חה"כ בשארה בשל תמיכתו בארגון טירור. ההבחנה הייתה בין תמיכה במאבק מזוין של ארגון טירור לבין תמיכה בארגון טירור. הראשון אסור השני (לח"כ) מותר. 40 עמודים של קשקשת כאשר כל שצריך להחליט האם הנאומים הבאים מהווים תמיכה במאבק המזוין של הארגון או סתם בארגון עצמו תוך התנגדות למאבק המזוין. בפרט חמור הנאום השני בסוריה (שבו הוא כנראה נזהר פחות), שם יש הפרדה בין מלחמה כוללת לבין התנגדות שאינה מלחמה כוללת... הוא כועס על שרון שמנסה לאלץ את החיזבללה לבחור בין מלחמה כוללת או קבלת התנאים הישראליים והוא רוצה להרחיב את המרווח בין זה לזה... נצרף לזה את ההתגאות על האבדות שישראל ספגה, על הנצחון ועל הקונטקס ודיי ברור מה משתמע. פשוט בושה וחרפה, ברק גורם במו ידיו להקמת בית משפט לחוקה, אולי משפטן מבריק, אבל אני לא בטוח כמה הוא חכם. >>>>> הנאום הראשון באום אל פאחם: "החיזבאללה ניצח, ולראשונה מאז שנת 1967 טעמנו את טעמו של הניצחון. זכותו של החיזבאללה להתגאות בהישגו ולהשפיל את ישראל ... לבנון, החלשה במדינות ערב, הציגה מודל קטנטן שאם נביט לעומקו ניתן להסיק את המסקנות הנחוצות להצלחה ולניצחון – מטרה ברורה ורצון עז לנצח, והכנת האמצעים הנחוצים הדרושים להשגת מטרה זו ... החיזבאללה קלט את הלך הרוח ברחוב הישראלי וניצל את זה עד תום. הוא דאג שמלחמת הגרילה שלו תהיה מתוקשרת היטב, וכל הישג שלו השפיע רבות על מוראל העם בישראל שפקעה סבלנותו באיטיות נוכח האבידות שספג מהחיזבאללה (ראו סעיף 8 לכתב האישום). האירוע השני שאליו מתייחס כתב האישום נוגע לנאום שנשא העותר בסוריה כשנה לאחר נאום אום אל-פחם, במהלך טקס אזכרה לנשיא סוריה חאפז אל-אסד (להלן: הנאום בסוריה). בטקס, שבו השתתפו אחמד ג'יבריל, מנהיג החזית העממית לשחרור פלסטין וחסן נסראללה, מנהיג החיזבאללה, אמר העותר, בין היתר: לא עוד ניתן להמשיך, מבלי להרחיב את המרווח בין אפשרות המלחמה הכוללת ובין העובדה שהכניעה הינה בלתי אפשרית. מה שמאפיין את ממשלת שרון הוא שלאחר ניצחון ה"התנגדות" הלבנונית אשר הפיקה תועלת מהמרווח הזה שאותו הרחיבה סוריה בהתמדה, בין קבלת התנאים הישראליים הקרויים בשם שלום כולל בר-קיימא, לבין האופציה הצבאית. המרווח הזה הועיל לעקשנות ולהתמדה והגבורה של הנהגת ולוחמי ה"התנגדות" הלבנונית. אולם לאחר ניצחון ה"התנגדות" ולאחר ג'נבה וכן לאחר כשלון "קמפ דיוויד", באה ממשלה ישראלית שמנסה להצר מרווח זה, כדי שתעמיד בחירה בנוסח: או קבלת התנאים הישראלים, או מלחמה כוללת. כך אי אפשר יהיה להמשיך באופציה השלישית, שהיא אופציית ה"התנגדות", אלא ע"י הרחבתו מחדש של המרווח הזה, כדי שהאנשים יוכלו לנהל מאבק ו"התנגדות". לא ניתן להרחיב מרווח זה אלא באמצעות עמדה מדינית ערבית מאוחדת ואפקטיבית בזירה הבינ"ל ואמנם הגיעה השעה לכך (ראו סעיף 12 לכתב האישום)".

vantan

New member
פסיקה מזעזעת

הבעייה היא שברק משאיר בעליון את גרורותיו בייניש וארבל גם אחרי שהוא יילך.

snift

New member
לצערי בג"ץ כבר מזמן איבד את עצמו.

שופטי בג"ץ כבר מודים בפה מלא שהם קודם כל מחליטים את פסיקתם ואז מחפשים את הצידוק החוקי לכך. כאשר הם לא מוצאים צידוק כזה בתוך ספר החוקים של המדינה הם פשוט ממשיכים הלאה לתקנות בין לאומיות וכו' עד שהם מוצאים משהו שיוכל, אפילו בדוחק, להצדיק את דעתם. גם בנושא בחירת השופטים חשף ברק את פרצופו האמיתי. עמידתו הבלתי נלאית נגד בחירתה של רות גביזון בתואנה ש"יש לה אג'נדה" הוכיחה שברק פשוט מעצב את בג"ץ כדמותו האישית ובפועל פשוט לוקח את השלטון לעצמו. את אמון העם בג"ץ איבד כבר מזמן, עכשיו הוא איבד סופית גם את דמותו כ"שומר הדמוקרטיה".

אשרת

New member
../images/Emo32.gif היומי

אתם מתבקשים לשרשר לפה כל נושא שלא קשור למפלגת שינוי או לנושאי הפורום. הודעה שלא תשורשר לפה, ואינה קשורה למפלגה, תמחק לאלתר.

תמונה מאוד קשה לצפייה

ח"כ אפרים איתם הוכה קשות על ידי שוטרי יס"מ שנשלחו על ידי אולמרט

goanin

New member
חבר כנסת

מתנגד להחלטת ממשלה? איזו מין דמוקרטיה זו?

רגע מי בחר באולמרט כראש ממשלה

מקום 34 בליכוד , כתב צבאי בעיתון המחנה , ראש עיר כושל

אשרת

New member
ומה הקשר בדיוק?

כרגע הוא מ"מ ראש הממשלה, והוא בהחלט ראשי להורות על פינוי של מאחז בלתי חוקי (!!!). מי שלא בסדר - אלו אותם חברי כנסת של האיחוד הלאומי, אשר החליטו לשחק אותה 'גברים' ולגרוף קולות בגלפי וללכת ולעמוד בחזית של פרועי חוק, ואחרי זה עוד לבכות על כך שהם נפצעו. כמה מעודד לדעת שיש חברי כנסת שהחוק הוא כלום עבורם.
מפה אני שולחת איחולי החלמה מהירה לאנשי הבטיחון הפצועים

זה קשור ועוד איך

מי שלא נבחר בצורה דמוקרטית כראש ממשלה , מקום 34 בליכוד , לא ראוי לבצע מהלכים מאוד מסכנים , כל הדם שנשפך שמה זה רק באשמתו של אולמרט שרוצה לגרוף כמה קולות מאנשי השמאל

אשרת

New member
אתה מפספס משהו

א. המאחז הזה הוא לא ח-ו-ק-י ---> לאיית לך את זה שוב? ב. למה פינוי של מאחז לא חוקי צריך להיות מסוכן בדיוק? אני אגיד לך למה? כי מי שעשה זאת, לא מקבל על עצמו את החוק הישראלי,וחשוב שעם איומי אלימות ופילוג הוא יצליח להשיג את מבוקשו. אז היום בפעם השניה המציאות התפוצצה לו בפנים. ג. להזכיר לך שאת איתם העיפו מהמפד"ל בבעיטה? אז?

ערב רב

New member
אשרת, לח"כ מהאופוזיציה יש מלוא

הזכות להתנגד להחלטות ממשלה. לגבי המאחז, אינני בטוח שאיננ חוקי, הוא כבר בן 11 שנה ונכלל למשל בהסכם המאחזים של אהוד ברק. בכל אופן גם אם אינו חוקי הרי שמדובר באכיפת חוק מפלה ולפיכך בלתי חוקית מה שמעלה את האפשרות שמותר לתושביו לתקוף את כוחות הגירוש כפי שלאזרח מותר לתקוף שוטר שמבצע מעצר בלתי חוקי. וכמובן, מעבר לאכיפה מפלה הרי ברור לכולם שמדובר בחלק ממהלך רחב בו תומך אולמרט להשמדת לפחות עשרות ערים, קיבוצים ומושבים ביהודה ושומרון וגירוש רבבות תושביהם, פשע נגד האנושות, שבהחלט ייתכן שבית משפט יעניק הגנה מן הצדק לאדם שיתקוף את מבצעיו.

אשרת

New member
ערב רב

זה שהוא בן 11 שנה לא אומר כלום פרט לעבודה, שהממשלה התעוררה 11 שנים מאוחר מדי. זה הכל. אתה יכול להתלונן כמה שאתה רוצה על אכיפת חוק מפלה מפה ועד מחר, זה לא משנה את העובדה. שיש -80 אנשי בטיחון פצועים (ותסלח לי אם אני לא ממש מתייחסת למתנחלים, הם לא ממש מעניינים אותי כרגע), אשר חטפו מכות מאום פרחחים פורעי חוק. אתה מוזמן להמשיך בפילפולים שלך, ולהצדיק אלימות כאוות נפשך. ח"כ מאופוזיציה לא צריך לתמוך בהחלטות הממשלה מן הסתם, אבל גם לא ללכת ולעמוד בחזית של פורעי חוק, ועוד לבכות על אחרי כן. אבל עזוב, מהימין הברברי והאלים שראינו היום, איני מצפה לדבר. אני והם, כנראה שייכים לשני עמים אחרים.

מתנחלים לא מעניינים אותך באמת למה?

מתנחל שנפצע רק בגלל שאין לו מדים כחולים כמו משטרת ישראל אז הוא סוג ב

אשרת

New member
מתחנל אשר מרים יד על שוטר

ולא מציית לחוק - לא מעניין אותי. אני כמובן, לא אשמח ולא אחייל לפציעתו או למותו. אבל בשורה התחתונה: אנשי כוחות הבטחון חשובים לי יותר.

ערב רב

New member
רובם המוחלט של הפצועים, 70-80%

לרבות הפצועים הקשה יותר ובראשם הנער שפצוע קשה בראשו, ואם אני מבין משהו ברפואה אז זה אומר שהשיקום הצפוי לו דומה לזה של שרון, הם מקרב הנוער שהיה שם, לא כולו מיהודה ושומרון. אינני מנתח את הנתון הזה ואינני מנסה להצדיק אותו, אבל מוטב לנו לפני שמתחילים להסיק מסקנות, לראות את העובדות כמו שהן.

goanin

New member
המתנחלים אשמים !!!

אמא שלי שואלת אותי היום: "תגיד, למה בגוש קטיף לא פגעו כך במתנחלים?" (ואמא שלי עוד שמאלנית). אדם נורמלי ששכלו בראשו יצחק כשישמע את השאלה הזו, שאינה ראויה בכלל לתשובה. אבל בכל זאת: המתנחלים אשמים, הרי הם התחילו באלימות והתרפרעו! השוטרים לא באו להכות אף אחד, אלא לפנות פורעי חק (שאפילו לא שיכים למקום!), ולהרוס את המבנים האלה סוף סוף! אני לא הייתי נוהג אחרת באותם פראי אדם. ולקִנוח: אם אותו הדבר, באותן נסיבות היה קורה עם ערבים, היו יורים בהם על כל אבן אחת שהיתה נזרקת.

Azazel

New member
טוב נו באמת...

"אם אותו הדבר, באותן נסיבות היה קורה עם ערבים, היו יורים בהם על כל אבן אחת שהיתה נזרקת." בחייך.

היו שמה ילדים קטנים בני 15 ו-16

ראיתי בטלויזיה איך יס"מ נתנו מכות לבחורות בנות 16 , גועל נפש

אשרת

New member
מה הן עשו שם?

ידיד שלי נפגע שם!!! איפה ההורים של אותם ילדים וילדות?!!!

אשרת

New member
עוד משהו...

הראו שם תמונות של אמהות אשר באות עם התינוקות שלהם למקום עם פוטנציאל ענקי להפגע. זה נראה לך שפוי? איפה המועצה לשלום הילד שתוציא את הילדים מחזקת ההורים עקב טראומות וחשיפה לסכנה מיותרת שהם גורמים לילדים שלהן בכוונה?

למעלה